Lukijat

torstai 17. toukokuuta 2018

"Sä et tuu koskaan ansaitsemaan oikeaa rakkautta"

"Sä olet erittäin epämiellyttävä, epäempaattinen, epäystävällinen, epäkohtelias sekä epäsopuisa. Ainoa kuka koskaan olis sun tiimiisi tarpeeksi virheetön ja puhdas on sinä aina loukattu täydellinen Puolis. Sä et tuu koskaan ansaitsemaan oikeaa rakkautta. Sä oot kamala. Sä tuut iänkaikkisesti rakastamaan vain itseäsi ja siihen sut on tarkoitettu. Ymmärrän mitä tää tarkoittaa. Kaikkea hyvää silti. En toivo pahaa sulle. En oo tuomari. Enkä viaton. Mä ansaitsen jonkun joka välittää musta ja näkee mussa hyvän. Pienen tai ison. Sä et näe yhtään. Sä oot vain sokaistunut omasta virheettömyydestäsi ja kaikki lämmin on kaupantekoa."

Näin kuvaili Kokonainen Kaupunkilaismies mua viimeisessä viestissään. Sellainen mä kai olen. Sen olen kyllä itsekin tajunnut että en ansaitse rakkautta. Se siitä suhteesta.

Huomenna sen piti maksaa takuuvuokra ja saada avaimet. No, ei kuulu mulle enää mitä tekee. Olipahan vuoristorata.

31 kommenttia:

 1. PASKAT!

  Sä siedät ja jaksat ja tosi paljon, ehkä liikaa. Tsemppiä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oon sietänyt ja jaksanut. Toi oli viimeinen pisara. Tosta ei ole paluuta. Mä en itse voisi IKINÄ sanoa kellekään noin rumasti.

   Poista
 2. Mikä juttu tuo on? Eikai joku TKM:n kirjoittama aivopieru? Jos on, niin voi tsiisus sitä tyyppiä.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KK:n kuvailu mun henkisistä ominaisuuksista. Oon aika järkyttynyt, mutta hyvä kai näin.

   Poista
 3. Hyvä näin.

  NYT on sun aika opetella tuntemaan Puolis. Kuka olet, mitä haluat, ja millainen olet -- ja ennen kaikkea TYKKÄÄMÄÄN ittestäs ja arvostamaan itteäs, omaa hyvää elämääs.

  Tämä onnistuu vain jos uskallat tutustua itteesi ihan yksin, ilman jatkuvaa miehen etsintää.

  Usko pois, kun opit arvostamaan itteäs ja viihdyt yksin, löytyy tasapainoinen mieskin. Mutta ole tällä kertaa yksin kauemman kuin pari kuukautta. Älä mene Tinderiin tai Suomi 24 deitteihin.

  Tee palvelus Puolikselle ja opettele viihtymään yksin. Kun lopetat miehen etsinnän, se tulee vastaan ihan vahingossa, sitten kun olet valmis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon jo muutaman vuoden tuntenut Puoliksen ja tykännyt ja arvostanut sitä. Elän just semmoista elämää kuin haluan ja tavoittelen unelmiani. Unelmat ei sisällä miehiä, koska siihen en voi vaikuttaa. Viihdyn loistavasti yksin, ehkä liiankin hyvin.

   Todellakin lopetan miehen etsinnän, mutta tuosta en ole samaa mieltä että se tulee vastaan etsimättä. Ehei, ei ne tule. Mutta ei niiden tarvitse tullakaan.

   Poista
 4. Voi ei, miten hirveä viesti. Eikä kyllä pidä yhtään paikkaansa vaan siinä hän vaan kaataa omaa pahaa oloaan sun niskaasi. Kai sen ymmärrät?

  Ja ymmärrät kai senkin, että sä kyllä ansaitset rakkauden?
  Kaikkea hyvää ja voimia sulle, Puolis. <3

  VastaaPoista
 5. Voi mikä uhriutuminen! Mikä sen laukaisi? Liittyikö se siihen, mikä lähti siitä kun oli pakko tunnustaa valehdelleensa?
  Tosi ikävästi sanottu kyllä, toivottavasti et jatka enää yhtään kirjeenvaihtoa.
  Itse näen tuossa syyllisyydentuntoisen ihmisen, joka koittaa kaataa ongelmien syyn toisen niskaan ja puhdistua sillä itse. Toista lyttäämällä korottaa itsensä ja oman "hyvyytensä". Kun sun olis pitäny kai vain paapoa häntä ja hänen oikeaa rakkauttaan ilman minkään kyseenalaistamista. Äh, keittiöpsykologi täällä. On niin helppo analysoida toisia, mutta omia ongelmiaan ei näe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen laukaisi ilmeisesti se, kun hän kertoi mulle millainen mun pitäisi olla ja miten kommentoida ja puhua hänelle. Normaalilla sävyllä vastasin että vaikuttaa siltä että hän ottaa kaikki mun normaalit keskusteluyritykset itseensä kohdistuvana kritisointina ja arvosteluna vaikkei se mulla missään nimessä ole koskaan tarkoitus. Oon varmaan puolet suhteesta kokenut että en tule ymmärretyksi oikein.

   En vastannut tohon vuodatukseen mitään. Olin ihan sanaton. Ei mulla ole ton jälkeen enää mitään sanottavaa.

   Poista
  2. No just. Että sinä et käyttäydy oikein joten syy on sinussa. Älä nyt ainakaan lue viestiä liian usein, ettet ala itsekin uskoa! Deletoi pois. Pösilö ukko, hyvä kun pääsit eroon mokomasta itsekkyyden huipusta.

   Poista
 6. Voi helvetin helvetti. Noin ei ihmiselle puhuta. Koskaan. Missään tilanteessa.
  Oon samaa mieltä kuin nuo muutamat muutkin, että ymmärräthän että kirjoitti tuon vihapäissään ja kiukkunsa huipulla. Älä usko tuota!!
  Aika suoraanhan tuo on ennenkin puhunut ja sen kiukun kukkuloilla, mutta tää on kyllä huippu. (Niistä muistakin jutuista tiedät, ettei sitten ollutkaan niin kokonainen ja hyvä kuin alkuun vaikutti.)
  Jaksua <3 Aikansa taas vie, mutta sitten helpottaa.
  Lisää toisaalla. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se kirjotti vihansa huipulla. En vaan ymmärrä mikä sen vihan taas triggeröi. No, ei mun tarvitsekaan. Saman tyyppistä settiä tuli Hörhikseltä silloin kun sillä oli lääkkeet loppu.

   Poista
  2. Kuka on Hörhis? Mä on pihalla juonenkäänteistä kun en enää vakituisesti tätä seuraa. Mut hyvä litania tolla KK:lla, ei tohon joka jannu pysty.

   Mut muuten perinteiset, ei muuta kun nenä pystyyn ja kohti uusia pettymyksiä. Helluntaikin on tulossa ja jos ei hellua, niin saa olla rauhassa koko kesän.

   Poista
  3. Kannattais seurata :). Täällä sattuu ja tapahtuu. Hörhis vieraili parisen vuotta sitten ja "loppukliimaksi" taisi tapahtua syksypuolella 2016. Persoonallisuushäiriö ja kaksisuuntainen mielialahäiriö. Pysyn helluntain tiukasti kotona, joten kesä on turvattu.

   Poista
 7. Siis mitä juuri luin?? Oikeesti, joku aikuinen ihminen voi sanoa noin? Vaikka olisi suuttunut, niin silti. Komppaan edellisiä, muista, että tuo ei ole totta. Olet ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon lukenut tuon varmaan kymmeniä kertoja ja olen ihan puulla päähän lyöty. Miten joku voi sanoa noin toiselle? Varmaan tavoittelee sitä että nuo sanat jää pyörimään mun mieleen ja niinhän ne jääkin.

   Ristiriitaista miten hän ensin sanoo että en tule koskaan ansaitsemaan oikeaa rakkautta ja heti perään että hän ei toivo pahaa mulle. No, ei kuulosta terveen ihmisen puheelta ja on mahtanut tuntua käsittämättömän pahalta jostain syystä kun noin yli vuotaa. Noita sanoja en kyllä tule ihan äkkiä unohtamaan.

   Poista
  2. Höpöhöpö. Hävitä se viesti, unohda sen sisältö ja se..."mies".

   -Anette

   Poista
  3. Niin pitäis... Joo, mä olin enemmän mies kuin se. Se häiritsi mua kyllä, mutta yritin elää sen kanssa. No, eipä tarvitse enää yrittää. Pikkuvikoja pystyn sietämään, koska kukaan ei ole täydellinen, mutta toi nyt ei enää kyllä ollut pikkuviaksi laskettavissa.

   Poista
 8. Ai ristus. Se kundi olikin siis hullu :( Harmi.

