Lukijat

torstai 19. tammikuuta 2012

Loukku ja pakkausta

Kävin näyttämässä naapurille uutta kämppääni. "joo-o, aikamoinen loukku" tuli kommenttina. Ja ne pöyristyneet silmäykset mitä se loi pitkin mun kämppää. Kyllä osasikin tehdä pahaa ja viiltää syvältä se kommentti. Ihan kuin tässä ei olis tarpeeks paskat fiilikset jo valmiiksi! Oli tekemistä, että sain kyyneleet pidäteltyä kotiin asti.
Sain sentäs isännöitsijältä 100 euron lapun maalaustarvikkeisiin, ruhtinaallista.

Tarttis vissiin edelleen pakata. Ahistaa ja itkettää. Hitto kun on ne siideritkin siellä toisessa jääkaapissa.

Sain illan mittaan aloitettua pakkaamisenkin, kokonaisen laatikollisen sain papereita pakattua. Sitten törmäsin valokuviin. Joo, katselin pinkoittain valokuvia lapsista pieninä, vanhassa kodissa, matkoilla, hääkuvia. Ja itkin. Mitähän mä itkin? Varmaan niitä särkyneitä unelmia, mitkä kuvienottohetkellä ei olleet vielä särkyneitä. Elämä ja unelmat oli vielä edessä.

Ja missä mä oon nyt? Yksin, särkyneiden unelmieni kanssa unelmieni talon keittiössä kyyneleet ja räkä valuen. Hienoa, no, tätähän mä halusin.

1 kommentti:

  1. Aikamoista sammakkoa sylkee suustaan naapuri.
    Ota tämä kammottava räpyläjalkainen vahvistukseksi sille, että teet "loukusta" kodin. Ihan pikkuriikkisillä asioilla siitä saa kuitenkin kivan. Kauniit verhot, lemppari tuikkukipot, lempikuvat seinälle, uudet samanväriset pyyhkeet naulakoihin, seiniin värit jotka miellyttävät ja tuovat mielihyvää.

    Sinä rakennat uutta kotia itsellesi,et naapurillesi, ystävättärellesi tai sukulaisillesi. Kaikessa tässä on pääasia se,että siitä "loukusta" tulee sinulle turvapaikka, jossa voit kokea pikkuhiljaa vahvistumista, maistella onnenhippusia ja rakentaa omaa uudenlaista elämää joka voi muuttua mukavaksi, ellei mukavammaksi.

    Koti on siellä missä sydän on sanotaan,
    kohta siellä olet sinä, sinun sydämesi ja kaikki se mitä sinä olet. Ja sitä myöten se paikka on osa sinua ja sitä mitä sinä olet.

    Tulee vielä se hetki, kun kynttilät palavat uudessa olohuoneessasi ja aamukahvi maistuu erityisen hyvälle. Pieni pilkahdus voimaa virtaa sisimpääsi ja voit huokaista "loukussa" joka on sinua ja sinun hyvinvointiasi varten.

    Voimaa,voimaa ja voimaa. <3
    Niitä onnellisia päivä tulee vielä :)

    VastaaPoista