Lukijat

tiistai 5. heinäkuuta 2016

Lääkkeet loppu

Huvittelupäivän jälkeisen sunnuntain makasin sängyssä. Oli väsynyt ja huono olo. Sunnuntain ja maanantain välisen yön kärvistelin mahakivuissa, mutta ehei, koska olen korvaamaton työntekijä niin oli pakko mennä tekemään muutama tosite maanantaiaamuna töihin ja lähdin sitten potemaan mahaa takaisin kotiin kun olin ne tehnyt. Varmasti sain sieltä huvipuistosta jonkun mahapöpön kun ne klähmätassut oli lääppineet tautisia aukkojaan pesemättä käsiään ja sitten vaan vuoristorataan. OKS! Siitäs sain sitten. Maanantai meni Netflixin parissa ja sain hyvin sarjaani etenemään. Kahden päikkäritkin mahtui päivään ja illalla olo olikin jo kuin uusi. 

Tein "sotasuunnitelmaa" kilpparin hoidattamisen tiimoilta jos akupunktio ei autakaan. Nyt mulla on aika varattuna paikalliseen, josta vaadin saada kilpparikokeet ja seuraavalla viikolla on Helsingissä aika samalle jolla kävin vuosi sitten. Tämä jolta meinaan ruinata täällä päässä testit on kuuluisa siitä että naisten pitää riisua hänen vastaanotolla paita ja yleensä myös liivitkin. Oli sitten vaiva mikä tahansa. Eihän siinä mitään, voin mä tissit näyttää jos homma hoituu. Toivotaan että akupunktion kakkoskierros auttaa. 

Case Hörhis. Viime viikolla aloin ihmettelemään kun en meinannut tajuta miehen jutuista enää sitäkään vähää mitä aiemmin. Eihän se nyt mikään selkeä kirjoittaja ennenkään ollut, mutta mielialat vaihteli ja jutut oli ajoittain tosi sekavia. Viikonloppuna sitten sanoi että on koko viikon pitänyt taukoa adhd-lääkkeestään ettei elimistö totu siihen. Viikon tauko vaan ja homma jatkuu selkeempänä. Kysyin että onkohan mahdollisesti lääkärin määräämä tauko, ei kuulemma ollut vaan hän kyllä tietää kroppansa. Niin varmaan joo. Eilen sitten sanoi aloittaneensa lääkkeet taas. Huokasin helpotuksesta että kiva kun pystyy ehkä kohta taas ymmärtämään sitä. Tänään tuli taas sen verran outoa juttua että kysyin että onkohan mahdollisesti ottanut lääkkeet tänään. Sanoi ottaneensa. Hyvät yöt tuli niin masentuneen kuuloisesti ääniviestillä ja käytti musta oikeeta nimeä eikä lempinimeä, että kysyin että mikä vaivaa. Sitten tulikin totuus (tai mistä mä tiedän onko se totuus). Lääkkeet olikin loppu. Kolmen kuukauden satsi oli syöty kahdessa kuukaudessa kun tehoa ei kuulemma ole tarpeeksi. Että nyt onkin sitten kuukauden pakkopaussi kun lääkkeitä ei lisää saa. Jotain amfetamiinijohdannaisia kuulemma nuo adhd-lääkkeet. 

Olen ihan helvetin pettynyt siihen että mulle valehdeltiin. Eikä se tuossa tilassaan tajua edes sitä, selostaa vaan että kyllä hän tietää  miten hänen kroppansa toimii. Jakeluun ei mene se, että mun ongelmani ei ole se, että hölmöllä on lääkkeet loppu ja sen kanssa ei voi keskustella järkevästi kuukauteen, vaan se, että mulle VALEHDELTIIN. Kuulemma valkoinen valhe vain, sori hei, ei iso juttu. MUTTA KUN MULLE ON! Mistä muusta se on sitten valehdellut? En tiedä. Varmaan kaikesta. 

Nyt on kaveruus vähän koetuksella. Pakeni nukkumaan, eipä siitä olekaan varmaan kolmeen viikkoon selvittämään mitään asioita. Ehkä mä meen pienelle kiinalaiselle sitten yksin. 

4 kommenttia:

 1. Ei liene kovinkaan harvinaista etta tulee popsittua ne amfetamiinit ihan etuajassa, niin munkin sukulaiselle tapahtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh :(. Antaisivat sitten vain kuukauden reseptin tai jotain. No, mistäpä mä mitään tiedän.

   Poista
 2. Auts. Sekin kyllä, että 'leikkii' lääkkeillä ja että noin nopeesti vaikuttaa huonobtavasti. Vähä pelottavaa.. :-/
  Kilpparisuunnitelma jees!! (Nään silmissäni Kilpparin = oikeen kilpikonnan)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ei pelota, mutta OTTAA PÄÄHÄN SE VALEHTELU!!!

   Poista