Lukijat

tiistai 10. tammikuuta 2012

Silmät punaisena

Silmät kirvelsi koko eilisen vaikken edes itkenyt kuin vasta nukkumaan mennessä vähän. Aamulla peilistä katsoi punasilmäinen hirviö, aivan järkyttävän näköiset silmät mulla! Valkuaiset on täynnä punaisia risteileviä verisuonia ja koko komeutta peittää vaaleanpunainen "huntu" joka on koko silmämunan päällä. Työkaverikin jo kommentoi että onpas mulla pahan näköinen silmä. Vetosin kuiviin silmiin (hah, päin vastoin) ja ties mihin. Meni täydestä.
Suolavesihän kyllä kuivattaa, että voisihan se kuivuuskin kai olla mahdollista. Kirvelee ja punottaa, au, tuntuu tosi ikävältä. Pitäisi käydä hakemassa jotain tippoja jos vaikka auttaisi. Ajattelin pistää tähän kuvan hienosta punaisesta silmästäni, mutta ongelmaksi näkyi tulevan se, että puhelimen käytyä huollossa, kaikki sähköpostiasetukset on pyyhkiytyneet pois enkä näytä osaavan niitä itse asettaa. Jotain kokeilin, mutta ei tuo näy tulevan sähköpostiini. Höh, mä olen niin tumpelo tämmöisten asioiden kanssa!

Höh, räpläsin puhelinta puol tuntia enkä saanut mitään aikaiseksi, suututtaa!

Muoks: Räpläsin oikeesti puoli päivää sitä puhelinta eikä menyt kuin hermot! No, kotona sitten huomasin, että salasanani oli väärä, hehheh... No, mies asensi postilootan kuntoon ja silmä siirtyi.

Tadaa, tässäpä tämä, jännän värinen (siis ihan se varsinainen iiriskin), enpä ole ennen huomannutkaan!



6 kommenttia:

  1. No ei paha, siis silmä.
    Nimim. Sika ;D

    VastaaPoista
  2. Lukasin sit samal kaikki tekstis. Ei se maailmaa kaada yks ero, eikä sun tartte sitä pelätä mitä muut asiast sanoo.
    Ite oon sitämieltä, et nykyää eroominen on tehty liian helpoks ja ihmiset eroo ihan liian hepposin perustein.
    Toi oli oma mielipiteeni eikä sen oo tarkotus arvostella muitten tekemisii.
    Mukavaa päiväjjatkoo sulle sinne!!

    VastaaPoista
  3. Hmm... En nyt oikein tiedä miten tuon kommenttisi ottaisin, tarvitsee pohdiskella... Kiitos kuitenkin kun tänne eksyit ja kommenttejakin heitit! On käynyt mielessä tuon sika-kohdan poistaminen kun vain muistaisin, että mistä sen asetin ja mitä laittaisin tilalle :D. Anteeksi, ei kaikki miehet ole sikoja!

    VastaaPoista
  4. Ei tollassii anteeks tartte pyydellä. Jokasen ploki on omistajansa ja saa tehä plokillaa mitä haluu, siis lain puitteissa.
    Oon vaan niin monii eroi seurannu likeltä ja kaikis tapauksis ihmiset miettii aivan turhaa, et mitä muut ajattelee. Itellehän täällä eletää eikä muitten mieliks.

    VastaaPoista
  5. Niin, se on alkanut itsellekin mennä tajuntaan, että itseä varten täällä eletään. Ja jokaisella on vain se yksi elämä. Se on varmaan se muiden miellyttämisen tarve, mikä pistää pohtimaan tuota että mitä ihmiset ajattelee. Se on tiukassa, tiedostettu ja pitää tietoisesti siitä alkaa pyrkimään pois.

    Sika-ruksaus-kohta oli asiaton, hyi mua, se on nyt poistettu :D. Olenhan niin kovin asiallinen ihminen! (vitsi)

    VastaaPoista
  6. No ei mun mielest asiaton. Pidin sitä hyvänä vitsinä. Sikakohtaa.
    Ei muutaku leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä!
    Taijjan lähtee käväseen kierrätykses, jos jalat kantaa.

    VastaaPoista