Lukijat

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Hajosin

Auuuuh! Heräsin viideltä helvetilliseen särkyyn kyynärpäässä. Ajattelin, että olen nukkunut huonosti sen päällä että on puutunut. Ei se helpottanut. Buranaa nassuun ja Terveystalon sivuille. Sain ajan heti aamulle. Käväisin töissä ja laitoin pomolle viestiä. Googletin, tenniskyynärpää. Esitin googlediagnoosin lääkärille ja se vahvistui. Viikko saikkua ja buranaa. Takas töihin ja soitto pomolle. "Tätä ei kyllä nyt olis tarvittu" No älä!!! Minäkö tarvitsin? No, sitten kotiin ja aurinkoon. Lämmitti ihanasti. Pullo kuoharia siinä meni, halailin kuusiaitaa ja avasin ulkohuussikauden. Kikattelin puhelimessa Tyypin kanssa. Sen kanssakin tapahtui eilen yksi askel loppua kohti, tai se viimeinen askel seksisuhteen loppua siis. Ehkä mä kirjoitan siitä joskus kun on oikea käsikin käytössä.

Huomenna työhaastattelu, jännittää pystynkö kättelemään huutamatta ja irvistelemättä. Meikatakin pitäis pystyä. Saa pitää peukkuja.

5 kommenttia:

  1. Voi sua,et kyllä ois tarvinnut mitään tenniskyynärpäätä haitoiksi.Toivottavasti se rauhottuu paremmaksi.
    Hirrrveesti tsemmpiä huomiseen työhaastatteluun,pidetään peukkuja ja mukavaa tätäpäivää! :) -Helena

    VastaaPoista
  2. No mut tänäänhän se työhaastattelu on,vähän mä sekoilin. -Helena

    VastaaPoista
  3. Kiitti tsempeistä! Haastattelu oli jo, ihan hyvä fiilis jäi, sain meikattua ja käteltyäkin, huh! Ens viikolla ilmoittavat, kävi miten kävi. Kolme haastattelevat.

    VastaaPoista
  4. Hei,
    pari viikkoa sitten löysin blogisi. Riemastuttavaa. Tykkään kovasti kirjoitustyylistäsi ja rehellisyytesi kirpaisee välillä tosi syvältä. Jatka samaan malliin, tulen seuraamaan sattumuksiasi varmasti. Ja ai niin - kovasti pitelen peukkuja täällä! - t-

    VastaaPoista
  5. Mä pidän sulle peukkuja uuden työpaikan suhteen ja toivon tosiaan sydämestäni, että saat sen, sillä kertomasi mukaan et voi saada huonompaa pomoa, kuin mikä sulla nyt on. Kerroin pääpiirteittäin pomostasi omalle ukolleni, joka työelämässään on myös ollut esimiehenä/pomona ja hän oli sitä mieltä, että nykypomosi on jollain tavalla sairas tai mielenvikainen ja tarvis terapiaa.
    -MUR-MUR-

    VastaaPoista