Lukijat

keskiviikko 17. elokuuta 2016

Gyarados

Mä kirjoitan aina siitä mikä mun elämässä on pinnalla. Nythän pinnalla on loman lisäksi Pokemonit. Asiahan ei kovinkaan montaa aikuista varmaan kosketa, mutta mun lomassa ne on suuressa osassa :). Ilman pokemoneja en olisi tutustunut täällä Tampereella muunmuassa Hatanpään Arboretumiin. Niin kaunis ja iso puisto järven rannalla. Täynnä pelaajia ja pokestoppeja. Tänään auringon paistaessa otin autosta piknikhuovan ja leväytin sen kolmen pokestopin keskelle nurmialueelle ja nautin syksystä ja auringon lämmöstä. Paikalla oli myös varmaan parikymmentä muutakin pelaajaa vilteillään, seisoskellen ja puunrunkoihin nojaillen. Aikuisia suuri osa. Samaisessa arboretumissa vaeltelin eräskin ilta yhdentoista aikaan ja vastaan tuli paljonkin jengiä kännykän näytöt hehkuen.

Tänään saavutin Pokemon-urani huippuhetken kun sain evolvattua Magikarppini Gyaradokseksi. Tähän suoritukseen tarvittiin 100 Magikarppia. Vesistökaupungissa niin kuin Tampere on, niiden kerääminen onnistui, ai että kun tuntuu hienolta! Jos antaisin sijaa ajatukselle "voi vee, hanki elämä" niin ei tuntuisi niin kovin hienolta, mutta koska en anna niin OUUUU JEAH!

Tänään minä ja mun mielikuvitusystävät pulahdamme kylpyyn "Granny takes a dip"- nimisen kylpyhässäkän kanssa. Huomenna Helmi tulee pelastamaan mut Pokemoneilta (tai sitten mä hurahdutan hänetkin). Varokaa Tampere!

Miehet, mihin niitä tarvitaan? Tietysti jos Pokemoneja ei olisi niin ajanvietteeksi.14 kommenttia:

 1. No tarvii mun nyt muutama vesiolio saada. Ihan vaan vaikka siks että pääsen taas ihan Tampereelle saakka 😃 Tosin mä en tajunnu tosta evolvaamisesta ja muusta mitään..
  Arboretumista tajusin! Mä oon AINA halunnu sinne! Tosin kesä olis ollu kai parempi aika kun syssy.
  Eikä nuolta ennen kun tipahtaa. Mä en oo vielä perillä. Saatan tapani mukaan eksyä 😉😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä opetan sulle noi termit ja evolvaamiset :D. Arboretumista me saadaan paaaaljon täytettä sun pokedexiin :D. Kyllä mä sut löydän, nou hätä :D

   Poista
 2. Kunhan et niillä palloilla heittele! 😂 (mä en ole pokemon, vaikka vois luulla! )

  VastaaPoista
 3. Aikansa kutakin. Miksei voi nauttia täysin rinnoin jostain, mikä innostaa? Miksi pitäs mennä mustikoita poimimaan jos maailma on täynnä kiinnostavampia monneja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mä en usko että tää kuitenkaan mulla montaa vuotta kestää :D

   Poista
 4. "Granny takes a dip". Joo-o ;) Vähän ehkä aikaista sun identifioitua mummoseksi. Mut kukin tavallaan.

  Mitä tuossa kuvassa on toi värillinen jutska?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Mulle tuli jäätelö mieleen.

   Poista
 5. Eikö magikarppiin tarvi 400? 😳

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu 400 candya jotka saa 100 karpilla :)

   Poista
  2. Juu 400 candya jotka saa 100 karpilla :)

   Poista
  3. Aaa juuu ymmärsin väärin :)

   Poista
 6. Onnittelut saavutuksesta!
  Noi on vielä jotenkin todella ärsyttäviä pallotettavia kun aina yllättäen sätkivät ihan mihin sattuu. En kyllä millään viitsisi sataa kerätä *huoh*

  VastaaPoista