Lukijat

perjantai 5. elokuuta 2016

Älä tule paha loma, tule hyvä loma

Kolme seuraavaa viikkoa lomaa. Jei, kai. Tyttöjen kanssa Tallinnaan, viikko Tampereella, porekylpyä viinipullon kanssa kylpypommin räjähdellessä ammeessa, itsensä hemmottelua, nukkumista, ystäviä, extemporeta jos sitä tulee vastaan, mä olen valmis mihin vain. Pitää pitää passi mukana niin kaikki extempore on mahdollista.

Jäämeri hylkäytyi siinä kohtaa kun sovin sille ajankohdalle "treffit" sielunsiskon kanssa :). Parempi niin. Jäämeri olisikin ehkä ollut vähän överiä.

Alkuviikosta nukkumaan mennessä totesin että Mies joka mut viimeksi jätti oli ajatuksissa. Koitin päästää ajatuksesta irti mutta siihen se jäi jumittamaan. Kosteus pyrki silmiin myös vaikka koitin sitäkin häivyttää. Ei se vaan häipynyt, joten totesin että tulkoon sitten saatana ja annoin tulla. En tiedä mitä mä itkin, mutta jostain syystä se nyt vaan halusi tulla. Joskus kai täytyy itkeä. En haluaisi enää itkeä sen takia, mutta minkäs teet. 7 kuukautta siitä kuitenkin jo. Tulee vielä aika jolloin en muista montako kuukautta siitä on, mutta se ei näköjään ole vielä. Alkaa pikkuhiljaa vituttamaan. Mä odotan että aika korjaa, mutta joku kohtuus siinäkin perkele! AIKA KORJAA NYT JO! Pliis!

Mulle aikoo tulla ihana loma. Varmasti tulee, koska mulla on valta hallita mun tunteita ja mä olen päättänyt että mulla tulee olemaan hyvä loma. Niih ja piste. Eikä siihen kuulu miehiä. Mun itsetunto taitaa olla nuijittu niin maanrakoseen että mä en edes halua tavata miehiä. Enkä varsinkaan usko että kukaan voisi mun kanssani haluta olla. Joten annetaan olla.

Loma!

6 kommenttia:

 1. Ihanaa lomaa!

  -Satu

  VastaaPoista
 2. Hyvä loma tulkoon! *mana mana mox*

  Eikä se itku aina johdu siitä, mikä on mielessä. Itkemätön itku vaan etsii sen reittinsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se kai on. Itkin itkun silleen järkevästi kyyneleet vuodattaen ja nenänielun auki pitäen kun jos nenä menee tukkoon niin nukahtamisesta ei tule mitään. Hitto mä olen kehittynyt tuossa itkemisessä järkeväksi! Harjoitus on tehnyt siinäkin mestarin :)

   Poista
  2. Tuossa mulla on vielä opettelemista :) oon joutunu turvautuun sit nenäsuihkeeseen...

   Poista
 3. Toivottelen täältä upeaa lomaa! Ja kiirehditän aikaa että saisit taas mentyä sänkyyn iloisen ja toiveikkaan mielen kanssa. Love!

  VastaaPoista