Lukijat

keskiviikko 9. elokuuta 2017

Menneisyyden traumoja

Tänään oli ihotautipolilla kontrolli. Se meni ihan hyvin. Koska olin samoilla suunnilla kuin missä Se Mies Joka Mut Viimeksi Jätti asuu, päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kohdata traumani. En ole pystynyt sen koommin käymään siinä kaupungissa kun sieltä viimeistä kertaa sen miehen luota lähdin puolitoista vuotta sitten. Pelkkä ajatus sai kuristamaan kurkkua, rintaa ja kyynelkanavia.

Päätin että tänään se tapahtuu perkele vaikka henki menisi. No ei se mennyt. Kyllähän mä suurimman osan matkasta itkin, mutta hieroin oikein kunnolla suolaa haavoihin reittivalinnallani. Oikein viimeisen päälle ja riskillä. En törmännyt onneksi mieheen vaikka talon ohi reittini menikin. Onpahan nyt sekin pois alta.

Siitä on puolitoista vuotta ja sen jälkeen on tapahtunut niin paljon, mutta vieläkin se vaan tuntuu, jopa ajoittain näköjään sattuu.

Ehkä se oli se oikean syyn puute mikä tekee siitä niin vaikean. Olisi edes valehdellut syyksi että ei vain tuntenut mua kohtaan mitään ja käyttäytynyt niin. Mutta kun ei sekään ollut se syy. Sen näki kyllä miten kuitenkin välitti.

Turhapa tässä jossitella ja ihmetellä. Kyllä se aika hoitaa. Jotkus asiat tarvitsevat näköjään kohtuuttoman paljon aikaa hoituakseen.

Kelailijaan ja vaimoonsa meinasin törmätä lähikaupan ovella. Vaistomaisesti tein u-käännöksen ja kaasutin karkuun, en ehtinyt juuri ajatella muuta kuin että tukka on huonosti. Tukka huonosti ei voi kohdata exää ja hänen tuoretta vaimoaan. Muuten se ei kyllä tuntunut miltään.

4 kommenttia:

 1. Osaan eläytyä. Toi erokin oli niin mäntti. Ei ne koskaan ole kivoja, mut toi oli niin sydäntäsärkevä.

  Vai Kelailija naimisissa. Just. Pitää ehkä etsiä blogista, kun nyt ei muistu mieleen mitä sille caselle kävi.

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se ero oli kyllä mun eroista sydäntäsärkevin. Olisi kiva jutella miehen kanssa joskus noin sadan vuoden päästä jos olisin päässyt siinä vaiheessa asiasta yli.

   Kelailijasta ero alkoi elokuussa 2014 ja loppui lokakuussa 2014. Se oli pitkä eroprosessi se. Siihenhän liittyi myös se Huikea Idis, eli olin ostanut sille sen yllärimatkan jolle meidän piti lähteä kaikesta huolimatta. Onneksi tulin viime hetkillä järkiini ja veinkin matkalle Helmen :). Siinä pikakelaus eroon Kelailijan kanssa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jostain syystä mulla ei ees oo mikään voittajaolo, luulin että olis. On vain surkea ja ankea olo kun muistot tuli pintaan :(. Paska.

   Poista