Lukijat

perjantai 4. marraskuuta 2016

Lähti kuin hauki rannasta

Otin tänään vapaapäivän ja heräsin aikaisin aikomuksena tehdä kakkosduuneja. Join kuitenkin rauhalliset aamukahvit ja päätin aloitella työt ysin aikaan. Vähän meni pitkäksi ja muutama minuutti jälkeen yhdeksän päätin vielä tsekata sähköpostista että milloin mulla olikaan lääkärin niiden iho-ongelmien vuoksi. Muistelin että alkuviikosta se olisi. Sehän olikin 40 minuutin päästä10 kilometrin päässä lääkäriasemalla jossa en ollut koskaan käynyt, joten en tarkkaan tiennyt edes missä se sijaitsee. Tuli kyllä niin nopea lähtö että olen ihan hämmentynyt itsekin! 9:30 olin jo lääkärin odotushuoneessa ja välissä olin käynyt suihkussa, pukenut ja pessyt hampaat. Mulla oli kaikki vaatteet päällä ja oikein päin. Hiukset harjasin lääkäriaseman hississä. Ja aikaa siis jäi 15 minuuttia yli :D. Käsittämätön suoritus.

Olin googlettanut tulevan diagnoosini ja nappiinhan se meni. Hikirauhastulehdus. Googlettakaapa jos haluatte menettää ruokahalunne. Krooninen vaiva. Kaksi vuottahan mä tästä olen jo kärsinyt. Nyt kun se iski toiseen rintaan niin hymy hyytyi totaalisesti. Kaikkea vaivaa sitä miehistä tuleekin. Tämä tautihan puhkeaa stressin vaikutuksesta. Thänks Kelailija.

Sattui hyvä ihotautilääkäri. Tekee lähetteen ihotautipolille, siellä jotain testejä ja jos pääsen läpi niin saan kai parin tonnia maksavia piikkejä. Eihän se onneksi mulle niin paljoa tule maksamaan kun lääkekatto täyttyy, mutta jo on lääkkeet hinnoissaan! Koska ollaan Helmen kanssa samiksia niin meillä on samat piikitkin :D. Tosin eri vaivaan.  Sitä polikutsua odotellessa voitelen itseäni lääkkeellä joka valkaisee kaikki kankaat jotka joutuu kosketuksiin lääkkeen kanssa.


5 kommenttia:

 1. Mikä tuuri että huomasit kattoa sähköpostit! Ja kas, tuohan on sama vaiva mikä mun äitillä oli kainalossa. Toivottavasti ei oo perinnöllistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulemma on perinnöllistä. En tiedä kuinka tehokkaasti periytyy. Mulla ei onneks ole kainaloissa. Vielä. Mutta taudinkuvaan kuuluu että vaihtaa paikkaa.

   Poista
 2. Heeei, tosta rasvasta ei ollutkaan puhetta! Meillä oli teinillä sitä aikanaan (tai ainakin samat valkaisujutut) ja oli ihan "kamalaa" kun kaikki petivaatteet meni pilalle. Suosittelen siis kaksia petivaatteita joita käytät vuoronperää, ettei kaikki tuhoudu. Ja se värien lähtö näkyy sit vasta pesussa..
  Hemmetin tyyristä on, mutta onneks on edes maksukatto! Ja on ne sun möllit niin häijyn ja kipeen näkösiä, että kannattaa toikin yrittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mul on ollut sitä käsikauppatuotetta joskus mistä lähtee värit. Tää on joku toinen mutta sama efekti. Voitko kuvitella että ne ei ole useinkaan kipeitä vaikka ne näyttää niinkin pahalta! Näyttää pahemmalta kuin tuntuu. Onneks se sentään.

   Poista
 3. Inhottavan kuuloinen diagnoosi, mutta kai oltava tyytyväinen siihen, että sai JONKIN varmuuden..

  VastaaPoista