Lukijat

maanantai 11. heinäkuuta 2016

Miehet - EI sovi mulle

Niinhän se menikin sitten itsestään ohi se kaveruus Hörhiksen kanssa. Kilahti mulle kun osallistuin kriittisesti, mutta asiallisesti sen omille fb-sivuille provoamistarkoituksessa laittamiinsa linkkeihin. Aiheina mm. verotus ja kuubalaisten lentopalloilijoiden tekemä raiskaus (kuulemma saattoi olla vallan järjestetty juttu). Verotukseen osallistuin enemmän, ihan asiapohjalta, raiskauslinkkiin totesin vaan että nyt meni kyllä pikkusen yli. Yksityisviestillä kysyin että elokuussako saa ne toimivammat lääkkeet. Kuulemma ei tiennyt että viitsiikö ottaa edes niitä sitten kun hänellä on niin mukavaa olla hieman ärhäkämpi. Totesin että sitten mä een kyllä enää jaksa olla hänen kaveri. Ja seuraavaksi kun menin hänen sivuilleen niin en ollutkaan enää fb-kaveri. Selvä homma, ei olla sitten enää kavereita. Meidän kaveruus olikin vähän outoa ja kieroutunutta. Parempi molemmille varmaan näin. Silti mua vähän itkettää.

Tuosta "voimaantuneena" poistin myös treffipalstailmoitukseni. Ihan kuin siellä mulle ketään edes olisi. Tai semmoista joka mulle kelpaisi. Olen 38 miehen suosikkina, mutta yksikään niistä ei väräytä mussa mitään osastoa. Eiköhän tää ollut tässä.

Miehet, älkää jumalauta tuoko niitä mun lähelle! Mä en voi enää sietää niitä, en jaksa kuunnella niiden paskoja juttuja, en jaksa sitä vonkaamista, oikkuja, sekavuutta. En jaksa sitä "en tiedä mitä sittenkään haluan"-diipadaapaa. ENENENEN! Perkele EN!

Keksinkö yhtään mitään mitä miehissä vois olla hyvää? Mietitäänpäs... Mietin... Ei hitto... ei tuu mitään mieleen. En todellakaan nyt keksi.

9 kommenttia:

 1. Asiat meni niin kuin niiden piti siis. Omalla painollaan. Ja hyvä niin. Jos sulla on sellainen tunne, että vedät puoleesi samantyyppisiä oikuttelevia härööjiä tai muita vinoon kasvaneita, niin luepa Ruediger Schachen kirja Sydänmagneetti – Vetovoiman salaisuus.
  T. Terppuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen että mulla ON tuo kirja, en ole vaan sitä loppuun lukenut. Täytyykin etsiä vaikka ei mulla taida varsinaisesti hörhöongelmaa olla, mutta ettei vaan tulisikaan.

   Poista
 2. Ja sitten jos se vaihtaa lääkityksen sopivampaan, niin tajuaa mokansa ja tulee ruinaamaan takaisin. Oon miettiny oman masennukseni kanssa, että mikähän mahtaa olla sairauden oire ja mikä pelkkää ikiomaa kurjaluonteisuutta. Ulkopuolisethan ei senkään vertaa voi niitä erottaa, niinku ei ehkä Hörhiksen tapauksessakaan.

  Hyviä miehiä ei vain taida olla vapaina. Juoppoja, sitoutumiskammoisia tai paskiaisia kaikki. Pitäskö sun kuitenkin alkaa puumaksi ja ottaa semmonen viaton nuori poika, joka ei ole vielä mitään noista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä mitään junioria voi ottaa kun niillä tulee sitten ne ikäkriisit ja itsensäetsimiskriisit. En ota ketään niin sillähän siitä selviää! Varmaan hörhis tajuaa mokansa kun saa oikean lääkityksen, mutta oon sen nyt estänyt kaikista medioista mitkä olen keksinyt. VOihan se tietty pihaan pärähtää moottoripyörällä, mutta se olis kyllä vikatikki se.

   Poista
  2. Kyllä niitä hyviäkin miehiä on vapaana. Mun eksäkin esimerkiksi.
   Eli ei kannata menettää toivoaan!

   Poista
  3. Jos se on eksä niin siinä on jotain vikaa :)

   Poista
  4. Mussa sitä vikaa enemmän oli. ;) Minä en olisi halunnut erota. Hmm... eli ainut suuri vika, mitä nyt keksin on se, ettei hän halua enää jakaa elämäänsä minun kanssani. :) Mikä on tietty minulle suuri tappio, mutta muille naisille etu ja suuri mahdollisuus. :)

   Poista