Lukijat

lauantai 16. helmikuuta 2013

Ulkoiltu on

Nukuin kymmeneen, ilmeisesti kroppa tietää että on viikonloppu ja saa nukkua. Lapset tulivat eilen, lähtevät tiistaina.

Aamulla Ystävä pisti pikaviestiä, että lähdetäänkö hänen mökilleen putsaamaan kattoa lumesta. Lähdettiinhän me. Keitetiin kahvit termariin ja pakattiin eväät ja menoksi. Pulkkakaupan kautta. Tarvottiin mökille polven korkuisessa  hangessa, huh, raskasta. Kunto on pohjalukemissa, en ihmettele, enhän mä ole tehnyt MITÄÄN. En yhtään mitään. No, olenhan mä hengissä vielä silti jotenkin.

No, kiivettiin katolle ja kolattiin ja lapioitiin, hiki valui. En muista koska olisi hiki valunut. Terveellistä, mutta uuvuttavaa. Lapset laskivat mäkeä. Pistettiin saunaan tulet ja grillattiin makkaraa. Lapset kysyivät saavatko hyppiä katolta lumikasaan. pudotusta alle pari metriä, alla iiiiso lumikasa joka oli juuri purotettu katolta. No annoin luvan. Hienoja hyppyjä tekivät. Kasakkahyppyä ja frontside ollieta :D. No, makkarat tuli syötyä ja piipunsuojuslevy piti mennä laittamaan paikalleen. Mentiin esikoisen kanssa. No, sit mä keksin että mäkin haluun hypätä lumikasaan! Mä arvoin siinä katon reunalla ja kikatin etten uskalla. Mähän uskallan ihan mitä vain mä päätän uskaltaa ja hyppäsin. Jeee, se oli hauskaa. Kikatin lumikasassa ja totesin mielessäni että mitään ei vissiin hajonnut. Esikoinen kikatti mun kanssa :). Meillä oli hauskaa. Sitten kotiin puolikuolleena ja saunaan. Vielä puolikuolleempana odotellaan Putouksen alkua.

Ehkä täräytin jalan vähän siinä loikassa, mutta ei kerrota kenellekään :). Mä en oo mikään vanhus joka ei vois hypätä katolta jos siltä sattuu tuntumaan, niiih!

Kiva, mutta rankka päivä :)

1 kommentti: