Lukijat

tiistai 23. lokakuuta 2012

Give me a break!

No niin, tilasin sähkömiehen kytkemään mun sähköhommia. Se tuli reippaasti seitsemältä illalla. No, lopputulema oli se, että vedet on ilmeisesti kytketty varaajaan väärin. Ja sitten mulla on pistorasia ja termostaatti ilman vikavirtasuojaa, eli mä tarvitsen uudet. No, eihän tässä mitään kiirettä. Otetaan uusi putkimies ja maksetaan sille. Voi helvetti!

No, mä olen oppinut, mä olen oppinut NIIIIIIN paljon tästä projektista. Ette uskokaan.

Mua suututtaa, mua suututtaa nyt aika helvetisti. Ja mä otin siiderin, eikun neljä siideriä. Ai, ai onks nyt arki ja aamulla työpäivä. No, ei se mitään, mä selviän kyllä. Rahaa mulla ei oo, mutta kai mä selviän.

Aina mä selviän.

Ai niin, mua piirittää yks 23-v pojankloppi, aika söpöä! :D Olkoon hän vaikka Opiskelijapoju.  Eikä se oikestaan haittaa mua ollenkaan. Mä saatan joutua tapaamaan sen, ei voi mitään. En mä voi antaa tommosen namun mennä sivu suun. Terapiamies ei tykkää ollenkaan asiasta, mutta mun täytyy elää tätä elämää mua varten ja silleen mikä tuntuu hyvältä. Ja ikä on vain numeroita kuitenkin, eiks nii? No joo, on sillä vaikutusta sen verran, että ei tuon ikäisen kanssa mitään vakavaa voi kehitellä, mutta jotain voi kehitellä kuiteskin, ainakin vähän ja hetken verran

2 kommenttia:

  1. Onks sulla tietoa, että onko siellä pesuhuoneessa ja varmaan saunassakin tehty kunnolliset ja asianmukaiset vesieristeet lattiaan ja seiniin? Niistä monesti tuollaiset "tee-se-itse-miehet lintsaa tai sitten pahimmassa tapauksessa ei ole edes oikeanlaista tietoa koko asiasta.
    Kun löytyy yksi virhe, niin sitten monesti löytyy toinenkin virhe,valitettavasti.
    -EK-

    VastaaPoista
  2. Niihin vesieristys ja laattahommiin mä luotan. Ne on tehnyt ihan sertifioitu ammattilainen onneks. Mutta putkihommat... joo... En käytä enää samaa...

    VastaaPoista