Lukijat

keskiviikko 8. elokuuta 2018

Takaisin

Blogi oli hetken kiinni kun meni hermot siihen, että osa teistä tuntuu toivovan mulle vilpittömästi pahaa ja epäonnistumisia. Osa ei näköjään ymmärrä, että olen oikea ihminen, joka voimiensa mukaan yrittää luovia täällä elämässä parhaansa mukaan ja nauttien. Siihen nauttimiseen en todellakaan aina tarvitse miestä ja vaikka muuta mieltä osa onkin niin osaan todellakin olla yksin, eli mulla ei ole mitään pakkoa olla koko ajan jonkun kanssa.

Olen törmännyt elämän rajallisuuteen (Cougarwomanin blogi, Kilokiukuttelijan blogi ja edellisen postaukseni Mies) ja tiedostanut sen, että se elämä voi ihan aikuisten oikeasti päättyä milloin vain.

Tapailemani mies on siis leski (yksityiskohtia asiasta en aio täällä kertoa) ja ymmärrettävästi surutyö ottaa oman aikansa ja edetään miehelle sopivaan tahtiin. Koska niitä hyviä miehiä ei ihan oikeasti kasva jokaisen puun oksalla niin olen kärsivällinen. En tarvitse neuvoja siitä, miten hänen pitää antaa surra surunsa loppuun tms vaan vedän tämän omalla tyylilläni meni sitten syteen tai saveen. Voihan se mennä hyvinkin. Mies ei etsinyt terapeuttia vaan naista elämäänsä ja aloite tuli häneltä, ei minulta. En aio neuvoa, että sun pitää hei opetella ekaks olemaan yksin ennen kuin voit olla mun kanssa, vaan nauttia niistä hyvistä hetkistä, joita saan hänen kanssaan viettää. Jos siinä on teidän mielestänne jotain väärää niin voitte pitää asian omana tietonanne jos ette osaa sitä rakentavassa muodossa ja kunnioittavasti esittää. Jos et tykkää kirjoituksistani niin älä lue. Jos ärsytän, älä lue.

Jatkossa jätän julkaisematta selkeät aivopierut muilta kuin itseltäni (bloggaajan oikeus :) )

Jos homma ei toimi niin harkitsen blogin siirtoa vain harvalle ja valitulle kutsuvieraistolle.


30 kommenttia:

 1. Niin asiaa joka sana. Miksi ihmeessä joidenkin pitää lukea, jos ärsyttää tms. En ymmärrä. Et tietenkään anna näiden ääliöiden vaikuttaa yhtään mihinkään, koska elät omaa elämääsi ja kirjoitat omaa blogiasi. On meitä täällä joukko sellaisiakin, jotka toivovat sinulle pelkkää hyvää, olet sen ansainnut.
  -Marsa

  VastaaPoista
 2. Voi Puolis, teki kyllä pahaa lukea niitä kommentteja. :(
  Piti tulla tänne sanomaan, että käyttäytykää nyt hyvät ihmiset. Ehdit ensin, hyvä! :)

  Kyllä täällä varmasti suurin osa toivoo sinulle hyvää. Elämä ottaa ja antaa yllättäen ja varoittamatta. Toivottavasti nyt on sinun aika saada jotain hyvää. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ikinä ei voi tietää mikä negatiivinen tai positiivinen kierrepallo karmalla on tulossa kohti, joten nauttikaamme tästä hetkestä täysillä, koska seuraavaa ei ehkä tulekaan

   Poista
 3. Kaikenlaisia pösilöitä (siis pahantahtoiset, ei puolis) sitä maa päällään kantaakin.

  Emmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Varmastikin jotain omia ongelmia täällä purkavat, mutta tää ei ole se oikea paikka niille

   Poista
 4. Toiset meistä elää elämäänsä, toiset neuvoo muita elämään mielensä mukaisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Mä koitan vetää täysillä :)

   Poista
 5. Hienoa, että tulit takaisin. Suosikkibloggaajani kun oot. Äläkä välitä ääliöistä, niitä maailmassa riittää ihan riesaksi asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kuulla! <3 Koitan olla välittämättä!

   Poista
 6. HYvä kun oot taas täällä! Maailma tarvitsee rehellisiä blogeja! JA ihmisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ajatellut että se rehellisyys ja joskus raadollisuuskin on mun "juttu" blogissa. Joitain se selkeästi ärsyttää, mutta uskon että moni saa myös itselleen mun avoimuudesta jotain. Itsekin tulee samalla prosessoitua asioita, joita ei olisi niin helppoa kirjoittamatta prosessoida.

