Lukijat

maanantai 27. maaliskuuta 2017

Etäsuhteen eronhetket


Istun yksin tyhjähkössä yksiössä. Mies lähti jo töihin, mä otin tämän päivän vapaaksi. Oli mukava viikonloppu, hyvä olla siinä toisen kainalossa, mutta nyt viikonloppu taitaa olla ohi.

Aamun survivor-hetken koin kun tarvitsin kahvia. TKM kun ei omista kahvinkeitintä niin kahvi keitetään kahvipannulla ja hän on sen minulle aina keitänyt. Ensimmäinen versio oli lirua ja jatkoyritys liian vahvaa, mutta sain kahvini ja elämä jatkuu.

Voisin jäädä vielä odottamaan miestä töistä niin pääsisin hetkeksi vielä syliin, tosin näin joudun ajelemaan pimeässä. Ensimmäinen ajatus oli viettää vielä yksi yö täällä, mutta herätys neljältä (eli talviaikaa kolmelta) ei oikein houkuttele. Sitäpaitsi TKM on varattu koko illan joka tapauksessa.

Voi voi, ei nää etäsuhteen eronhetket ole kyllä kauheen kivoja, mutta silti en tätä pois vaihtaisi. Kyllä tämä joskus helpottaa, jollain tavalla.

2 kommenttia:

 1. Vaikeaa. Kun läsnäolo niin ihanaa, mutta arjet niin kaukana toisistaan. Itse olen ottanut esimerkistäsi opiksi (?) enkä edes mieti etäällä olevia mahdollisuutena.. Onneksi en juo, joten ei tule tehtyä äkkinäisiä päätöksiä treffipalstalla :D
  Asiat menee niin kuin ne tarkoitettu.. Teidänkin suhteessa.. Jaksamista erossa olon hetkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se alkoholin vaikutuksen alaisena tapahtunut :). Vahingossa tapahtui, mutta hyvä että tapahtui

   Poista