Lukijat

perjantai 22. heinäkuuta 2016

Hyvästi!

Hyvästi Yaris. Olit seuranani yli neljä vuotta. Hyvässä ja pahassa. Muutit mun tavaroita, olit mahduttanut sisääsi muun muassa 28 tuumaisen polkupyörän. 2 metrisen kaapin, sängynpäädyn jne jne. Yaris oli tilaihme. Välillä väsyen, kiukutellen ja sammuillen ajoimme yhdessä yli 100 000 kilometriä. Käytiin ojassa, "aurattiin" lumia mun pihalta, ajettiin kymmenille treffeille, opetit mulle akun vaihtoa, renkaiden vaihtoa, sulakehommia, polttimoiden vaihtoa. Nyt olet mennyt ja sinut on korvattu.


Kia, sinussa on neljä ovea ja kokonainen antenni. Tuoksut vielä uudelta, ratissasi on nappuloita enemmän kuin laki sallii. Sinussa on 6 vaihdetta, hämmentävää. Kaikki valot toimii. Mikään ei nitise.

Huomatkaa innovatiivinen nitinänpoistaja (taitettu leffalippu) Yariksen sisävalossa. Ei, en rikkonut sitä itse. Nyt mulla on ehjä sisävalo! Ja kaksi avainta! Kaukosäädöllä! Ai että mun nyt kelpaa


Nyt mulla on vähän lisää velkaa, mutta neljä vuotta vanha auto alla. Aion sillä ajella pitkään!

Kia on tehty oman näköiseksi. Lisää customointia on luvassa syksyllä, auto kun on tylsän harmaa. En saanut valita väriä.Lasten huovuttama perhonen ja onnea tuova maneki neko löysivät paikkansa. Nyt se on jo vähän oman näköinen.

Sain ilouutisia lääkäriltäkin. Mulla on vain raudanpuuteanemia! Vaikka hemoglobiinini on 139 niin ferritiini, eli varastorauta-arvot on ihan minimissä. Ei kun rautaa poskeen siis. Ehkä se olo piristyy sillä.

Tänään oli hyvä päivä :)

4 kommenttia:

 1. Poskeen... hehehöröhörö se sano poskeen!

  Onneva uudesta kulkupelistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä otan sen poskeen... kuumaan, kosteaan imutehoiseen poskeen. Kielellä sen sinne hellästi siirrän, poskeen :D. Kiitos!

   Poista
 2. No sulle ei riittäny sit ees tavallinen anemia, vaan sekin on jotain erikoisempaa... mutta jos se olis tavallista, niin sehän olis näkyny ajat sitten kokeissa.

  Toivottavasti rautavarastot nyt täyttyy ja olo pirkistyy!

  VastaaPoista