Lukijat

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Pääsiäinen, huhhuijakkaa!

Sinkkuviikko on ohi taas tällä erää. Pääsiäiseen mahtui monenmoista. No, aloitan perjantain tapahtumien kertomisen, kohtaamiseen johtuneesta kirjoitusvirheestä.

Sain sähköpostia, joka sisälsi kuvia miehestä. Vaatteet päällä, rauhanturvaajatoiminnoissa (tiedän sen nyt, kun en aimmin tiennyt, oli hiukka pelottavia). No, tajusin, että ovat tulleet väärään ositteeseen ja vastasin miehelle, että väärä osoite varmaan. No, muutaman päivän päästä tuli samat kuvat tekstillä joka meni suunnilleen näin: "Hei rakas, tässä muutama kuva, toivottavasti tykkäät <3" No, mä laitoin sitten taas postia, että taisi tulla väärään osoitteeseen taas, mutta hyvä perse kuitenkin, mutta viestistä päätellen et ole sinkku, joten parempi jättää tähän :D. No, sitten tulikin viestiä, että itseasiassa on sinkku. Vaihdeltiin sitten viestejä ja torstaina sitten heitin puoliksi vitsillä, että tulee mun kanssa lauantaina saunaan kun tulee reissusta. Hän asuu pohjoisessa, joten saunakutsu ei oikein ottanut tulta alleen, mutta mies heitti sitten että kone tulee perjantaina puolen päivän aikaan lentokentälle, että voitais tavata Helsingissä ennen kuin hänen junansa pohjoiseen lähtee. Mähän olen tunnetusti yllytyshullu ja impulsiivinen ihminen, joten mä olin ihan messissä.

Maha solmussa lähdin junalla Helsinkiin ja toivoin, että mies ei tee ohareita. Ei tehnyt. Hän varasi lennosta hotellihuoneen ja sitä sitten vähän käytettiin (Ystävä kyllä kysyi, että onks pakko panna kaikkien kans, no joo, ei kai ois). Sen jälkeen mies tarjosi mulle päivällistä ja jatkettiin omiin suuntiimme. Ei tullut vuosisadan rakkaustarinaa, vaikka alku olis ollutkin niin otollinen :D. Hauska kokemus silti.

Sitten lauantaina lähdin Ystävän kanssa vähän viihteelle, paikkaan jonka hän oli hyväksi havainnut. No, pääsiäinen oli ilmeisesti jo verottanut, eli paikalla ei ollut kuin kourallinen ihmisiä ja niistäkin melkein kaikki pareittain. Bändi oli hyvä, tanssilattialla oli tilaa vähän liikaakin, oltiin Ystävän kanssa välillä ainoot tanssilattialla, mutta ei annettu sen häiritä :D Saivat muut ainakin pääsymaksulle vastinetta kun saivat nauraa meille. Bändi lopetti ja alkoi "parinmuodostus". Lähdettiin kahden miehen kanssa jatkoille toisen miehen asuntoon. Päästiin sisään ja mies meni makkariin, herättelemään tyttöystäväänsä! "Tuus kattoo ketä tuli"! Jep jep. Tuli pikkasen yllärinä tuo tyttöystävä, eli ei sitten Ystävän kanssa siellä viihdytty vaan häivyttiin sen toisen miehen kanssa pikasesti pihalle ja suunnattiin kiltisti Ystävälle nukkumaan.

Nyt on taas lapset mun luona ja äitiviikko alkaa...


2 kommenttia:

  1. :D "onks pakko panna kaikkien kanssa?" Samaa on tullut kysyttyä itseltäkin jokusen kerran. Ei kai olis, mutta usein tulee pantua kuitenkin.. :D

    ps. Sori, aloin heti kauheaksi häirköksi, mutta en voi olla lukematta.

    VastaaPoista
  2. Kiva kun tulit "häiriköimään" :). Kommentit on aina kivoja!

    VastaaPoista