Lukijat

maanantai 29. toukokuuta 2017

Eikä siinä vielä kaikki

Eilen illalla jääkaappi piti erikoisen äänen. Olin aiemmin syönyt proteiinivanukkaan ja ohimennen ajatellut, että vähän on lämpimähköä. Äänen jälkeen tutkailin asiaa tarkemmin ja totesin että jääkaappi on ihan täysin lämmin. Joopajoo. Kuinkas muutenkaan.

Kodinkonekorjaaja tulee katsomaan tilannetta huomenna. Pyysin netin välityksellä korjauksen hinta-arviota, koska en todellakaan usko että vähän päälle 300 euron konetta kannattaa korjata. Joku ajanvaraustäti soitti ja sanoi että joku tulee katsomaan huomenna 14-16 välillä. Vai niin. Olisin vaan sen arvion halunnut että olisin voinut sen vahinkoilmoituksen tehdä. Eli se tulee huomenna, toteaa että on paskana ja että korjaus tulee maksamaan enemmän kuin uusi. Sitten voin vasta tehdä sen vahinkoilmoituksen ja tilata uuden. Koska en saa sitä todennäköisesti itse mitenkään haettua, pitää se tilata kotiinkuljetuksella ja siinä kestää helvetin kauan.

Harvemmin mulla mitään ruokaa jääkaapissa onkaan, joten sama kai se, onko sitä vai ei. Jospa kaivais vaikka maakellarin.

Mitäs sit seuraavaksi?

8 kommenttia:

 1. Mä käsittelen terassin ja haen uuen paviljongin sikapienellä Pösöllä - joskus tuntuu, et ois kiva, jos olis mies talossa ;-)

  Nooo, molemmat onnistui, joten sain taas girl power -kokemuksen.

  Montakohan niitä pitää ansaita, että saa senä täydellisen miehen avukseen? Mitä sä luulet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen että sen jälkeen kun helvetti on jäätynyt, on mun vuoro... Toivottavasti sulla tapahtuu nopeemmin

   Poista
 2. Apua! Yritän opetella tekemään töitä seisoviltani ja se onkin yllättävän vaikeaa istumatyöläiselle. Piti julkaista kaksi kommenttia ja poistin ne julkaisun sijaan.

  Sinulle, joka kysyit angiomyolipoomasta: Mulla tilanne on varmaan edelleen sama. Kipujahan mulla ei ole ollut missään vaiheessa. Kävin kontrollissa puolen vuoden päästä ja oli pysynyt saman kokoisena. Sen jälkeen ei ole kontrolloitu.

  Anonyymille joka ehdotti vakuutusyhtiöön soittoa, tein vahinkoilmoituksen ja sain jo eilen rahat tilille :). Uusi jääkaappi jo hurisee keittiössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta koskien angiomyolipoomaa. Hyvä juttu, että löytyi mielenrauha asian suhteen. En tiennyt, että yksi kontrollikäynti riittää, jos pysyy samanlaisena - olin jo varautunut siihen, että joutuu sit jatkuvasti hermoilemaan asian suhteen. Riittikö sulla diagnoosiin pelkkä ultraääni, vai tehtiinkö jotain muitakin tutkimuksia?

   Poista
  2. Ei mulle tehty muuta kuin se ultra. Tosin nyt kun otit asian puheeksi niin olis ehkä ihan paikallaan käydä ultrauttamassa se taas uudestaan kun onhan tässä jo muutama vuosi kulunut. Toivottavasti sullakin menee ihan hyvin :)

   Poista
  3. Kiitos :) Kyllähän näitä aluksi aina pelästyy... mutta onneksi nykyään on niin hyvät kuvantamislaitteet ja ylipäätänsä kai kuitenkin hyvä olla tietoinen oman kehon kiemuroista (vs yllärit), niin voidaan sit tutkia ja seurata asiaa.

   Poista
 3. Fakta on se, että 70-80 lukujen taitteessa ja sen jälkeen syntyneet miehet eivät osaa tehdä enää fiksauksia juuri ollenkaan. Empiirisen tutkimukseni mukaan noin 60% ovat kädettömämpiä kuin naiset (=minä) ja 20% samalla tasolla. Loppu 20% ei ole osunut tuttavapiiriini, mutta olen kuullu heistä tai olen maksanut heille erinäisistä palveluista. Joten turha tässä vikistä (ei se auta), tee itse apinanraivolla. Onnistuu kuten renkaidenvaihto. Minulta rahalla, puolikselta tekemällä.

  Jipii jääkaapille, pitäähän lonkerot ja skumpat kylmässä olla.

  Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on sattunut tekijöitä. En tiedä pystyisinkö selviämään "kädettömän" miehen kanssa. Olen kyllä kuullut että niitä on paljon liikkeellä. Olis kyllä suotavaa, että mies osaisi enemmän kuin minä :D

   Poista