Lukijat

maanantai 30. toukokuuta 2016

Kevään säälittävät tapahtumat

Tämän viimeisimmän tapauksen johdosta aloin miettimään alkuvuoden miestapahtumia. Lista on aika masentava

-Mies jolla oli miljoona lasta, lähti treffeiltä kun piti mennä kotiin. Halusi nähdä uudelleen, mutta katosi kuin pieru saharaan. Tämän takia en nyt voi käyttää yhtä tiettyä kodinkoneliikettä jota muuten käyttäisin.

-Stalkkeri joka seurasi mua baariin

-Hermostunut hamsterimies joka piti mua  fyysisesti puoleensavetävänä

-Helvetin ujo mies joka pelästyi kun hieman raotin puolismaista analyytikkopuolta. Oli myös äitiriippuvainen.Melkein treffeille pääsi myös mies, joka tykästyi muhun ahdistavan paljon jo kirjoitusten perusteella ja tunsi Sen Miehen Joka Mut Viimeksi Jätti veljen. Ei, en voi ruveta semmoiseen.

Melkein treffeille pääsivät myös vakaumuksellinen rasisti ja myyntipelimies. Itse pääsin melkein treffeille miehen kanssa jonka kanssa juttu luisti muutaman viikon tosi hyvin. Yhtäkkiä miestä alkoikin mietityttää välimatka. Se sama välimatka joka ei ollut ongelma alussa.

Sitten oli säälittävä reissu Heurekaan. Ei helvetti, se oli kyllä pohjanoteerausten pohjanoteeraus.

Melko noloa elämää olen tässä elellyt viime aikoina. Mulla ei ole pätkääkään intuitiota eikä ihmistuntemusta. Mutta olispahan ollut tylsä blogi jos olisin vain istunut kotona. Heh.


Hyvää tässä keväässä oli Maija Vilkkumaa Helmen kanssa, Käänteisvertaismiehen tapaaminen (nyt tyssäsi, pitää ihan miettiä kovasti!), Kroatian matka. Onhan siinä kuitenkin kolme hyvää juttua.

Positiivisesti jos ajattelisi niin jokainen paska kokemus on lähempänä sitä hyvää kokemusta.24 kommenttia:

 1. Kohta on kesäkuu ja ei muuta kuin kohti uusia pettymyksiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on suunnitelmissa. Haluan vastaavan postauksen tehdä myös syksyllä. Lupaan ilmoittaa ajoissa kun tulen mummotunneliin niin treffataan.

   Poista
 2. Hyvin ajateltu! Kyllä nyt pitäs alkaa jo löytyä kaiken tuon jälkeen.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Joo, geokätköilykaveri vaan puuttuu arjesta.

   Poista
 4. No ni! Kuten itsekin toteat on niitä hyviäkin juttuja, ja jo tilastollisestikin aivan pakko jossain vaiheessa löytyä tolkullinen kakslahkeinen. Eiköstä vain.
  T. Tökkiouti
  p.s ihan vähän vain itteeni huvittaa käsite "tolkullinen kakslahkeinen" = yksisarvinen satuolento ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sanottu tuo tolkullinen kakslahkeinen :D. Todellakin satuolento. Nauroin ihan ääneen!

   Poista
 5. Pilkatkaa vaan ja naurakaa. Ehkä teillekin löytyy joskus mies. Aika tosin kuluu kauheeta vauhtia, ihan kauheeta. Ja rupsahtaminen on jo nurkan takana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi miehetkin rupsahtaa :). Kyllä tää ihan itseironista tilitystä on. Ihan itse vapaaehtoisesti olen nämä kokemukset hommannut. Luoja ties miksi. Miehet on just tollaisia herkkänahkaisia tuittupäitä.

   Poista
  2. Emmä rupsahda. Kato ressitön elämä eikä enää mitään tarvetta yrittää näyttää mitään kenellekään. Muuta säkin tänne kaupunkiin. Paljon enenpi kaikkea kehittävää, virikkeitä yms. shaissee. Ei tarvitse edes paarissa käydä kun on muuta tekemistä.

   Poista
  3. 23 ekaa vuotta asuin kehä kolmosen sisäpuolella ja aina kun siellä joudun käymään niin ah sitä stressiä! Ei sovi mulle, ei sitten millään. Ihan liikaa ihmisiä, autoja, kansainvälisyyttä, pelottavia asioita.

   Poista
 6. Kyllä sinäkin Lapasmies rupsahdat, sitä ei vaan itse huomaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en. Suoritin jokin aika sitten vertailevaa tutkimusta vanhoista valokuvista. Isoäitini isä oli melkoisen saman näköinen kuin mä ja mitään rupsahtamista ei silläkään ollut. Vikassa valokuvassa oli rillit, mutta muuten vain hieman tukevampi versio vuosikymmenien takaisiin kuviin. Silleen hauska juttu tämä Juho-taata, että uskollisen vaimon kuoltua, äijä otti ketunmyrkkyä kun ei jaksanut elää yksin. Mä olen sitä mieltä että romantiikka se ei sovi jätkille.

   Poista
  2. Uskon Lapasmies, että olet hyvin ikäiseksesi hyvin säilynyt ja komea mies. Ajan hammas on kuitenkin armoton.

   Jos haluat kohdata totuuden laita käsipeili pöydälle ja kumarru katsomaan siitä itseäsi. Onko kasvojen ja kudosten kiinteys samaa tasoa kuin rippikoulukuvassa?

   Varoitus: Testiä ei suositella heikkohermoisille eikä ikäkriisin takia itsetuhoisia ajatuksia omaaville.

   Poista
 7. Lapasmiehelle: mulla on kyllä (avo)mies, ollu viimeset 24 vuotta ;)) Ja olen 52v rupsahtanut vanha ämmä, silti tuo komeampi puolisko ei tajuu ottaa ritoloita. Kadehdin Puoliksen valinnanvapautta.
  T. Tökkiouti
  p.s Helsingin likkoja minäkin, takasin en kaipaa.

  VastaaPoista
 8. Ja olen 52v rupsahtanut vanha ämmä

  Te sanoitte noin. Koska maailmassa on nykyään atk ja teh internets, niin ihan kaikenikäisille naisille riittää faniporukkaa. Mummoseksi on tilastojen mukaan suosituimpia suomalaisten käyttämiä hakusanoja googletettaessa.

  Mulla on vanhin hoito ollut 47-vuotias, mutta rehellisesti sanoen, en toiminoissa huomannut mitään eroa kaks-kolmekymppisiin, kun anatomia nyt on sama kaikilla naaraksilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi lapanen. En osaa muuta sanoa.

   Poista
  2. Pus vaan sinnekin ;)

   Poista
  3. Mä sulle kuule mummoseksit näytän (heristää nyrkkiä);)
   T. Tökkiouti

   Poista
  4. Ihme väkivaltafantasioita. Uskokaa nyt väkivalta ei ole ratkaisu.

   Poista
  5. Miehet on niin herkkiä :D

   Poista
 9. Mainioita tyyppejä blogin verran! Tänks Puolis, keräät ympärillesi huippuviihdyttävän joukon. Taidat itsekin olla hyvää seuraa itseironisista päivityksistäsi huolimatta. Korkkarit kattoon taas vaan, nyt se alkaa...kesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mä oon ihan sairaan hyvää seuraa!!! :D

   Poista
 10. Oi oi oi,kun mäkin voisin kaikki hulppet deittini paljastaa jossain :D
  On sulla menoa ja meininkiä, mutta itse ainakin valitsen tän vuoristoradan versus vikan vuoden eksän kanssa. Oen elossa :)

  VastaaPoista