Lukijat

maanantai 30. toukokuuta 2016

Voi luoja mikä ilta


Eilen tuli tempaistua litra viiniä.  Pt:lle laitoin viestiä että olen kipeä enkä pääse treeneihin huomenna, eli siis tänään. Hätä ei lue lakia. Eilen oli selkeästi tilanne päällä. Erikoistilanne joka vaati helvetinmoisen määrän viiniä. 

Tämmöisen hengentuotteen laitoin eilen viinin siivittämänä  menemään. Olen aika ylpeä siitä vaikka onhan siinä ehkä vähän katkeruutta näkyvissä.

"Seuraavan kerran kun sun housuissas tuntuu siltä että et saa tarpeeksi,  niin uhraa edes pienenpieni ajatus sille, että mitä mahdat aiheuttaa niille muille osapuolille. Mua on satutettu aika hemmetin monta kertaa ja sen sullekin tulin kertoneeksi. Mun on ollut vaikea luottaa miehiin, mutta sinuun aloin luottamaan, vakuuttelit että et pelaile ja että etsit suhdetta etkä pelkkää seksiä. Eronnutkin olit pari kuukautta sitten. Vai mitenhän se nyt menikään sitten loppujen lopuksi. Eiku olikohan sulla sittenkin tyttöystävä? Ehkä sä vaan unohdit? Tai ehkä mä ymmärsin väärin. Enhän mä kysynyt että onko sulla tyttöystävää niin ethän sä sitten edes varsinaisesti valehdellut. 

Onko se suurempi tyydytys kun saa pillua parin vuoden yrityksen jälkeen? No, siihen ei onneksi ehditty. Varmaan ehdit saamaan tyydytystä jo siitä mihin ehdittiin. Hyvä niin että jollain oli edes kivaa ja tyydyttävää :).  Luin noita viestejä (niitä on kuulemma sun tyttöystäväsikin lukenut, kiva) ja kerroit etsiväsi iloista, huumorintajuista ja REHELLISTÄ naista. Miten helvetissä sä etsit semmoista mitä sä et itsekään ole? Vai meniks tuo ihan vain huumorin piikkiin? Ehkä mä en vain ymmärrä paikkakunnan nimi huumoria. Vai onks se niin että vastakohdat täydentäisi toisiaan? Toivottavasti sulla oli kivaa. Hienosti hoidettu. Mutta eipä sillä varmaan sulle merkitystä ollutkaan miltä minusta tuntuu. 

Vakka on löytänyt kantensa, pettäjä ja nainen joka rakastaa ihan helvetisti miestä joka sitä yrittää pettää (suora lainaus tyttikses puhelusta). Jos sun naismakusi on semmoinen että hän siihen iskee niin ihmettelen suuresti että miksi sä minuun yhteyttä otit. En todellakaan ole samassa sarjassa kuin hän. En lähelläkään. Enkä tarkoita mitenkään hänen hyväksi :). Onnea ja tsemppiä teille :)"

Tänään päätin soittaa hänelle, ihan vain viihdearvon vuoksi. Soitin työpaikan numerosta, jotenkin semmoinen fiilis että omasta numerostani tulleeseen puheluun ei olisi vastattu.

Puolis täällä moi. Kerropas nyt ihan omin sanoin että minkä takia sä vedätät ihmisiä tolleen?

Mies: Ööö, en mä mitään vedätä, tässä on nyt joku väärinkäsitys! Sori kun en ehtinyt eilen vastaamaan sun viestiin.

Puolis: Niin no, se ensimmäinen väärinkäsitys mulla taisi olla se, että sä olet sinkku!

Mies: Ei sekään välttämättä oo väärinkäsitys. En mä ole luvannut sille mitään! (anna mun kaikki kestää!!! Välttämättä???)

Puolis: No, sillä naisella oli hyvinkin selkeä näkemys siitä että sä et ole sinkku. 

Mies: Mulla on tässä nyt asiakastilanne päällä niin soitan sulle myöhemmin.

Jotenkin mulla on semmoinen fiilis että sitä puhelua en tule saamaan :D

Ah tätä mun elämää :)

Tähän vielä kännipäissäni otettuja valokuvia. Pari viikkoa sitten löysin osuvan ovistopparin. Pentikin kynttilänjalatkin näyttivät niin uskomattoman kauniilta auringossa kimmeltäessään että oli otettava niistäkin kuva. Voi luoja :D. Olipahan ilta.  Suorastaan naurattaa!


 


15 kommenttia:

 1. Vaikkei paljon varmastikaan nyt lohduta, hyvä että pääsit tuosta paskasäkistä eroon heti ens alkuun! Tsemppiä ja itsensä hemmottelua!

  VastaaPoista
 2. No niin eli tapaus, missä "ei oltu luvattu mitään" ja toinen luuli että ollaan yhdessä. "Pidänpä tätä varalla enkä lupaa sille mitään, ja etsiskelen jos löytyis parempi."

  Ilmeisesti pitäisi aina tehdä joku kirjallinen sopimus, että kumpikin tietäisi, missä mennään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vissiin. Tai sitten olla sotkeentumatta vastakkaiseen sukupuoleen ollenkaan. Miten yllättävää että mies ei takaisin soittanut ainakaan tähän mennessä. Heh.

   Poista
 3. No voi perse.

  Tai toisaalta: parempi, että pääsit siitä paskakasasta eroon ennen kuin aloit kiintyä siihen.

  Tsemppiä!

  -Anette

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thänks! Parempi näin. Kohti uusia paskiaisia.

   Poista
 4. Parempi pysyä tuollaisesta tyypistä erossa. En kyllä puhuisi edes puhelimessakaan tuollaisen kanssa. Nuo tyypit kun puhuvat mustankin valkoiseksi. Aina olet ymmärtänyt väärin mitä hän on puhunut tai sitten se olikin vain vitsi. Kävelevä katastrofi. Varo puolis! Parempaa ansaitset! Toivottavasti kesäsi jatkuu paljon parempana ♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kiinnosti että mitä sillä oli sanottavaa asiaan. Oli suorastaan ihanaa kun sain yllätettyä sen soittamalla työnumerosta :D. Toivotaan parempaa kesää kuin mitä tämä kevät on ollut. Huh.

   Poista
 5. Voi elämän kevät mitä tekosyitä sillä on. "En ehtinyt vastata"... Mietin, että jos se olis ollut sun kanssa tosissaan, niin olishan se nyt samantien soittanu vaikka puolen minuutin puhelun.
  Ei ollu tossakaan kohtaa munaa puhua suoraan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä mä vähän vaistosin sen siitä viestinnän erilaisuudesta jo heti alkuun. Tosin sysäsin sen syrjään kun kaikki sanoi että ei kaikki ole yhtä innokkaita someihmisiä kuin mä. Yritin ymmärtää erilaisuutta. Mutta ihan noin ymmärtäväinen en ole. Munaton paskiainen

   Poista
 6. Kylläpä on paskaisia kommentteja. Miten muuten "munaton paskiainen" eroaa "munallisesta paskiaisesta"? Ihan näin niinku filosooffisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kato kun tää on rupsahtaneiden keski-ikäisten naisten temmellyskenttä niin saattaahan se olla että tuommoiselle rupsahtamattomalle nuorelle mieshenkilölle jutut saattaa olla liian keski-ikäismäisiä :).

   Munallisella paskiaisella on munaa ilmoittaa heti kättelyssä että sillä ON jo nainen. Munattomalla ei :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Ei soittanut. En totta puhuen uskonutkaan että soittaisi.

   Poista