Lukijat

torstai 26. huhtikuuta 2012

Remppaa ja tekemättömiä töitä

Kylppäriremppa uudella talolla on alkanut. Vessakin on säpäleinä. Vessan seinät saa pysyä tuommoisenaan tähän hätään, lattia saa uuden laatan.


Eilen kävin valitsemassa laattoja, tulee kyllä niin naisellista, että miehiä ei tässä suunnitelmassa oteta ollenkaan huomioon! Miksi pitäisikään, eihän mulla mitään miestä ole, enkä tiedä tuleeko edes koskaan. Vaaleaa ja neutraalia kuitenkin tulee, mutta mausteena ihanaa kukkakuviota :)
Ihanaa! Mun kylppäristä tulee toivottavasti IHANA!

Toiveena olis päästä muuttamaan helatorstaista alkavalla pitkänä viikonloppuna, saas nähdä ehtivätkö poijjaat saada mun kylppärin kuntoon siiheksi.

Irtisanoin juuri asuntoni, eli jos kämppä ei ole kunnossa niin sitten saan käyttää puuceetä, joka sekin löytyy piharakennuksestani :D

Hieman uuvuttaa (tai oikeestaan aika paljonkin) kaikki nämä muutokset ja asiat, jotka täytyy hoitaa. Kämppä on kuin hävityksen kauhistus, en jaksa siivotakaan. Kissat sai ruveta syömään paperilautasilta kun en jaksanut tiskata enää. Olen oikeastaan helvetin väsynyt. Töitä en juurikaan jaksa tehdä, pakolliset jaksan just ja just, onneksi mun työ ei ole vaativaa. Tosin olisi toivottavaa että välillä jaksaisi ajatella.

Eilen kävin tekemässä myyntitoimeksiantosopimuksen vanhan talon myynnistä, kesämökkikin pitäisi saada vielä tämän viikon aikana myyntiin. Pitää toivoa että pää ei hajoa tämän kaiken keskellä. Ei se hajoa, ei ole semmoiseen aikaa. No, jospa ne asiat rupeaisi loksahtelemaan paikoilleen pikkuhiljaa ja tehtävälistalta saisi vetää asioita yli. Listataanpas tähän keskeneräisten asioiden rimpsu:

-talon myynti
-talon tyhjennys (huhhuh, tää on PAHA)
-kesämökin myynti
-kesämökin tyhjennys
-vuokrakämpän tyhjennys ja muutto
-remontin valmistuminen
-lastenvalvoja (pitää suorittaa ennen avioeron kakkosvaihetta kai)
-ositus

Voih, onhan niitä asioita ihan helvetisti hoidettavana. Ei olis ehkä pitänyt listata.

VÄSY!

1 kommentti: