Lukijat

sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Tohtorilla käyty taaaaaaaaas

Alkuviikosta kävin paikallisella lekurilla pyytämässä lähetteen uusiin kilpparilabroihin ja sainkin sen mukisematta. Sain jopa t3v:n "kaupan päälle", sitä ei moni vapaaehtoisesti jostain syystä kirjoita. Yllätyksekseni labrat oli parantuneet hieman kuukauden takaisesta, mutta päätin kuitenkin pysyä alkuperäisessä suunnitelmassa ja mennä Helsinkiin Vilho Aholalle koska olo ei kertakaikkiaan ole hyvä.

Lapset jäivät Itikseen jahtaamaan Pokemoneja, mä ajoin Töölöön ja jahtasin myös Pokemoneja koska olin hyvin ajoissa. Ja voih mikä Poke-taivas se olikaan! :D. Lääkärini oli vähän sitä mieltä että oireeni ei välttämättä johdukaan kilpparista! Sain lisää labroja, mm. kortisoli ja ferritiini. Huomenna käyn  labrassa ja soittoaika on perjantaille. Jospa mä olen vain ylirasittunut ja aneeminen. Kunhan joku vika löytyisi mitä voisi hoitaa. Jos noistakaan labroista ei löydy mitään niin harkittavaksi tulee vuoden kestävä koelääkitys tyroksiinilla. Aina ne arvot ei kerro totuutta.

Hyvä että homma nytkähti taas vähän eteenpäin. Olipas raskas päivä

6 kommenttia:

 1. Se on pääasia että nytkähti! On jotain toivoo kun jotain yritetään...
  Voihan Pokemon :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muuten ollut ainut puhelimentuijottelija Helsingin keskustassa :D. Pokemonistit huomasi niiiiiin selvästi :D

   Poista
 2. Aah, Vilho Ahola, elintapalääkäri :) Tolokun mies, oon samassa keskusteluryhmässä sen kans ja tiiän, että mitään humpuukia se ei kyllä potilaille tarjoa. Luottaisin kyllä.

  Mieki tänään juoksin pokejen perässä :) se sovellus vaan lagaa tytön puhelimessa, toimii välillä ja taas lagaa. Hävisivät ennenkuin ehdittiin löytää. Oma älytön kännykkä on huollossa, eikä se varmaan jaksais ees pyörittää mitään peliä...

  VastaaPoista
 3. Joo siinä on yks harvoista lääkäreistä joihin mä luotan! Jos se sanoo että mä oon kunnossa niin sitten mä uskon että oon kunnossa :D. Ja piste! :D. Se pokemon lagaa KOKO ajan, alkaa kyllä syömään innostusta kun niin kovasti tökkii. Yks ilta lähdin munanhautomiskävelylle niin oli sitten tiltannut kesken kävelyn eikä sitä mistään huomaa eikä se rekisteröinyt kuin puolet lenkistä ja muna jäi kuoriutumatta. Kyllä otti päähän! Otankohan mä sen liian vakavasti... Ehkä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sano muuta, eilen meni monta kilometriä "hukkaan"... ei sitä oikein viitsi iltamyöhällä jäädä tienvarteen seisoksimaan ja odottamaan, että sovellus taas toimii ja rekisteröi kilometrit.

   Poista
 4. Pidetään peukkuja että kaikki ratkeaa, ja ainahan ne tuppaavat lutviutumaan parhainpäin <3

  VastaaPoista