Lukijat

torstai 26. toukokuuta 2016

Viesti prkl. Ja treffit kans

Valmistauduin toisiin treffeihin iloisen jännittyneenä. Tunti aikaa. Avasin koneen ja sähköpostin. Viesti sähköpostissa. Itku. Iloinen jännitys notkahti ja olipahan aikamoinen homma kasata itsensä treffikuntoon.

Oli viime lauantai. Huono tapaaminen saunamiehen kanssa, jota seurasi itsesäälinen lonkeron kittaus Kymijoen rannassa. Sieltä sitten paikalliseen yhdelle (ei edes ripsaria, koska mä voin) ja kotiin jatkamaan hyvin sujunutta itsesääli-iltaa. Jossain humalan vaiheessa pääsin sitten oikein hienoon tilaan. Tilaan, jossa lähetin Prahan reissusta reissukuvia Sille Joka Mut Viimeksi Jätti. Viestinkin kirjoitin, oli todennäköisesti jotain sen suuntaista että miten kestääkin ihan yllättävän kauan päästä yli ja diipadaapa ja toivotin hänelle ja pojille hyvää kesää. En kärsi sitä viestiä lukea, joten en ole ihan varma mitä siinä lukee. Muistaakseni ilmoitin että en ole selvinpäin ja että varsinkin pienissä lonkeroissa on erityisen vaikeaa. Joo, ah mikä myötähäpeä teillä varmaan on. Mua ei kyllä hävetä.

No, tänään se sitten päätti vastata, tunti ennen treffejä. Hieno homma hei. Joo, oma moka, eihän se olisi vastannut jos mä en olisi kirjoittanut. Kiva oli lähteä treffeille ilmat potkaistuna pihalle.

Mutta treffit oli kivat ja onneksi sain painettua sen viestin taka-alalle :). Päästiin jo pussailuasteelle, ihkua :). Luettiin Maaseudun tulevaisuutta :D. Nyt otetaan silleen ihan rauhassa! Omituista ja itsehillintää vaativaa! Youtubesta tuli vanhaa musiikkia, tyyliin Carola. Oli kyllä aika mukavaa, hyvä olla vaikka vielä vähän jännittikin  :)


12 kommenttia:

 1. Voisitko vähän avata, mitä siinä viestissä oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kertoi että on raskasta katsella kuvia reissusta ja että koville ottaa muistot jos hieman hiljentää vauhtia. Toivotti myös hyvää kesää mulle ja tytöille.

   Poista
 2. Nih! Haluamme tietoa. Haluamme tietoa mm. miksi pitää läträä lonkeron kanssa kun tohon ikään mennessä pitäisi tietää, että flänässä tulee tehtyä tyhmejä asioja.

  Mullibladet on muuten yksi harvoista vielä kunnolla toimitetuista lehdistä. Arvostan vaikka se muuten on kepulainen jätös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos se! Miksi? OI MIKSI??? Minäkin haluaisin tietää! *soimaa itseään eikä oppinut todennäköisesti niin yhtikäs mitään*

   Poista
 3. No nyt on sekin hoidettu, niin ei tarvi enää kirjotella. Maaseudun tulevaisuuden lukeminen yhdessä kuulostaa ihanalta!

  VastaaPoista
 4. Jeps. Eilen piti sulle jo heristää sormea, mut en sit raaskinut. Katse eteenpäin, tämä on käsky. Ei kännihöphöpöviestejä enää, kun ne kerran kääntyy itseään vastaan.
  Muista: h-i-t-a-a-s-t-i!!! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli eka känniviesti (siis hänelle :D)! Vahinko! En tee sitä enää! Promise!

   Poista
 5. Oon nyt lukenu tätä sun blogia ees sun taas: mielipide vaihteli, mutta lopputulema on, että elä täysillä! Kaikkea hyvää sulle :-)
  T: Tökkiouti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne :). Joo kaikenlaista tilannetta on näihin blogivuosiin mahtunut, mutta aina yritän elää täysillä parhaani mukaan :)

   Poista