Lukijat

sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Case Hörhis - niiiiiin closed

En ole Hörhistä nähnyt viikkoihin, en oikeastaan sen jälkeen kun lääkitysjuttu tuli pinnalle. Kirjoiteltu ollaan kyllä välillä, tosin olin tajunnut sen, ettei se kirjoittelukaan enää onnistu kun mies on niin sekaisin. Kiihtyy nollasta sataan nopeammin kuin Hayabusansa. Vaikka provosoinnin jalon taidon tarvittaessa osaankin  niin sitä en ole käyttänyt. Eilen mies otti taas yhteyttä ja pyyteli kovasti anteeksi käytöstään kun niin kovin muutama päivä sitten kiihtyi ja hermostui tyhjästä. Hänellä kun ei ole kuulemma tunteiden käsittely todetusti ihan kondiksessa. Kysyin ihan asiallisesti että mitä muita diagnooseja hänellä on kun ei taida se adhd ihan kaikkea selittää (tässä kohtaa ei vielä provosoitunut vaan otti kysymyksen niin kuin olin sen tarkoittanutkin). Kaksisuuntainen mielialahäiriö, sekamuotoinen persoonallisuushäiriö ja adhd. Vastakysymyksenä kysyi että mitäs diagnooseja mulla sitten on. Vastasin anemian. Ei taida kuulemma mullakaan kaikkea selittää (selkeää provosoitumista jo hänen puoleltaan havaittavissa)

Tajusin että keskustelutuokio olikin sitten hyvin pitkälti siinä. Sitten alkoi tulemaan "Vittu sä olet toivoton tapaus" ja "Sähän olet melkoinen vatipää jos tarkalleen mietitään", "Vittu siis sä olet niin vaikea etä kadun kun kirjoitin sulle", "Heippa eihän tollaista kestä vittu sikakaan vinkumatta". Mä en oikeastaan noiden purkausten välillä edes sanonut muuta kuin että niin, minähän se toivoton tapaus olenkin. Mutta tykitys kun alkoi niin se alkoi.

Noiden kauniiden eläimellisten heippojen jälkeen kirjoitin hänelle estäväni hänet kaikista medioista, jotta hänen olisi helpompaa pidättäytyä mulle kirjoittamisesta. Kerroin että olin koittanut ymmärtää, mutta että hän ei jätä mulle oikein vaihtoehtoja.

"Älä vitussa ota muhun enään yhteyttä. Pahin ongelma sä olet itsellesi. Älä ikinä ota yhteyttä mä pyydän".  Tässä kohtaa mun oli muistutettava että se on kyllä ollut viime aikoina hän joka on muhun yhteyttä ottanut enkä mä häneen.

Mulle oli ilmeisesti unohtanut mainita noista kahdesta muusta diagnoosista. Jos olisin ne tiennyt niin olisin juossut jo alussa kovaa karkuun. Mies toki sen tiesi ja siksi ei niistä kertonutkaan. Onneksi en ihastunut. Olisi käynyt niin huonosti, tiedä vaikka fyysisestikin. Onneksi meillä on sen verran välimatkaa ettei se ihan heti mun pihalle pölähdä. Ja onneksi se saa lääkkeensä parin viikon päästä. Pelottava ihminen tällä hetkellä.

Vaikka mä tiedän että tuo oli aika pahasti mieleltään sairaan ihmisen tekstiä niin kyllähän se vähän ilkeältä tuntui kun olin mielestäni ihan syytön näihin purkauksiin. Näin sain "miesvärisuoraani" myös mielenterveyshäiriöisen. Kerää koko sarja. Oisko seuraavaksi vaikka piilohomo tai naisenhakkaaja? Semmoisia mulla ei ole ollutkaan vielä.

6 kommenttia:

 1. No aika pelottavaa kyllä. "Sekamuotoinen" voi sisältää vaikka mitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen mitä sekamuotoisesta persoonallisuushäiriöstä luin niin selittää aika hyvin kyllä sen käytöstä. Voi voi. Kaikkeen sitä törmää. Ei ole varmaan helppo elämä tuommoisellakaan ihmisellä.

   Poista
 2. Syö valkosipulia: http://www.hs.fi/hyvinvointi/a1470020700717
  niin jäävät hörhöt pois.

  VastaaPoista