Lukijat

sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Ihastusta ilmassa

Kuopus kysyi aiemmin viikolla, että voisiko mennä lauantaina poikaystävänsä kanssa Linnanmäelle.  Näin tilaisuuteni tulleen, joten sanoin että toki, mutta mä tuun sit mukaan. Sovin treffit Mies nro neljän kanssa sille ajalle kun teinit hurvittelivat Lintsillä.

Tarkoituksena oli ajaa auto Linnanmäen parkkiin ja siitä jatkaa kävellen jonnekin. Parkki oli täynnä, enkä löytänyt kuin tunnin paikkoja, joten paniikissa laitoin paikalliselle ystävälle viestiä ja sain koordinaatit minne ajella. Odottelin miestä ratikkapysäkillä ja näinkin hänen harppovan pian mua kohti pitkin askelin. Ennen kuin ehdin edes miettiä mitään niin olin tiukassa halissa! Tuntui niin hyvältä! Seuraavaksi siirtymään autolla muutaman minuutin päähän ilmaisille parkkipaikoille, kahvilan ja kivan kallion läheisyyteen. Ostettiin kahvit ja käytiin puistonpenkille istumaan. Mies taisi jo siinä kohtaa vetää mut kainaloon ensimmäisen kerran. Ei siinä kauaakaan mennyt kun huulet löysi huulet. Mun leukavamma vaikutti vähemmän kuin luulin, mutta vaikutti kuitenkin. Kahvit juotuamme siirryimme läheiselle kalliolle. Mulla oli picnic-huopa mukana, jonka miehen yllätykseksi leväytin lämmikkeeksi alle.


Istuttiin, halailtiin, pussailtiin, juteltiin, oltiin hiljaa. Kaikki tuo tuntui niin luontevalta ja oikealta. Tosi hyvältä. Aikamme siinä istuskeltuamme käytiin ruokkimassa mies, mä imin smoothien. Päätettiin lähteä kävelemään käsikädessä Linnanmäkeä kohti toinen kahvi mielessä jos vaikka nuoriso olisikin valmis jossain vaiheessa lähtemään kotiin. Aikaa treffien alkamisesta oli mennyt jo kolmisen tuntia. Yhtäkkiä tajuan että vastaan tulee kuopus poikaystävänsä kanssa (jota en ollut vielä tavannut). Pienesti panikoiduin enkä ehtinyt ajatella järkevästi. Mies kysyi että irrotetaanko kädet, että on ihan ok jos niin haluan tehdä (tuntui ihan siltä että meidät yllätettiin housut kintuissa jostain paljon pahemmasta :D). Sanoin että joo, sori. Kohdattiin nuorten kanssa ja esiteltiin vieraat osapuolet toisilleen. Tilanne oli kohtalaisen hämmentynyt, mutta eniten ehkä mun ja tyttöni puolelta. Mies oli tilanteessa kuin kotonaan.

Löydettiin kahvia ja istuskeltiin tovi. Sanoin miehelle että ei hänen tarvitse mua viihdyttää niin kauaa että nuoret ovat valmiit ja saattelin miehen viiden tunnin treffien päätteeksi ratikkapysäkille. Treffit päättyivät kohtalaisen kiihkeään suudelmaan kadunkulmassa. Raitiovaunu tuli ja mies lähti. Käännyin ympäri ja ylitin tien ja kuopus poikaystävänsä kanssa oli taas siinä! Mietin että mitenhän paljon ehtivät nähdä... No, elämä on. Odottelin vielä muutaman tunnin huvittelijoita ennen kuin pääsin lähtemään kotimatkalle.

