Lukijat

keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Hitto kuinka yksinäistyttää

Kyllä on yksinäistä. Ystävä on hautautunut talon lämmityspuuhiin, Terapiamies on vihainen mulle kun olen vittuillut sille. Se on myös löytänyt naisen, eli ei sillä ole enää aikaa roikkua mun kanssa missään fb:n keskustelussa ja ruotia molempien paskoja elämiä. No, mä ruodin sitten omaani vain täällä blogissani. Kohtalaisen tyhjää tämä elämä tällä hetkellä.

Koeaika kului töissä loppuun, eli olen "turvassa", huh. Työpaikka on kyllä aika kamala, sekä työn sisältö, että esimies. Mutta kyllä tästä on selvittävä. Onhan mulla sentään töitä! Ja lähellä vielä. Siitä pitää olla kiitollinen!

Ei tätä työstressiä kestä enää kuin 2,5 kuukautta, heh. Sitten normalisoituu. Ehkä. Pomolta tulee noottia koko ajan, aina teen jotan väärin. Pitää antaa mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. En tajua miten se ehtii kyttäämään kun sillä on omiakin hoitamattomia hommia ihan riittämiin.

Mä en ole talvi-ihminen yhtään, mä odotan kevättä ja eloon heräämistä kuin kuuta nousevaa! Mun talossa on kylmä, totta kai siellä on kun en raaski pitää pattereita kovalla. Keittiössä ja vessassa on 10 astetta (eilen tosin nousi 14 asteeseen kun unohdin hellan levyn 5 tunniksi päälle, joo, taas tätä...), makkarissa samoin. Olkkarissa pönttöuunin ansiosta jopa 20 astetta! Yläkerrassa kissoilla joku 18. Ja joulukuun sähkölasku oli 370  euroa. AUUUTTTSSS. No joo, tiesinhän mä että vanhan talon ostin ja että talvella sähköä kuluu. Ja joulukuussa lapset oli mulla enemmän niin tietysti silloin piti pitää asiallista lämpöä. Itsellä ei ole niin väliä. Pääasia, että kissat ja lapset pärjää. Nyt vasta olen saanut lämmittää pönttöuunia ja se on kyllä tosi tehokas ja pienellä puulla lämmittävä! Jännä nähdä mikä on tammikuun sähkölasku.

Mutta mä rakastan silti tätä taloa! Se on MUNMUNMUN!!! Ikioma ja oman näköiseksi saan sen tehdä! Mä rakastan mun oman näköistä kylppäriä ja pikkuhiljaa saan tehdä koko talosta oman näköisen. Pitäis varmaan ruveta remppaamaan niin aika kuluisi näppärämmin. En mä nyt vaan jaksa. Tule kevät jo, tule!!!

Pitäis vissiin jaksaa ulostautua johonkin baariin tai muuten ihmisten ilmoille jos vaikka tapaisi eläviä ihmisiä netti-ihmisten sijaan. Yksin on vain jotenkin orpoa lähteä.

Kevättä kohti reippaasti, ei tässä muukaan auta.

9 kommenttia:

 1. miten on orpoa? etkö jaksa seikkailla?

  VastaaPoista
 2. Oiii, ettei vain olis anonyymi tuolta nettitreffailu-kommenteista :). En tosiaan jaksa nyt seikkailla, ainakaan nettimiesten kanssa. Liikaa pettymyksiä sillä saralla

  VastaaPoista
 3. Sulla on muuten kohta hometalo jos pidät noin matalia lämpöjä.

  VastaaPoista
 4. Jos talossa/asunnossa on alle 17 astetta niin siloin kuuman ja kostean ilman kohdatessa alkaa tulla kosteuspisaroita ja se aiheuttaa kosteusvaurioita, jolloin hometta tulee. Lämpimämmässä tätä ilmiötä ei tapahdu, tai se lämpö haihduttaa sen heti pois.
  Näin kertoi ammattilainen meille.

  VastaaPoista
 5. Lue vielä tuolta sivusta

  http://www.isannoitsijatoimistohirvonen.fi/asukasinfo/huoneiston+huoltotoimet/lammityslaitteet/oikea+lampotila/

  kohdasta "Perusteita on useita mm." siellä on sanottu lisää tuosta, joskin vähän.

  VastaaPoista
 6. lämmin huoneilma nousee ylös ja muodostaa ylipainetta tilaan, ja se on kondenssista riippumaton tekijä. vain mikäli vesihöyry kondensoituu rakennuksen kylmässä osassa, on se rakenteellinen riski.

  terveisin ensimmäinen anonyymi. ja kyllä, se sama :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa kun sä The one and only Anonyymi huolehdit :). Sä oot kiva :) Mä lupaan olla varovainen sen kondensoitumisen kanssa ja välttää lämmintä huoneilmaa :)

  VastaaPoista