Lukijat

torstai 3. marraskuuta 2016

Tilannepäivitystä

Mä olen löytänyt tilapäisen sisäisen rauhan. Niin kuin Helmi blogissaan viisaasti sanoi, niin  elämä on vain hetkiä peräjälkeen. Nyt on hyvä, seesteisehkö hetki. Kohta on varmaan toisenlainen hetki.  Miehet mun whatsapista, deittipalstalta ja tinderistä loistavat poissaolollaan, deittipalsta on kiinni, tinder epäaktiivinen jamiesten sähköposteihin en viitsi vastata. Eipä niillä mitään oikeaa asiaa olekaan. Ah miten helppoa elää miehetöntä elämää. Käyn välillä pokemoneilemassa, nyhjään kotona, teen töitä ja taas alusta seuraavana päivänä. Ai että, hyvää elämää!

Sattuipa jännittävä edesottamus pokeilemassa ollessani. Ajelin keskellä ei mitään hitaasti madellen keskittyen täysin autottomaan ja pimeään tiehen ja haudoin muniani (joo, mulla on munat). Harrastan tuota samalla reitillä muutaman kerran viikossa. Ajoin erään talon ohi, mies ryntäsi muijansa kanssa portille taskulampun kanssa kun matelin ohi. Sain valokeilan suoraan naamaani. Tuli niin yllätyksenä että en edes osannut keskisormea nostaa naamani peitoksi. Mun rekkari on varmaan ilmoitettu jo epäilyttävänä poliisille. Tuli kyllä hieman hmm... jännä fiilis. Onneksi löysin paremman munanhautomistien, jolla on vieläkin vähemmän liikennettä ja asutusta. Eläköön landekylät!

Jalka ei parantunut piikillä, joten on kai vaan sopeuduttava. Investoin itseeni ja ostin renkaidenvaihdon rengasliikkeeltä. Melkein ihanaa ja helppoa.

Tänään paloi käämit töissä ja löysin ihanan piristysbiisin. Sen soitin 7 kertaa peräkkäin niin helpotti. Tykkään kovasti myös Lily Allenin alkuperäisestä versiosta, mutta tää kotimainen on jotenkin astetta väkevämpi :)


6 kommenttia:

 1. Naurattaa jo täällä, kun kuvittelen poliisien pysäyttävän Puoliksen ja kysyvän millä asioilla hän matelee pitkin pimeitä teitä. Ja Puolis selittää tietysti olevansa juuri hautomassa muniaan. :-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mielenkiinnolla odotellessa :D. Ja että onko mulla silloin edes alusvaatteet päällä. Tuolla reissulla ei ollut :D. Kotivaatteet ilman alusvaatteita :D

   Poista
 2. Viimeksi Suomessa ollessani, äiti jo varoitteli, että kyläläiset varmasti pian soittavat poliisille, koska siellä liikkuu vieras nainen ja kuvaa jatkuvasti rakennuksia sun muuta.
  Siellä on ihan oikeasti mennyt vähän vainoharhaiseksi tuo touhu, että tuo äitini huumorilla heittämä juttu ei kuitenkaan nyt ihan kaukaa haettua ollut.

  Niin, se sama nainen vielä tervehtii vieraita ihmisiä kylän raitilla liikkuessaan. Sekös vasta sai omituisia katseita aikaan.
  Tuli taas niin todettua, millaisesta peräkylästä mä olenkaan kotoisin. :-D

  VastaaPoista
 3. Kyllä ne varmaan helpottui, kun näkivät että on suomalainen rekkari - ellei sitten arvele, että on varastettu auto baltialaisella asuntomurtoporukalla alla :)
  Eikös se oo vähän huijausta, että autolla mennään? Mie luulin, että nimenomaan kävellä ja korkeintaan pyöräillä pitäs... Meillä tosin on hieman kypsähtänyt se harrastus, kun ei täällä korvessa mitään monneja oo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se vähän huijausta, mut tästä on kolme kilsaa lähimmälle pokemonille ja tonne missä käytän incenceä on matkaa joku 7 kilsaa. Kipee jalkakin viel niin eihän siitä mitään tuu. JOo kyl ne näki että nainen ratissa :D

   Poista
 4. Kiitos päivän ekoista nauruista.
  Mulla on just revitty hammasta irti 1,5 h joten mäkin sanon v-tu.

  VastaaPoista