Ajatukset treffien jälkeen: Mies on ihana, tykkää musta ja mä siitä. Osaa ilmaista itseään äärimmäisen hyvin kirjallisesti, joten olin saanut täysin oikean kuvan hänestä niin yllätyksiä ei tullut ekoilla treffeillä. Mies on valmis sitoutumaan, ei pelkää mitään, on kokonaisin mies minkä olen ikinä tavannut ja itsensä kanssa niin sinut kuin olla voi. Ymmärtää mua uskomattoman hyvin. Ymmärtää ja hyväksyy, että mä en ole ihan samassa vaiheessa itseni kanssa kuin hän. On siis täydellinen mulle. On jotenkin ihan epätodellinen olo. Uskaltaako tätä uskoa todeksi? Pakko uskaltaa uskoa, koska jos ei usko niin mitään ei voi saadakaan. Seuraavat treffit on maanantaina niin kuin alkuperäinenkin suunnitelma oli :).

Vatsanpohjassa on aika paljon perhosia :)

13 kommenttia:


 1. Jeeeee!

  Mutta tärkein kysymys: Mikä miehelle nimeksi??
  Nelonen ei ole hyvä järjestysnumero, tällainen tapaus ansaitsee parempaa.
  Täyspäinen Tapaus? Kasassa Oleva Mies (eli KOM)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin sitä eilen, mutta ilmiselvää nimeä ei vielä tullut. Kokonainen oli yksi listalla olevista :). Makustelen sitä vielä vähän

   Poista
 2. Itse noin viidelläkymmenellä nettitreffillä käyneenä hämmästelen sitä, miten usein jatkat juttua jonkun miehen kanssa. Mä olen yhden ainoan kerran treffien päättyessä pussannut miestä (yritti suudella), ja ehkä noin joka kymmenes mies on ollu sellanen, jonka kanssa yhtään mätsää. Sä tunnut päätyvän tosi usein pidemmälle. Onko karsinta kirjoitteluvaiheessa kova, saatko yhteydenottoja niin niin paljon, että helmiä osuu usein, vai kelpuutatko vaan myös "ihan ok" -miehet? Pienellä kateudella lueskelen näitä. Tosin voihan oma tilanne olla näköharhakin ja muiden elämä muka tuntuu niiiiin paljon helpommalla. No, onneks löyty alkuvuodesta mullekin se helmi (yksi onneksi riittää lopulta 😊) ja oon saanu lepoa treffailusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin muutama postaus taaksepäin vähä tilastoja. Mulla homma menee niin että kirjoittelen deittipalstalla ja jos mies läpäisee sen seulan niin pääsee mun whatsappiin jossa jatketaan kirjoittelua. Jos edelleen tuntuu hyvältä niin tapaan.

   Eli sanoisin että mun seula on aika tiukka. Kirjoitustaidottomat miehet ei pääse jatkoon, koska en mä pysty tutustumaan riittävästi mieheen joka ei osaa kirjoittaa. Tämäkin mies osasi avata niin täydellisen hyvin itsensä kirjallisesti (ja mä kai myös), että käytännössä tunnettiin jo toisemme ennen ekoja treffejä ja oli tosi tuttu fiilis.

   Oi ihanaa että sullekin löytyi se helmi! Mä toivon että tämä olisi se mun helmi :)

   Poista
 3. Voi kun ihanaa, ettet oo kyynistynyt ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Mahdollisuus siihen kyllä on vahvasti ollut! Pyrin pysymään optimistina :)

   Poista
 4. Ihanaa, ONNEA ja kaikkea parhainta teille! Niin toivon, että olisit nyt löytänyt sellaisen murun, että yhteistä tulevaisuuttakin voi jossain vaiheessa alkaa suunnitella. Sen olisit todellakin ansainnut!

  Lopuksi, muista sääntö no. 1: ei blogiosoitetta miehelle, mieluiten ei koskaan mutta ei ainakaan vielä piiiiiiiitkääääään aikaan. Mekin halutaan saada osamme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen oppinut todellakin läksyni :D. En edes mainitse kirjoittavani mitään, koskaan, ikinä!

   Poista
 5. Kuulostaa ihanalta :) toivon että hän olis nyt sulle se oikea ❤

  VastaaPoista
 6. Aika teinix-menoo kyllä. Ällöö!!1!!

  VastaaPoista