Lukijat

perjantai 29. heinäkuuta 2016

Ei kiitos

Synttärit oli ja meni. Kiitos kaikille onnitteluista!

Teidän lisäksi mua muisti osa perheestä ja seuraavat tahot:

Seppo Tanhua Astro-palvelusta
Elisa
Club zizzi
Marlies Dekkers-rintaliivikauppa
Avon
Norwegian
Lovehoney-aikuisten lelukauppa
Prisma

Mullako muka ei olis ystäviä! 

Veljen alle kolmekymppinen tyttöystävä kauhisteli "ootko sä NIIIIIIN vanha!". Teki mieli sanoa sille vähän rumasti, mutta sain kuitenkin pidäteltyä. Ei 38 ole sitäpaitsi edes vanha. Paitsi henkisesti vajaiden mielestä. 

Yllärinä oli postilaatikkoon tupsahtanut Onnellisuuspäiväkirja johon pitäisi kirjailla joka päivä kolme onnellisuusasiaa. Tämän päivän onnenpisarat on vielä pohtimatta. Ehkä ne olisi tänään: työ, pizza, ystävän kanssa höpöttely :). 

Juha Tapio oli ihana niin kuin ajattelinkin. Vaikeaa oli välillä kun esitti eniten biisejä uusimmalta levyltä joka on mulle vielä vähän haastava ja alkoi tippa pyrkimään linssiin. Satoi koko konsertin ajan, mutta ei haitannut vaikkei sateenvarjoja ollutkaan mukana. Kesä kuivaa sen minkä kasteleekin. 

Tänään joku reppana keväältä otti yhteyttä ja koitti lämmitellä mua uudelleen. Keväällä olisin halunnutkin treffeille hänen kanssaan, mutta silloin hän oli kiireinen. Hänen piti pestä pyykkiä ja harjoitella työhaastattelua varten. Kiire, eihän siinä mitään.  Hän yritti ihan tosissaan tänään vaikka saikin hieman kylmää kyytiä. Pointsit kyllä pojalle, tähdet ei nyt olleet vaan hänelle suotuisassa asennossa. Loppujen lopuksi reilun tunnin kypsyttelyn jälkeen miehelle meni jakeluun että nyt ei tainnut tälle illalle herua. Mä en vaan kertakaikkiaan tarvitse nyt mitään uusia miesvirityksiä. Mulle riittää nyt tuo Netflix ja sieltäkin mahdollisimman vähämiehinen sarja. En jaksanut enää vastata miehen vonkaamiseen kunnes mies vielä yritti: Olihan se toki imartelevaa että useiden kuukausien jälkeen vielä muisti. Mutta ei. EIEIEI. Se on kuitenkin MIES, joten ei kiitos :). 

Mä olen nyt ihan tyytyväinen näin. Netflix, Pokemon, työ, Spotify, muutama hyvä ystävä, te lukijat. Mulla on oikeastaan kaikki aika hyvin just nyt :)

9 kommenttia:

 1. Siinä oli hei lisää +juttuja päiväkirjaan!

  VastaaPoista
 2. Puolis, sinä kuulostat ihan järkevältä ajatuksinesi :)

  VastaaPoista
 3. Veljen tyttöystävän kauhistelu johtui vain siitä, että näytät niin paljon nuoremmalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se johtuu ihan siitä että se on oikeesti vaan niin TYHMÄ. Se tulee esiin joka kerta kun sen tapaa. Siinä vasta raskas ihminen

   Poista
  2. Ja rakkaus on sokea? (Kirjoitin ilmeisen freudilaisesti ensin väärin: sekoa) Ehkä sun veljenkin silmät joskus saa näkökykynsä takaisin. Eikö sitä nolota tyttöystävänsä möläytykset?

   Poista
 4. Kääääk, kuka kehtaa sanoa 38 vuotiasta vanhaksi... nounounou!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noooh, alle kolmekymppinen sisäisesti blondi ainakin kehtasi.

   Poista