Lukijat

lauantai 21. tammikuuta 2012

Mä osaan!

Sain maalattua olohuoneen jo melkein kokonaan. Yks seinä pitää vielä huomenna maalata toiseen kertaan. Osasin kasata maalausvehkeen ja sutia seinään, jesh! Ihan itse! Hieman kyllä harmittaa kun valitsin tuon vaaleamman värin, punnistsin kaupassa tummemman ja vaaleamman välillä ja olisi pitänyt se tummempi ottaa niin mun ihanat valkoiset jutut olis tulleet paremmin esille. No, pärjään tälläkin värillä.

Sain jo vähän koristuksiakin paikalleen. Hehe, joo, en ole mikään sisustusbloggaaja, kuvaustaidot nolla, kaikki näyttää olevan vinossa, mutta oikeesti ne on ihan suorassa. Olisin pistänyt tuikkuihin tulet, mutta en löytänyt tikkuja. Seinän väri ei näytä miltään, mutta kuvitelkaa että se on herkkusienen värinen :D


Otin tänään sormukset pois. Peukalo etsiytyy koko ajan nimetömälle, on tapa näköjään liikutella sormuksia peukalolla. En ollut aikaisemmin huomannutkaan, mutta nyt kun ei ole mitä pyöritellä niin huomasin.

Kuopus on surkeena erosta ja soitti illalla että voisinko muuttaa takaisin kotiin asumaan. Rupesi taas itkettämään, oli vaikeeta yrittää kuulostaa reipaalta etten ruokkisi lapsen hätää. No, kai se siitä.

Kiitos teille kaikille myötäelämisestä!

2 kommenttia:

  1. Kyllä siitä omasta kodista saa sitten kivan ja mieluisan,kun tuo ne omat tärkeät tavarat ja laittaa ne paikoileen.Ja sehän on sitten ihan sinun omasi ja saat laittaa sen juuri sellaiseksi,kuin itse haluat.
    Ja,kun kevättä kohden mennään ja aurinkokin rupeaa paistamaan niin toivottavasti olokin helpottuu.Ainakin minä uskon niin.
    Voimia ja Jaksamista!

    VastaaPoista
  2. Vuoden takaisista fiilikisistä muistan juuri tämän "mä osaan!!!" -tunteen. Vaikka kaikki olikin kamalaa ja surkeaa, oli myös niitä hienoja juttuja. Minkä tyydytyksen sainkaan juuri jostain pienestä asiasta, jonka tein ihan itse, jonka päätin ihan itse!!!

    Kaiken ei tarvitse olla valmista hetkessä, pikkuhiljaa.... näin mielikin pysyy perässä ja aivot raksuttavat asioita...

    Jaksamista!!!

    VastaaPoista