  Nyt uutta matoa koukkuun. Onneksi alkaa olla kesäiset kelit, että tarkenee kalastella. Nythän sun on helpompi valita uutta, kun KK:ta hullumpaa tuskin löytyy.

  Nokka pystyyn, kesä on vasta alussa <3

  -Anette

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä halua kalastella. Onneks on muita juttuja, jotka vie ajatukset. Sitäpaitsi vedän puoleeni vain jollain tavalla henkisesti vajaita tai muuten vaan parisuhteen
   kannalta epäkelvossa elämäntilanteessa olevia, eli taidan pitää tässä kymmenen vuoden tauon ja katsoa olisko siinä ajassa tapahtunut mieskunnassa kehitystä. Ainakin niiden lapset alkaa olemaan sitten jo aikuisia niin ne ei enää ole niin suuri este.

   Poista
  2. Ja höpöhöpö! Helteet jatkuvat, ja miehet alkavat vähennellä vaatetustaan. Mikä ilo meille naisille! Eikä ensimmäisestä mahdollisuudesta kannata ottaa palloa jalkaansa, katsele rauhassa, seuraa vierestä. Ei kaikki miehet ole oikeasti paskoja, sulla on vaan sattunut huono tuuri muutaman kerran. Olen sanonut tämän sulle aiemminkin, mutta edelleen olen varma siitä, että se Oikea tulee eteesi silloin, kun sitä vähiten odotat. Niin kävi itsellenikin, aloin ensin miltei vihaamaan tyyppiä, mutta kohtalo päätti toisin...

   -Anette

   Poista
 9. Wtf! Pää pystyyn ja häntä myös! Ja viesti on todellakin kirjoitettu silmittömässä raivotilassa....Unohda!

  VastaaPoista
 10. Luulin tuon olleen jonkun typerän anonyymin kommentti sulle.
  Ei se sitten näköjään ollut sitä. :-(
  Mutta kuka kirjoittaa tuollaista toiselle edes vihapäissään? Ei ainakaan tasapainoinen aikuinen. Surullista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Hyvin feikkasi tasapainoista alun muutamat kuukaudet. Sitten lähtikin lipsumaan ja pahasti.

   Poista
 11. VMP. Ziisus mikä epäkypsä paska. Selvästi knee jerk reaction omista ongelmista lähtöisin. Törkeetä tekstiä. Siis toisaalta hyvä, että nyt tuli ilmi todellinen luonne ennenkuin asuitte yhdessä tms Toihan on ihan kyrpä äijä (excuse my French).

  You are SO much better off without him. Tuollainen paska saa jäädä kengänpohjan kautta maahan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mähän en tuu koskaan asumaan enää kenenkään kanssa yhdessä. Ei mulla oo varaa niin isoon taloon että joku toinenkin saman katon alle mahtuisi.

   Sillä oli tosi rankka lapsuus, mutta olis kannattanut se lapsuus käsitellä pikkaisen aikaisemmin. Mun syy se lapsuus ei ole, eikä mikään tekosyy tommoiselle käytökselle. Kertoi että kohtauksen tullessa ei pysty mitenkään estämään itseään vaan joku musta valtaa sen ja noin tapahtuu. No, ei tapahdu enää mun kanssa

   Poista
 12. Mä nauran kuollakseni. En siksi mitä sulle kävi, vaan siksi, miten pösilö voi mies olla. Kokonainen kaupunkilaismies? Se nimitys meni ainakin pieleen, tuollaista tekstiä ei tule kokonaisen ihmisen kynästä.

  Tsemppiä, parempia ja rehellisempiä löytyy varmasti.

  VastaaPoista
 13. Jestas sentään, millainen mies / ihminen kykenee suoltamaan tuollaista suustaan. Tai ei suustaan, koska siihen hän ei ehkä pystyisi, mutta kirjoittamaan kyllä. Samanlaisia voi löytää ainoastaan sosiaalisesta mediasta, jonne aika-ajoin eksyy käsittämätön joukko elämässään pettyneitä, joiden on pakko etsiä paikka, johon oksentaa kaikki mahdollinen ja yhdellä kertaa. Toivottavasti ymmärrät oman arvosi ja sen, että et sinä tuollainen ole, hän sen sijaan on.

  Iso rutistus ❤️

  VastaaPoista
 14. Huhhuhh! Jopa oli vittumainen viesti. Onneksi tiedät ettei se ole totta. Mikään mitä sanotaan vihan vallassa, ei ole totta!
  Tsemppihalaus!!!!!

  VastaaPoista