Lukijat

perjantai 25. maaliskuuta 2016

Lomakaksonen ja raivausta

Olen aiemminkin kirjoitellut työ"kaveristani" joka on mm töninyt mua kahvijonossa. http://puolinaisenero.blogspot.fi/2014/10/kateva-emanta.html

Nykyään meillä menee jo ihan hyvin, meillä on samantapainen huumori ja jatkuvasti semmoista humoristista pientä vääntöä ja periaatteellista erimielisyyttä. Se on useimmiten ihan hauskaa ja piristävää. Aamukahville mennessäni kuulin kuinka hän jutteli toisen työkaverin kanssa Kroatiasta ja höristin korviani ja kysyin että mitämitä, mitäs te juttelette? Kävi ilmi että tämä Kätevä Emäntä on myös lähdössä Kroatiaan ja Splitiin ja käy samat kohteetkin kuin mä. Totta kai! Kuinkas muutenkaan! Totta kai hänen matkansa sijoittuu kolme päivää mun matkani kanssa päällekäin. Ei onneksi samalla lennolla olla sentään. Mun tuurilla törmäillään joka kulman takana tietysti. Yritän antaa sen olla häiritsemättä ja nauttia lomastani.

Tänään inspiroiduin raivaamaan.  Mulla on ollut erosta (4 vuotta) asti jätesäkkejä kaapissa. Olin eronnut ja muuttanut tyylillä "vedetään kaapit tyhjäksi jätesäkkeihin".  Nyt räjäytin ne lattialle ja pussitin ja kannoin autoon. Kulahtaneita satavuotta vanhoja parittomia sukkia ja kalsareita ja muuta shittiä. 8 muovipussillista niitä tuli.  Halvat käytetyt imuri ja kahvinkeitin (joka keitti kahvia n. 20 minuuttia) saivat uudet kodit facebookin roskalavaryhmän kautta. Huomenna lähtee vielä lisää kamaa uuteen kotiin jätesäkillinen. Ihanaa! Joku tehokkaampi olis tehnyt tuon varmaan viimeistään kolme vuotta sitten, mutta tässä on näköjään ollut kaikkea muuta...

Sain otettua käyttöön myös ne läpinäkyvät Hong Kongista tilaamani lokerikot joista kirjottelin tammikuussa http://puolinaisenero.blogspot.fi/2016/01/paivan-pakkomielle.html  Muuten aivan loistavat, mutta kaapin ovi ei mene enää kiinni jos lokerot on täynnä. Ärh! Voihan ne laittaa vaikka oven ulkopuolellekin, eihän täällä kylppäriä käytä kuin mä niin eipä se kai ketään haittaa.


Kuusi ylintä lokeroa on täynnä "parisuhde- ja miehenmetsästyskalsareita". Nuhjuiset sinkkurypemiskalsarit on kätevästi käden ulottuvilla.

En aio lähteä sinne baariin tänään. Vietän rauhallisen koti-illan parhaassa seurassa ja järkkäilen paikkoja viinilasin kanssa. Ehkä katson leffan, ehkä menen ajoissa nukkumaan. Viime yönä vetäisin 11 tuntia unta, vissiin vähän väsynyt tai jotain. Ärsyttää muuten  ne "munarikasta pääsiäistä" hokemat. Aika hiljaista sillä saralla, tosin johtuu tasan mun rikkinäisestä päästä.

Hyviä pyhiä niille, jotka niitä viettää ja rauhallisia työpäiviä kaikille muille <3 Paimenelle erityisjaksut jos tänne eksyt <3

31 kommenttia:

  1. Kai sä tiedät, että se "munarikasta" tarkoittaa pääsiäismunia. Sellaisia suklaisia tai sitten mignon-munia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Missäs kohtaa mä muuta olen väittänytkään? Jotenkin arvasin että sä kommentoit tähän, tosin ajattelin sun kommentoivan "Munarikasta pääsiäistä" :)

      Poista
  2. Ihan kuule siitä seuraavasta virkkeestä päättelin. "Rikas"-liite on muuten svetisismi ja sitä ei pitäisi muutenkaan käyttää. Siispä MUNALLISTA PÄÄSIÄISTÄ!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan se viitata syömishäiriöönkin :). Ihqua pääsiäistä sullekin dear <3

      Poista
  3. Syömishäiriö? Ei tarpeeksi ruokaa siis. Mä teen juuri pastaa ja sain leikattua tonnarelli. Voi tarjota sullekin, jos ehdit tänne seuraavan 15 minuutin sisällä. Menyy: Cacio e pepe ja pääsiäismunaa jälkkäriksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onks sulla sitä töhnämunaa jälkkäriks? On kuulemma nyt muotia :). Mä en taida ehtiä täältä susirajalta vartissa...

      Poista
  4. Olipas hyvää, mutta pecorino-juusto on aivan yliarvostettua. Hirveän suolaista. Taidan siirtyä johonkin muuhun juustoon. Tuohon olen laittanut fifty-sixty pecorinoa ja grana padanoa.


    Maha täynnä on hyvä koisaa ja jos vielä harrastaisin panemista, niin nyt olisi sen aika.