   Poista
 7. Huh..onneksi tulit takaisin. Sä oot mun virtuaalinen vertaistuki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 oon vähän äkkipikainen, mutta koitan nyt pysyä täällä

   Poista
 8. Näitä toisten elämän asiantuntijoita näkyy riittävän...
  Miten tyhmä ihmisen täytyy olla, jos olettaa lukemansa perusteella voivan arvioida toisen persoonallisuutta ja elämää?!
  Jätä omaan arvoonsa tuollaiset. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi pystyä antaa mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, mutta tuntuu olevan mulle kovin vaikeaa välillä. Yritän kehittyä tuossa :)

   Poista
 9. Ihmiset, joilla on huono itsetunto, yrittävät nostaa sitä arvostelemalla muiden elämää ja tapaa elää. Kuvittelevat, että se oma pieni elämä on niiiiiiiin täydellistä ja ainoaa oikeaa. Voi voi. Siellä takana on kuitenkin niin henkistä kuin fyysistäkin pahoinvointia, kateutta kaltaisiasi ihmisiä kohtaan, jotka USKALTAVAT elää oikeaa elämää, eikä vain teeskenneltyä paskaa.

  Siispä et taaskaan tuhlaa yhtään ajatusta moisille moukille, vaan jatkat mielenkiintoista, vaihtelevaa, intohimoista ja oikeaa elämääsi. On niin ihana seurata, kun sulle oikeasti tapahtuu asioita. Osaat oikeasti elää <3

  -Anette

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tippa tuli linssiin tästä kommentista <3. Tuli biisikin mieleen jota soitin usein yhdessä vaiheessa elämää, se sopii tähän hetkeen myös hyvin. Johanna Kurkelan Tahdon elää https://www.youtube.com/watch?v=9_PJIwu1PGU

   Tätä koitan elämässäni toteuttaa parhaani mukaan

   "Tahdon elää
   Niin, etten vanhana mä joudu katumaan
   Tahdon elää
   Löytää sateenkaaren päästä satumaan
   Tahdon tanssia ja laulaa
   Tahdon itkeä ja nauraa
   Tahdon elää, tahdon elää"

   Poista
  2. <3

   Mietin yhdessä vaiheessa elämääni, olenko hullu, kun riskeerasin tutun ja turvallisen elämäni hairahtumalla vähän vieraille poluille. Muistan, kun eräs läheinen ihminen sanoi mulle unohtumattomat sanat: "Elä elämäsi niin, ettei tarvitse vanhana kiikkustuolissa istuessa katua tekemättömiä asioita."

   -Anette

   Poista
 10. Voi hemmetti noita kommentoijia! Minusta oli vaan kiva että pidit pientä mysteeriä yllä, tykkään muutenkin lukea sun blogia. Toivotaan ettet joudu lukitsemaan tätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mysteeri meni nyt siinä, osa varmaan pettyi karvaasti. Toivotaan että saan pitää blogin auki :)

   Poista
 11. Kiitokset avoimuudestasi ja elämänmakuisista teksteistä. Olen lukenut pitkään blogiasi, mutta en ole koskaan kommentoinut. Olet rohkea ja inhimillinen, meillä kaikilla on juuri noita samoja epävarmuuksia. Sinä vain osaat niitä pohtia ja opit itsestäsi uutta koko ajan. Senhän takia elämme.On se kumma kun neuvojia riittää, hienoa jos jotkut osaa elää täydellisesti. Ei kuunnella muita, tehdään kuten sydän sanoo (ja välillä järki).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit! Nuorempana ehkä ajatteli että tulee joskus "aikuiseksi", viisaaksi ja valmiiksi. Jossain vaiheessa olen ilmeisesti blogin nimestä päätellen ajatellut että haluan tulla kokonaiseksi. Nyt ymmärrän että ei tässä elämässä tarvitse tai pystykään tulemaan mitenkään valmiiksi tai kokonaiseksi. Näin on aika hyvä :). Välillä tuon viisauden vain unohtaa :D

   Poista
 12. Your blog, your rules.
  Missään ei ole määrätty, että sun tarttee a) sietää tai 2) julkaista imbesillien aivopieruja.

  Ja leskimiehen kanssa etenemisestä? Menette juuri siihen tahtiin, mikä teille sopii. Elämä on lyhyt, onneen pitää tarttua jos sellainen kohdalle osuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Mun säännöt ja mulla on myös oikeus muuttaa niitä koska vain :D

   Poista
 13. Kommenttien tarkastaminen on ihan hyvä tapa. Vielä kun oikeasti osaa jättää ne kökkökommentit omaan arvoonsa. Tai unohtaa ne kylmästi samantien. Vaikeeta.
  Eteenpäin vaan!

  VastaaPoista
 14. Hei!
  Minulle tuli jo hätä kun näin että blogisi oli "kiinni" :) Olen seurannut sinua jo varmasti yli vuoden, vähemmän vain kommentoinut.
  Kysyin sinulta yli vuosi sitten että missä sivustolla treffailet ihmisiä ja sainkin vastauksen, kiitos siitä! Rohkaistuin itsekin ja se kannatti... En vain ole omaan blogiin pahemmin kirjoitellut mitään mistään...

  VastaaPoista
 15. Kokeilin kepillä jäätä, että löytyykö blogi ja löytyi <3
  Kävin sua jo kaipailemassa helmiksenkin osoitteessa :D

  Kiva ku oot takas! <3

  Terkuin Jonna

  VastaaPoista