Lukijat

tiistai 27. kesäkuuta 2017

Paasto

Olin katsellut mehupaastodokumentteja Netflixistä ja netistä ja vakuuttunut. Mun vaivat paranevat mehupaastolla, koska kaikki mitä netflixistä tulee on totta. Yksi Humiran käyttäjäkin parani muistaakseni nivelreumastaan. Toimen parani ärtyvästä suolestaan ja muut ties mistä. Koska olin juhannuksen jälkeen kärsinyt taas oletettavasti Humiran haittavaikutuksista (helvetillinen hammassärky), päätin parantaa itseni mehuilla.  Mulla tapahtuu asiat aika nopeasti, joten niin tämä mehupaastokin. Toteutan tätä Jason Valen 28 day juice challengella. (löytyy app, maksaa muutaman euron).

Päivä 1: Päivä alkoi kahdella juustovoileivällä ja matkalla verkkokauppaan. Mulla ei ollut vielä mehupuristinta, joten kiire tuli semmoista hommaamaan. Kaupan kautta kotiin ja jäätävä satsi vihanneksia ja hedelmiä mukaan. Semmoisia, joita en muuten pistäisi ikinä suuhuni, esim. inkivääri, avokado ja selleri. Ensimmäinen mehu oli kamalan paha, mutta ajattelin että tän on pakko tehdä mulle niiiiin hyvää ja tahdonvoimalla tässä nyt mennään. En tajunnut, että samaa mehua juodaan joka päivä kaksi satsia, joten olisi voinut tehdä tuplasatsin kerralla. Eka päivä oli siis yhtä sotkemista ja mehustamista. Tahdonvoimalla kumosin juomat. Ei ne mitään herkkua olleet. Oli voittajaolo päivän päätteeksi.

Päivä 2. Tein päivän mehut kaikki kerralla. Tämän päivän eväät maistuivat paremmalle kuin eilen. Otin ne kylmälaukussa mukaan matkaan, koska oltiin lähdössä lasten kanssa mökkeilemään kolmeksi päiväksi. Ei ehkä optimaalisin aloitusaika, mutta ajattelin että NYT tai ei koskaan. Miksi lykätä kun voin aloittaa NYT. Joten aloitin NYT vaikka on loma. Illalla sain kamalan päänsärkykohtauksen ja painuin nukkumaan ysiltä. Olo oli kerrassaan paska. Vitutti, särki infernaalisesti ja ärsytti. Tiesin että vieroitusoireita oli luvassa ja tulihan niitä. Nukuin 12 tuntia. En saanut kaikkia mehuja juotua, joten valmista jäi kolmospäivän aamuksi. Hyvä niin, koska kolmospäivän eväitä en ole vielä edes katsonut. Tää vaatii näköjään tahdonvoimaa aika hemmetisti, mutta eihän se ollut yllätys.  Mietin kuopuksen sipsien mehustamista ja sitä, että miksi jätin viinit kotiin kun siemailin iltapalamehua.

Päivä 3. Aamukahvista en ole luopunut vaikka olisi kai pitänyt. Joku raja masokismilläkin, vähentänyt kyllä olen.  Ei tee mieli avata appia ja katsoa mitä tänään pitäisi mehustaa. Päätä vähän jomottelee, ei onneksi niin paljon kuin eilen. Kyllä tää tästä lähtee. Pahin on kohta takana. Alla olevassa eväässä on punajuurta, selleriä, banaania, avokadoa, omenaa, porkkanaa, sitruunaa, hamppuproteiniia ja ananasta.


9 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Sit voi sanoo noin jos ja kun pääsen sinne 28 päivään :D

      Poista
  2. Suklaa on hyvä blendertuote. Ja salmiakki. Ja kokis. Keksitkin.. Ja jäätelö!! Sehän on ihan terveyskamaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutamassa lisäpäivässä mä oon niiiiiiin suklaan ja keksien yläpuolella :D. Noi muut ei väräyttänyt mussa mitään viisaria :D

      Poista
  3. Kuulostaa aika ällöltä. Onko siinä joku pointti että ne pitää puristaa mehuksi, eikö voisi vaan syödä punajuuret punajuurina jne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai siinä on se, että ei tulis syötyä niitä vihanneksia vihanneksina niin paljon, mutta juominen on helpompaa. Mulla ainakin tulee kauhea nälkä tosi pian jos syön pelkkiä vihanneksia. Ja punajuuria en suostuis kyllä kiinteänä syömään :D

      Poista
  4. Hyi helvetti :/

    -Anette

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D sama oli reaktio ekana päivänä, mutta mä aattelen noi juomat lääkkeinä :D

      Poista
    2. :D

      Ja kai tuohonkin ihminen tottuu.

      -Anette

      Poista