Lukijat

sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Elonmerkki

Pari viikkoa siitä kun olen viimeksi kirjoitellut. Ei ole ollut oikein kauheasti asiaa, tai ainakaan semmoista, mitä voisi tänne kirjoittaa. Harmikseni olen huomannut etten viitsi enää kaikesta kirjoittaa koska suurin osa lukijoista ei ymmärrä. On ilmeisesti nyt joku tila päällä, jossa muiden mielipiteillä on merkitystä, vieraiden ja anonyymienkin. Enhän mä ennenkään ole muille kuin itselleni varsinaisesti kirjoittanut. Epävarma sunnuntaiaamu.

Esikoinen vietti täällä muutaman viikon, koska sai kesätyön suuresta ja maineikkaasta metsäyhtiöstä. Minähän hänet sitä kehoitin hakemaan, joten ei parane valittaa. Kai mä ajattelin että jos sattuisi jostain syystä pääsemään niin asiat kyllä järjestyisivät. Ja niinhän se lapsi sai kahden viikon työpaikan. Arpoi että ottaisiko työn vastaan, koska oli "vain" tutustu ja tienaa pari ropoa-tyylinen paikka ja hänellä on myös toinenkin kesätyö, josta maksetaan oikeeta kesätyöpalkkaa. Mä suosittelin ottamaan paikan ja näin kävi. Se olikin kahden viikon kuljetusrumba, johon osallistui mun lisäkseni myös siskoni. Työajan aloitus oli tiedossa, mutta päättyminen oli tyyliä "pääsin nyt". Alkoi seitsemältä ja päättyi 12-15 välillä. Työmatkaa oli 25 kilometriä, päinvastaiseen suuntaan omasta työpaikastani kotoa katsoen. Onneksi mulla on joustava työ niin sahaaminen edestakaisin onnistui. Mutta voin kyllä sanoa että oli helpotus kun tuo työ loppui! Tyttö ei myöskään tykännyt työstä, mutta saipahan arvokkaan kokemuksen ja ison nimen cv:een.

Kesälomaan on vielä melkein kuukausi. Pidän kesällä vain kaksi viikkoa lomaa, koska oli ajatuksena lähteä Raivarimiehen kanssa loppusyksystä etelään. No, ei lähdetä ja tuskin yksin lähden. Investoin hyvään kirkasvalolamppuun ja koitan pärjätä pimeyden yli sen avulla. Suosituksia vastaanotetaan!

Jospa nousisi sängystä ja lähtisi vaikka kävelylle.

12 kommenttia:

 1. Ainahan voi napsauttaa kommentoinnin pois päältä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietty, mutta en mä oo kovin usein semmoista tehnyt :)

   Poista
 2. Kesällä on muutenkin hiljaista, ehkä sekin vaikuttaa. Kirjoitat sitten kun tuntuu taas siltä, kyllä me täällä sua odotellaan. ;) Ihan hyvässä siis! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo :). Oon huomannut, että nää mun kirjoituspuuskat tulee just puuskissa, että joskus pukkaa asiaa niin maan perkeleesti ja joskus ei sitten millään. Mutta kirjottelen sitten kun tulee asiaa (tai otan viiniä :D)

   Poista
 3. Raivarimies :D
  Erinomainen nimi!
  Koita nauttia kesästä vaikka kaikkea pientä ikävää onkin. Haleja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thänks, se tuli ihan selkäytimestä sen enempää miettimättä. Raivarimies on hyvä nimi :)

   Poista
 4. Mää niiiiiiiiin repesin tolle raivarimiehelle :D Loistavasti hokattu! Nyt odotan Häntä ja analyysia hänestä "Elämäni ihmisiin".

  -Anette

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauhea sanoa, mutta ei se taida olla Elämäni ihmiset-materiaalia! Musta on tullut aika kriittinen näköjään sen suhteen, että ketkä sinne pääsee... Ehkä tuota listaa vois vähän siivota, tosin Saunamiehestä olisi aivan mahtavan mainio pikkujuttu kirjoitettavaksi blogiin, saatan sen jossain vaiheessa kirjoittaakin kun hänestä pitkästä aikaa kuulin muutama päivä sitten.

   Poista
 5. Harmi, että et voi kirjoittaa ihan vapaasti. Luuletko, että jotkut tietävät henkilöllisyytesi? Vai onko enemmän kyse siitä, että jotkin kommentit loukkaavat sinua? Varsinaisesti asiattomia kommentteja en ole huomannut - tai sitten olet jättänyt ne julkaisematta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On täällä itseasiassa aika paljonkin lukijoita, jotka tietävät mun henkilöllisyyden, mutta en mä heidän takiaan sensuroi kyllä yhtään. Lähinnä olen jättänyt kirjoittamatta asioita, joista tiedän että monikaan ei ymmärtäisi :).

   Loukkaavia kommentteja ei ole tullut, jokaisella on totta kai oikeus mielipiteeseensä, mutta asioita on niin vaikea välillä saada välittymään tekstiksi oikein. No, katsotaan nyt, voihan se olla että kokeilen kirjoittaakin joskus vähän mielipiteitä enemmän jakavista aiheista :)

   Poista
 6. Joskus tulee kirjoitettua "liikaa". Siis sellaisia, joista kukaan muu ei ehkä tajuaisikaan, mutta itselle jää epävarma olo. Ihmisten ihan hyvääkin tarkoittavat neuvot voivat nekin mennä ihon alle, etenkin jos kokee itse jotenkin ettei tekstistä välittynyt täysin se mitä tarkoitti.

  Ymmärrän hyvin. Sitten sitä voisi kirjoitella säästä, mutta toistaalta koko jutun hohto on niissä elämänmakuisissa postauksissa. Tasapainoilua näiden kahden välillä. Kaikkea ei tarvitse kertoa kuitenkaan.

  Hali! <3

  VastaaPoista
 7. Ehkä ei kaikkien tarvitse ihan kaikkea täysillä ymmärtääkään, kunhan ei ala tuomitsemaan tai besserwisseröimään? Mutta, ihan sun blogi ja sun elämä, päätät itse kuinka paljon ja koska ja mitä haluat täällä käsitellä. Mielellään otetaan vastaan, kiitos.

  HannaHHoo

  VastaaPoista