Lukijat

torstai 21. heinäkuuta 2016

Tunnelukot hälvenemässä

Labrat valmistuivat vihdoin. Missään ei kai vikaa, tai ainakin kaikki viitearvoissa. Lääkäri soittaa huomenna ja kertoo mun varmaan olevan luulosairas laiska paska. Siihen on varauduttava niin ei tuu sitten yllärinä. Hieno homma. Eihän siinä sit mitään. Niskasta vaan tiukemmin kiinni.

Teinpä aikani kuluksi tunnelukkotestin. Tulokset oli aika mielenkiintoisia, ei niinkään nämä tämänhetkiset tulokset vaan tulosten vertailu vuoden 2011 tuloksiin. 2011 en ollut vielä eronnut ja tunnelukkoja olikin paaaaaljon pahemmin kuin nyt. Silloin olinkin vielä niin pahasti hukassa itseni ja elämäni kanssa ettei ihmekään.

Eräs sanoi mun olevan masentunut. Tein masennustestin, en ole. Eräs jankkasi ja jankkasi mun olevan, meni hermot. En ala pakkomasentuneeksi.

Ehkä mä olen vain tullut vanhaksi. Ensi viikolla tulee taas yks vuosi lisää mittariin. Aion mennä niitä juhlimaan Juha Tapion kanssa Tykkimäkeen.

4 kommenttia:

 1. Jee tunnelukkojen hälvenemiselle!
  Hmm....jospa tää väsy ja kaikki on kumminkin psykosomaattista? Ei, sä et edelleenkään oo hullu, mutta.. Jos Tää vika ero jotenkin kumminkin saa niin uupuneeksi ja silleen? Masennus on erään mielestä ehkä vähän samaa kuin mä tarkotan, mutta ei kuitenkaan niin pahaa? Tai jotain?
  Varsinainen keittiöpsykologi täällä.
  Jee Juha Tapiolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos se on psykosomaattistista niin se tarkottaa vaan sitä että mä oon hullu. Plääh. En mä silloin talvella ja keväällä ollut tämmöinen kyllä. Vai olinkohan mä, ehkä mä olin.

   Poista
  2. Ethän oo. Luulet vaan;) Jos ne ajatukset on käyny vaan siitä asti nii kovaa kierroksilla ja kroppa nyt väsyy...?
   Hei, onks täällä ennen ollu vihreetä??

   Poista
  3. Ei kun mä vaihdoin väriä säkin vaihdoit :D

   Poista