Lukijat

maanantai 15. elokuuta 2016

How low can you go?

Tänään oli kiva päivä. Kävin shoppailemassa ja takaisin kämpille palatessa päätin vielä hakea muutaman magikarpin rannasta. Istuin yhteen huvimajaan pelaamaan. Huvimajan pokestopilla oli lure päällä. Hetken päästä paikalle tuli myös mua reilun kymmenkunta vuotta vanhempi pariskunta, myöskin pelaamaan. Aivan mahtavaa! Siinä se ilta menikin sitten rattoisasti viiniä juoden ja pokemoneja nappaillen :). Minä, kohtalaisen introverttina tutustuin sujuvasti uusiin ihmisiin ja oli todella mukava ilta!

Onnistuin myös nolaamaan itseni vaihteeksi, sitä ei olekaan muutamaan päivään tapahtunut, joten olihan se jo aikakin.  Mä olen virallisesti idootti.


10 kommenttia:

 1. Et sä mikään idiootti ole. Ehkä imbesilli kävisi paremmin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Piti ihan googlettaa: Imbesilli: älyllisesti kehitysvammainen, 3–7-vuotiaan tasolle jäänyt, jonka älykkyysosamäärä on 35–49, mikä vastaa suunnilleen keskivaikeaa älyllistä kehitysvammaisuutta.

   Poista
 2. Puolis! Toi ny ei pidä paikkaansa ollenkaan. Tietämättä mitä nyt on tapahtunut ni voin vakuuttaa et täällä on kohtalotoveri. Vastakkaisen sukupuolen viestit menee ihan sekasin ... mä oon joutunu ihan pellex ... mutta tästä noustaan korkkareille nenä pystys :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kohtalontoveri! En ole yksin :)

   Poista
 3. Et ole idiootti :) Jos joskus siltä tuntuu, kannattaa käydä lukemassa feissarimokia tai vauva.fi -palstaa. ♥hali♥
  https://www.youtube.com/watch?v=Ose9v5k52b8

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noooh... mä oon ollut av-palstailija vuodesta 2000 :D. Että joo, how low gan you go... :D. Toi Kalevauva on ihan huippu! Olin jo tutustunut siihen, mutta tää onkin uus biisi! Kiitos!

   Poista
  2. Lisää tällaisia paljastuksia. En enää ihmettele...

   Poista
  3. Lapasmies, jos sä tiedät mistä tässä puhutaan niin mäkään en ihmettele :)

   Poista
  4. Mä olen ajan hermolla ja olen lukenut läpi sen riisinkeittosäikeen. Klassikkokamaa.

   Yes we gan.

   Poista
 4. Uusiin immeisiin tutustuminen on jo yksistään hyvä juttu.

  VastaaPoista