    Mikä on töhnämuna? Mulla on perinteisesti ollut pääsiäiseksi varattuna yksi mignon ja nyt ei ole enää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.menaiset.fi/artikkeli/ruoka/tohnamuna_on_paasiaisen_loppuunmyyty_hittiherkku_5_tapaa_tehda_niita_itse

      Poista
  5. Ei hirveästi tule luettua Me naisia... mut en näköjään ole menettänyt mitään. Mignon rules.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se oo mikään Me naisten juttu honey :). En mäkään lue sitä. Mä koitan välttää töhnämunia. Munavoita vetelin piirakan päällä äsken.

      Poista
  6. Koetan, ei koitan. Teitkö itse piirakan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää blogi ei ole äidinkielen ylioppilaskoe :). Ihan itte otin pakkasesta ja paistoin

      Poista
  7. Missä muuten ovat muut kommentoijat? Tää dialogi on aika puuduttavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niillä on varmaan kuule elämä :). Eihän sun oo pakko jatkaa tätä dialogia :D

      Poista
    2. Jooei oo elämää ;-)

      Joten svetisismi tai ei, tulin toivottamaan sitä pääsiäismunarikasta pääsiäistä!

      Poista
  8. Tuotahan en tullut ajatelleeksi kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin tyypillistä miehille :). Ei ole sun vikasi honey :)

      Poista
  9. Öööö... aioin kommentoida jotain, mutta kun luin edelliset kommentit, olenkin ihan hämmentynyt enkä muista mitä piti kirjoittaa.

    Pari kananmunaa käytin eilen leipomuksiin, muuta munaa ei ole tarjoiltu eikä kaupastakaan tuotu. Oon sentään ite ostanu miehellekin jo neljä pääsiäismunaa tänä pässiäisenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D pahoittelut hämmennyksestä :D

      Poista
    2. Mä olen hämmentynyt että joku on hämmentynyt. En kyllä ymmärrä mikä tuossa ylempänä on hämmentävää.

      Mutta olen hämmentynyt nimimerkki RH:n kuvasta ja kun en profiilia tai blogia ole stalkannut, niin luulin että RH on mies. Ja vielä joku homosexuelli, kun luin ton "ite ostanu miehellekin" se hämmensi.

      Poista
    3. Hämmennys johtui vain tekstin suuresta määrästä ja siitä, että unohdin niitä lukiessa mitä piti sanoa. Siihen ei kyllä paljoa tarvita, joskus riittää jo ikkunasta ulos katsahtaminen. ("Kirjoitanpa tuosta asiasta, että ... hmmm, kas, talitiainen! Mitäs mun pitikään...?")

      Profiilikuvan sen sijaan oli aikanaan tarkoituskin hieman hämmentää, että saisin jälkiäni pyyhittyä... ei oo tuullu vaihdettua. Elwood on ihan hyvä.

      Poista
  10. Pääsiäismunia ja niitä tavallisia valkoisia täälläkin paremman puutteessa tai toivossa, kuinka vaan. Munarikasta, munallista ja muuten vaan munaisaa kai sekin? 😂 Onneksi on vasta lauantai ja talviajan viimeinen päivä. Jeiiii!

    VastaaPoista
  11. Pisteet "vanhan elämän" siivoamisesta!
    Ei haittaa vaikka sen tekee hieman jälkujunassa koska pääasia on se että sen tekee. Eivätpähän ole enää kummittelemassa ja muistuttamassa entisestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thänks! Aina jokusen vuoden välein on kai hyvä siivoilla...

      Poista
  12. Parempi myöhään..ja niin edelleen. Nyt voi hommata sit pikkuhiljaa uusia metsästyspökiä tyhjiin kolosiin. Tai jotain.... Vai onksne metsästyspökiä, koska eihän ne (miehet) nää niitä ennenkun ne on jo metsästetty?
    Mä mietin just eilen, että voi kun olis se unohdusnappi. Ajelin autolla duunia kohti ja yhtäkkiä huomasin olevani hyvin syvällä neljän vuoden takaisissa tapahtumissa. Enkä muista ajomatkasta mitään. Enää ei ole surua eikä raivoa, ehkä milli kaihoa vaan.. Silti olisin voinut olla muistelematta. Nappi, pliis!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä parisuhdekalsareita on niin paljon että muillekin riittäis :D. Joo, unohdusnappi olis aika jees. Mä oon joskus ajanut väärään paikkaankin kun olen unohtunut muisteloihin ajaessa.

      Poista
    2. Parisuhdekalsarit :-D
      Tarvi tulla vielä korjaan, että vaikka kirjoitinkin just lasten isästä, niin tuo millikaihotyyppi oli eri asia :)

      Poista
  13. Mä oon nyt pääsiäisen aikana käynyt kummilapsen synttäreillä (3h), kerran kaupassa ja alkavan putkiremontin vuoksi vein 4kassia vaatteita uff:n boxiin. Joten voisitko päivittää blogia, ettei minun tarvitse vieläkään elää omaa elämää vaan voin elää kauttasi. Kiitos! T. Laiskimus pierun puhkomissa kalsareissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään lähdetään Tallinnaan! Pakkaa kaljakärryt ja mustekalat, nyt mennään verkkarit lepattaen :D

      Poista