Lukijat

keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Kevät tulee

Perjantaina on kevätkauden odotetuimmat bileet! Firman tilinpäätösjuhlat! Tajusin maanantaina että mulla ei ole MITÄÄN päällepantavaa, eli äkkiä oli surffailtava paita ja se löytyikin Miss Windy shopista :). Pukeudun punaiseen näyttäkseni sukupuolielimeltä ja houkuttaakseni näin uroksia. Tämän selityksen punaisen houkuttavuudelle antaa Iltalehti. http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/2016030721233444_lz.shtml  

Myös kampaaja on varattuna, eli pääsen laitetulla tukalla liikenteeseen. Because I'm sooooo worth it! 

 Helmen kanssa Prahasta ostetut korutkin pääsevät toista kertaa käyttöön. Sinkkukoru toki ranteeseen.


Työpaikan kahvipöydässä tuli puhetta matkustamisesta ja siitä että olen varannut Kroatian matkan. Työkaveri kysyi että kenen kanssa olen lähdössä. Sanoin että yksin. Sekuntien hiljaisuus. Kaksi työkaveria katkaisi hiljaisuuden sanomalla yhteen ääneen hitaan ja pitkän "joooooooo"n. On ilmeisen sopimatonta siis lähteä yksin. Ei saa uskaltaa, pitää kökkiä neljän seinän sisällä kunnes löytää miehen ja voi taas jatkaa elämistä. Jepjep.

Luumupuun oksat ovat olleet sisällä kolmisen viikkoa. Alkaa kevät jo pikkuhiljaa  tulemaan :)


9 kommenttia:

 1. Älä niistä välitä,oikeesti ne on kateellisia kun eivät ite uskalla!
  Mä yhä tykkään noista koruista ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitan olla välittämättä. Jotenkin se ääneen sanomaton sääli vaan iskee niin syvälle. Eihän ne sitä tarkoita silleen, mutta tuntuuhan se ikävältä. Mä tuun näyttämään perjantaina NIIIIIN hyvältä :)

   Poista
 2. Pelkureita ja kateellisia ovat. Minäkin olen kymmeniä kertoja kiertänyt rahtilaivalla/junalla/lentokoneella maailmaa ja meriä varsinkin. Ihan yksin. Se oli parasta matkailua! Ei tarvinnut kysyä keltään mitä se haluaa, vaan sai itse päättää.

  Erinomaista A-luokan matkaa sinulle Puolis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovatkin! En mä tarvii ketään kädestäpitelijää siihen että voisin matkustaa (paitsi lennolla nousuissa, laskuissa ja ilmakuopissa olis ihan jees). Ekan kerran kun matkustin yksin olin 17-v. Tosin nyt olen 20 vuotta (herran jestas!!!) vanhempi ja ehkä joissain asioissa vähän pelkurimpi, mutta kyllähän mä yksin uskallan lähteä. Uskallanhan mä yksin asuakin :D

   Poista
  2. Pakko vielä sanoa, että todellakin, asut yksin talossa, joka vaatii jotain muutakin tekemistä kuin pikku kerrostalokämppä. Siihen ei moni akka pysty.

   Panen paremmaksi, olin 15 v, kun matkustin yksin Englantiin rahtilaivalla :)

   Poista
  3. Sä voitit :D. Ai kauheeta, mun pieni lapsukaiseni on 15-v! Enhän mä sitä uskaltais vielä päästää mihinkään vaikka varmasti pärjäisi...

   Poista
 3. Voisin melkein pistää pääni pantiksi, että tutustut tulevalla matkallasi paljon enemmän uusiin ihmisiin, kuin jos olisit reissussa kaverin kanssa.

  Mä olen reissannut ennen Mr. Simpukkaa todella paljon yksin. Ja niihin matkoihin liittyvät ne kuumimmat lomaromanssit (ohohoh... enhän minä tietty sellaisia) ja muutenkin loistavat tuttavuudet.
  Sulla tulee kuule olemaan vielä elämäsi loma edessä!
  Melkein tässä katteeks käyp. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä on kyllä niin introvertti elo että saas nähdä. Mä toivon kyllä etten menis haksahtamaan mihinkään lomaromansseihin, se tästä nyt vielä puutuis!!!

   Poista
 4. Täytyy kompata muita kommentoijia. Kävin viimekesänä ensimmäisellä ulkomaanmatkallani yksin, ja hämmentävää kyllä tuntui ihan luonnolliselta ottaa kontaktia muihin ihmisiin. Ja minä jos kuka olen superintrovertti!

  Tuleepahan kokeiltua, ja sitten tietää haluaako kokemuksen toistaa ;)

  VastaaPoista