Lukijat

torstai 16. toukokuuta 2013

Remppa etenee vauhdilla

Hymykuopparemppasähkömies pisti tuulemaan ja remppa etenee vauhdilla. Jeee :). Perjantaina tulee jo kaapit, kohta mä pääsen jo hääräilemään sinne ja syömään muutakin iltapalaa kuin nestemäistä.

Loma menee vähän "hukkaan" kun en osaa oikein olla kun täällä rempataan. Ei voi siis relata. Lopetin nätiltä näyttämisyritykset remppamiehen suuntaan kun ei oikein tuottanut tulosta. Tänään oli kyllä semmoinen fiilis, että olisin ottanut ensimmäisen miehen jolla olis vaan toiminut... Mutta en edes laittanut viestiä kellekään. Hyvä minä.

Eilen suututin Tyypin ja ajattelin että en enää sille viitsi puhua kun vähän silleen toisillemme "huudettiin" kirjallisesti, että ei sit enää tarvii jutella. Hyvin meni siihen asti kunnes se kyseli kuulumisia. Paska.

Äitikin kutsui mut perhepäivällisille viikon päästä. Saas nähdä viitsinkö mennä. No, kyllähän se näköjään nyt vähän yrittää.

Remppamies tulee ennen kasia, paras kai mennä nukkumaan. Tosin tulee omilla avaimilla, mutta yleensä aloittaa jollain piikkauksella tai rälläköinnillä, että turha edes talon eteläsiivessä yrittää nukkua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti