Lukijat

torstai 25. elokuuta 2016

Pohjakosketus

Se tunne kun tajuat koskettaneesi pohjaa. Mietit vanhoista kontakteistasi "varmoja" ja tulet tulokseen että ei helvetti. Ei pysty. Ei vaan pysty. Varmoja löytyy laskennassa kolme. "Isopää-stalkkeri", "yhdistyksen vanha pervo" ja saunamies. Laadit tuoreen ilmoituksen ja laitat sen jakoon ja petyt kun se joutuu "tarkistettavana"-osastolle, etkä saakaan tänään seuraa. Tätä on edeltänyt yritys nähdä Tyyppiäkin. Tyyppi ei ehtinyt, koska rouvan kanssa Ikea, joten Puolis suuntasi Suomenlinnaan narraamaan Pokemoneja muiden teinien kanssa. Hyvä reissu, ei siinä mitään.

Pääset kotiin  ja otat vähän viiniä ja mietit kaikkia eksiä ja itket vähän. Häpeät vilpittömästi ja todella syvästi kateuttasi pariutunutta kaveriasi kohtaan. Tajuat että eniten harmittaa se, että itse annat elämäsi ja kaveri ei mitään. Mietit huomiseksi sovittuja treffejä, jotka peruuntuivat siihen kun mies lopetti vastaamasta. Laitat miehelle viestin ja estät sen. Itket vähän lisää. Menet treffipalstalle ja aktivoit jälleen sadannen kerran profiilisi. Kirjoittelet ihan kivan miehen kanssa, mutta et kutsu kylään, koska et ole selvinpäin (ohhoh, joku järjenhiven vielä toistaiseksi tallella, ei huono). Pohdit paikallisen sillan ja vedenpinnan korkeuseroa ja toteat idean hölmöksi. Mietit että pitäisi lopettaa viininjuonti, koska se ei oikeastaan tee mulle hyvää. Samaistut noin neljän vuoden takaisiin tunnelmiin kun koit tarpeelliseksi kokeilla hedelmäveitsellä ranteen ihoa. Et toteuta, koska viimeksikään siitä ei ollut mitään hyötyä (ja se on sitäpaitsi vähän ruosteessa, joten saisin siitä kuitenkin jäykkäkouristuksen).

Mietit bloggauksen lopettamista, koska ei kukaan normijärjellä varustettu ihminen jatka tämmöistä vuodesta toiseen.

Käyt nukkumaan ja teet saman todennäköisesti huomenna uudelleen.

33 kommenttia:

 1. Pohjalta on vain yksi suunta. Ja pitäähän sitä ainakin kerran vuodessa vetää itsesäälikännit. Toivottavasti takaraivossa ei jyskytä kohtuuttomasti.

  -Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää, näköjään joinain vuosina ei edes yhdet riitä. Argh...

   Poista
 2. *halii* joo se viini on paha. Ei sen juonti tee kenellekään hyvää - ainakaan niin paljon, etteikö sen hyvyyttä vois korvata jollain käytännöllisemmällä aineella. Tänään näyttää maailma valoisammalta, joohan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi alkaa ensi viikolla työt, vähän ryhtiä elemään.

   Poista
 3. Flänässä ei ole hyvä blogata...
  Kohta loppuu: http://www.iltasanomat.fi/digi/art-2000001247326.html

  Viina, viini, kalja ja liköörit on pahoja. Phtyi!

  VastaaPoista
 4. Miljoona voimahalausta!!! En oikein mitään fiksua osaa sanoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noooo, fiksumpi se on kuin tuo mun postaus, en edes ilkeä lukea sitä, mutta en prkl poista enkä editoi.

   Poista
 5. Noi tuntemukset on niin perseestä. Niihin vajoaa aika ajoin. Yleensä se tilanne on seuraavana päivänä valoisampi. Ehkä siihen auttaisi myös se, ettei olisi liikoja aikoja pohtimiseen. Jonkun hyvän kaverin kanssa ääneen lausutut asiat muuttaa myös kokoaan, pienempään suuntaan. Tällaisia havaintoja olen elämästä tehnyt. Toivottavasti näyttäytyvät myös sulle. Kyllä sä sieltä nouset taas! <3 <3
  Noi palstat on miehineen vielä syvemmältä. Eilen alkoi itseäki vituttamaan siinä määrin, että laitoin täpän, että etsitään myös naisia, koska oon kurkkuani myöten täynnä niitä elämänkoululaisia, epäsiistejä partajeesuksia, lasten ja koirien kuvia, moottoripyöriä, prkl pullistelukuvia tatskoineen ja vihaisia mökötysilmeitä. Ja mitä löytyikään naisten joukosta: fiksun näköisiä kuvia, iloisia ilmeitä, ei yhtäkään lasta tai hurttaa. Siellä on kyllä miesten markkinat. Sen kun nappaavat sieltä parhaat päältä. En ihmettele enää yhtään, että noilta palstoilta puuttuu hyvät miehet. Ne viedään käsistä saman tien, kun nassu ilmestyy eetteriin . Tästä aiheesta vois jauhaa ja päivitellä loputtomiin... Voisikohan lesboksi ruveta noin vaan?
  T. Terppuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terppuli! Ihanaa että joku muukin painii samojen asioiden äärellä!

   Ah ne kuvat jotka on otettu mökötysilmeellä alaviistosta että nenänrei'istä näkyy kuvitteelliset aivot (siis jos ne olisi). Ja "ooooh, iso kala, kato!"-kuvat, tuoppi kädessä ja silmät puolitangossa.

   Mun sisko alkoi lesboksi vasta päälle kolmekymppisenä, joten mikä meitäkään kai estäisi?

   Poista
  2. Repesin! Nimenomaan ne puolen pään kokoiset sieraimet on... jotain käsittämätöntä. Miten ei oo mitään ymmärrystä siitä, mikä kuva olis edustava tollaseen foorumiin?! Ai niin, se tyhjyys siellä sieraimeen takana . Ja just noi kalat. Ja verinen hirvi saappaan alla.

   Poista
  3. Mä en oo törmännyt vielä hirviin, on siis vielä jotain mitä odottaa! Niin ja se kaksoisleuka on kyllä kaivettava esiin, onnistuu kyllä hyvin sillä alaviistosta sieraimet levällään-tyylillä sekin.

   Poista
 6. Kylläpäs tädit on nyt kovin kriittisiä miesten suhteen. Rahasta-ajattelija tietenkin pystyy anaalisoimaan, että ei oikeastaan olisi syytä. Koska on kovin sivistymätöntä arvostella toisten ulkonäköä, kansallisuutta, rotua yms. niin en tietenkään tee sellaista. Ihan oikeasti, tuntuu että puolis ja peesaajanaiset ovat lauma koulukiusaajia, jotka etsivät vikaa toisesta ja osoittavat sormella ja räkättävät. Ette varmaan edes ymmärrä hävetä, jos edes osaatte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä huomiothan kohdistuvat geneerisesti koko miessukupuoleen siellä deittipalstoilla! En mä etsi vikoja, mä koitan perkele sentään kaivaa sieltä nenänreikäkuvia ja "jos kiinnostaa, ota selvää"-profiilien takaa kyllä niitä ihmisiä. Siedän vikoja, kovin olen viallinen minäkin. Mutta vilkaisepas huvikses jonkun pikkukaupungin miestarjontaa niin ymmärtänet mitä me "kiusaajaämmät" tässä tarkoitetaan. Tuossa ylempänä ei varsinaisesti pilkattu kenenkään sieraimia vaan puhuttiin siitä miten todella moni mies ei vaan laita sinne semmoista kuvaa joka kuvaisi sitä miestä realistisesti. Lisäksi en ollenkaan usko että naisissa on niin paljon sitä "peräkammarinhenkilö"-tyyppiä kuin miehissä. Ja jos sä koet että loukkaannut edustamasi sukupuolen puolesta niin onhan niitä paljon testosteronisempiakin blogeja varmaan luettavana :). Kyllä sun näppiksestäkin on välillä aika loukkaavaa tekstiä tullut, eli pata nyt taitaa kattilaa soimata.

   Poista
  2. Onneks mä muutan kohta amerikkaan. Jää nämä suomalaiset lähiövalaat pois. Ja ne hirvittävät hiusvärjäykset eli lähes joka toisella eukolla on jonkinlainen yritys punkunväriin, mutta voi se olla vahinkokin. Meillä amerikassa naiset on vielä naisia.

   Poista
  3. Ootko sä honey käynyt siellä amerikassa? Mä olen ja ne lähiövalaat on siellä ihan toisessa ulottuvuudessa kun vyöryvät moottoroiduilla ostoskärryillään walmartin käytäviä :D

   Poista
  4. Mä olen amerikkalainen. Ja aion äänestää Trumppia 4 vuoden päästä uudelle kaudelle. Nyt se ei ole vielä mahdollista. Meillä amerikassa valasosastot keskittyvät tiettyihin asuinalueisiin ja tiettyhin etnisiin ryhmiin. Meidän countyssa ei ole valaksia, mutta naapuricountyssa on, kun siellä on enemmän tummempaa porukkaa.

   Poista
  5. Sä kuulostat ihan samalta kuin Hörhis kun sillä oli lääkkeet loppuneet :)

   Poista
  6. Hei pääsenkö mä tohon listalle? Ikävää, että ei uskota kun sanotaan, mutta en nyt kuitenkaan aio esitellä oleskelulupaa kun sä alkaisit stalkkaa ja lentäisit perään Floridan aurinkoon.

   Poista
  7. Mistä listasta sä oikein puhut? Sulla on nyt joku prinsessaharha päällänsä että mä lentelisin sun perässä Floridaan :D

   Poista
  8. Eli ne naiset,jotka ei ole Lapasmiehen mieleen, eivät ole kunnon naisia? Niinkuin HEILLÄ SIELLÄ AMERIKASSA.

   Poista
  9. No toi tossa oikealla missä lukee "Elämäni failuret". Ties vaikka lentelisit. Tai näääh... sä ole liian vanha mulle.

   Poista
  10. Miten sä sille listalle pääsisit? Listalla on mun elämään merkittävästi vaikuttaneita/vaikuttavia ihmisiä. Ihmisiä jotka on mulle joskus olleet/ovat vieläkin tärkeitä. Tosiaan, siellä on yksi blogin kautta tavattu ja kolme blogia lukevaa. Jopa kolme treffipalstalla tavattua, ajatella! Mä en näe että sä kuuluisit tällä hetkellä tuolle listalle :)

   Poista
  11. Sä olet ikävä ihminen.

   Poista
  12. Se on totta. Sen takia mä olenkin yksin

   Poista
  13. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 7. Kyse on siitä, mitä mies miettii, kun itsensä haluaa tuoda naiselle tykö. On ääripääilmioitä. Viimeisen päälle hiottu muskelikroppa, jota pitää esitellä lähes alasti. Tällaiset otokset on naisille enemmänkin karkoite kuin kiihoke. Sitten on tämä toinen joukkio, jossa ulkonäöstä ja itsestään ei huolehdita ollenkaan. Tai sanotaanko näin, että ruokkoamaton parta yms. antaa kuvan, että mies ei jaksa huolehtia itsestään. Jos et huolehdi itsestäsi, onko sinusta huolehtimaan naisestasi, jos sellaista tarvetta on. Tai parisuhteesta. Nyt ei puhuta siitä, onko joku komea tai kaunis, vaan siitä mitä kuvilla viestitään muille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri. Mä luulen että lapasmies ei nyt vaan halua ymmärtää pointtia. Hyvin yleistä mies-nainen-keskusteluissa.

   Poista
 8. Oltiin näköjään Puoliksen kanssa juuri samassa asian ytimessä, jossa Lapasmies ei ollut.
  T, Terppuli (jäi nimi edellisestä kommentistani pois)

  VastaaPoista
 9. Miksi olet poistanut kommentin tuosta. Nyt jää vaivaamaan mitä siinä luki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska se ei ollutkaan tarkoitettu välttämättä niin julkiseksi ja huomasin sen vasta kun olin sen unenpöpperössä julkaissut :)

   Poista
 10. Tutut myllerrykset. Tsemppiä meille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Kiva" että en ole ainoa. Tsemppiä tosiaan meille...

   Poista