Lukijat

maanantai 13. kesäkuuta 2016

Annetaan ajan kulua


Saatoin olla hieman krapulapikaistuksissani lauantaina kun edellisen postauksen kirjoitin. Perjantai meni rattoisasti paikallisessa konsertissa, joten viikonloppu oli vähän väsynyt... ja näköjään hieman kiukkuinenkin.

En mä nyt näköjään vielä sitä hörhömiestä dumpannut, mutta varuillani olen kyllä aika paljon. Joku siinä vetää mua jostain syystä puoleensa. En tiedä mikä. En kyllä voi oikein sanoa kuitenkaan olevani ihastunutkaan, mutta jospa antaisi ajan nyt vain kiltisti kulua. 

Onneksi lapset tulevat tänään lomalle niin on muutakin tekemistä kuin pohtia.
Jos joku miettii että millaisella nettideittiprofiililla saa yhteydenottoja parhaiten niin tämä toimii uskomattoman hyvin. Säälittävää niin monelta kantilta katsottuna, myös omalta kantiltani koska minulla tuo profiili on stalkkaustarkoituksiin. Profiilissa ei ole siis mitään tekstiä tai muuta kuvausta. Ja kyllä toimii kuin häkä. Oikea profiili on kyllä piilotettuna.


11 kommenttia:

 1. Profiilisi viestittää: "Vähän puhetta. Paljon toimintaa."
  Ehkä sellainen on valtaosan mieleen? Siis miesten valtaosan. Naiset tykkää enempi miehistä, joilla on myös sana hallussa. Tai mie ainaki tykkään... ja mulla on sitten mies, jolla se ei oo hallussa. Mutta onneksi oikeinkirjoitus on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, eikä miehiä haittaa vaikka onkin vähän parisuhteessa. Näköjään kuvan ja mittojen puutekaan ei haittaa kunhan on reikä oikeassa paikassa :D. Surullista... Joo toi kirjoitustaito on semmonen mikä mullekin iskee, tällä hörhömiehellä se ei ole oikein hallussa mutta ei se voi dealbraker olla.

   Poista
  2. Jep. Römpsä ratkaisee. Kumma juttu, kirjoitin asiasta kommentin joskus ja se tuomittiin provoiluksi.

   Poista
  3. Voi Lapanen. Römpsä ratkaisee luuserityypin miehillä, joita tuo mun feikkiprofiilini houkuttelee. Ilmeisesti osa olisi valmis höyläämään ihan mitä tahasa suohirviötä, mikä on oikeastaan aika surullinen ajatus

   Poista
 2. toi kirjotus taito onsellanen joka pistää kyllä isosti silmään. vaikeeta on ottaa vakavasti ihmistäjoka ei oikein osaa kirjotaa kunola. mutta totta puhut ei se voi olla ainoo asiaolla

  Tossa feikissä ei luvata mitään. Mutta ainahan voi kokeilla kepillä...naista. Harmittaa, kun pissiaivot pilaa kunnon miestenkin maineen. Koska niitä on. On pakko olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kepillä kokeilijoita riittäis kyllä jos semmoinen tarve on. Joo toi kirjotustaito, aaaargh... Koitetaan kestää!

   Poista
 3. Kurjaa että sun pitää stalkata :( Ymmärrän kyllä, että varmistaaksesi mahdollisen kumppaniehdokkaan stalkkaat, mutta tosi rankkaa varmaan. Tai miten sen nyt ottaa, voi olla hauskaakin. Sori, mutta minusta tuntuu tosi vahvasti, että tuhlaat aikaasi ihan turhaan hörhömieheen... Mutta tämä on vaan mun mielipiteeni. Itse teet omat ratkaisusi, tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varuillani olen, koska en tiedä mikä on miehiään. Voi olla että tuhlaan aikaani, mutta mun chakrat on vielä hoitamatta :D. Katsellaan nyt miten tää homma menee vai meneekö mitenkään.

   Poista
 4. Hoidata ne chakrat ja sitten olet viisaampi :) Itte tiiät parhaiten, tsemppiä!
  T. Tökkiouti

  VastaaPoista
 5. Pitäskö olla huolissaan kun ei ole mitään kuulunut.
  T. Tökkiouti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiiii :). Ihan kohta pukkaa postausta kunhan saan valmiiksi

   Poista