Lukijat

torstai 31. toukokuuta 2012

Muutettu! Vihdoin!

Huh! Muutto takana, vuokraläävän avaimet luovutettu, mahtava fiilis! Muutto meni omin (ja lasten) voimin. 11-v:n kanssa kannettiin 80 cm leveät sängyt kolmannesta kerroksesta pakuun, kyllä se on sitten vahva ja reipas tyttö! Mutta rankkaa oli! Todella rankkaa! Ja se kämpän loppusiivous, huh, että sekin oli rankkaa. Edellinen ei ollut siivousta suorittanut vuokranantajan ohjeiden mukaan, enkä mäkään sisäänmuuttaessani siivonnut kuin itselleni pakolliset. Välttääkseni tappelun vuokravakuudesta, yritin siivota edellisenkin paskat parhaani mukaan. Tuntui vaan että ne tavarat ja se siivoaminen ei loppunut MILLÄÄN! Mutta loppuihan se, huh!

Eilen sain järkättyä uudella kodilla vähän tavaroita paikalleen, siis sen verran mitä pystyy. Keittiö, kylppäri ja vessa on vähän niinku käyttö"kiellossa" eli rempan vallassa. Keittiötä ei tosin nyt rempata, mutta se on remppatavaroiden valtakunta. Mutta miehiä ei vain näy mun työmaalla eikä hommat etene. Voi helvetti! Mä oon siellä nyt sitten ilman kylppäriä, vessaa ja helposti saatavaa vettä. No, asennetta. Helpommin toi asenne kyllä pysyis jos näkisi että joku edes siellä välillä kävisi. Ja kun kyseessä on Ystävän poika, niin en oikein viitsi ruveta räyhäämäänkään asiasta. Ja kun rahaa ei juuri enää oo jäljellä niin en voi kalliimpaakaan tyyppiä sinne ottaa.

Exän ja mun talossa on ollut nyt 3 näyttöä, ei yhtään katsojaa. Voi helvetti. Mökki meni nyt myyntiin, pitää toivoa, että sillä olis parempi vienti, saisin tilattua pönttöuunin talooni talven varalle.

En jaksa oikein edes kirjoittaa, muutostakin olis kaikkia kivoja yksityiskohtia, ehkä lisäilen niitä sitten tähän kunhan jaksan.

Edelleen väsyttää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti