Lukijat

maanantai 3. kesäkuuta 2013

Jopas nyt hymyilyttää

Maanantai ja oli kiva mennä töihin :). Ihanaa! Hommat luisti, siis ne vähät mitä mulla on, ens viikolla onkin tosi kyseessä kun joudun yksin hommailemaan nuo hommat, mutta jos lisää hommia ei tule niin kylläpäs käy aika pitkäksi.

No, tänään sitten aikani kuluksi kirjoittelin Vosulle! Pyysin lyhyesti että voisiko ystävällisesti hoitaa yhden esikoiseen liittyvän jutun mitä mä en pysty hoitamaan ja mitä esikoinen ei varmasti halua isän hoitavan. Lupautui auliisti. Laittoi sitten viestiä että miten toivoisin hänen olevan ja toimivan tyttöjen kanssa kasvatuksellisissa asioissa ja muutenkin. Yhden rivin kysymys siis. No, mua kun rupesi niin kovasti kirjoituttamaan niin annoin tulla kaikki mieltä askarruttavat asiat pihalle ihan hyvässä hengessä. Olen oikein tyytyväinen aikaansaannokseeni. Ei yhtään piilopiikkiä edes. Tekstiä tuli varmaan A4:sen verran. Ei voi mitään kun joskus sitä vaan tulee ja tulee ja tulee :).
Lopuksi toivoin että tästä tulisi hyvä keskusteluyhteys lasten parhaaksi. Pallo on siis hänellä, saas nähdä mitä vastaa vai vastaako.

Kotiin tultua grillattiin ja houkuttelin esikoista mun kanssa fillaroimaan. Oli istunut melkein koko päivän jumpsuit (se isojen ihmisten potkupuku mikä nyt on muotia jopa ulkoasuna) päällä ja pyysin sitä vaihtamaan jotain kevyempää päälle. No, vaihtoi vaatteet, pitkät housut ja hupparin. Itse koitin löytää mahdollisimman kevyttä päälle. Noinkohan tuo naisellistuva vartalo aiheuttaa tuommoista verhoutumissyndroomaa. No, sain sen kuitenkin ulos, jee :).

Päästiin matkaan ja pyöräiltiin kylän keskustaan joen varrelle ja löydettiin sieltä uimapaikka. Istuttiin laiturilla ja juteltiin vähän. Mä liotin varpaita vedessä, esikoinen ei kun sillä oli sukat ja tennarit (ei kuulemma ollut edes kuuma). Meillä oli aika mukava retki. Kuopus ei päässyt mukaan kun meillä ei ollut kuin yksi pyörä. No, kotiin päästyäni avasin Tori.fi:n ja bongasin sieltä meille kolmannen pyörän, eli keskiviikkona päästään fillaroimaan koko jengi. Sattui vielä sama myyjä, jolta viime viikolla ostin lautasia, myöskin Torin kautta. Siitä on tullut mun lempparimesta :).

Eipä siinä vielä kaikki. Kuopus keks että se haluaa leipoa. Mä sitten sanoi että senkus leipoo, mustikkapiirakan ohje on pöydällä. Hän rupesi sitten tuumasta toimeen. "Mikä näistä on desilitra", siitä se lähti. Ihan itsenäisesti teki taikinan ja levitti vuokaan, teki murupäälisen ja levitti senkin. Saas nähdä mitä sieltä kohta ulos tulee. Todennäköisesti astetta hienompi versio kuin mun tekemä.

Ja tässä siis 10-v kuopuksen versio


 Jokainen voi itse arvioida kumman piirakasta tuli nätimpi...

3 kommenttia:

  1. Meillä ainakin oli Keskimmäisellä tuo verhoutumissyndrooma! Kamala oli katsoa kun oli kaikki makhdollien ja pitkää ja mustaa päällä, vaikka olisi ollut 50 astetta. Tuppaa olemaan sitä vieläkin, vaikka on jo 17. Osasyy varmastikin myös pyöreys.
    Nuorimmainen sitten taas kulkee liiankin lyhyissä ja antavissa ja fiteissa vaatteissa, ennemmin täytyy välillä määrätä lisäämään...ja on 12 ! Huoh, onko siis meille mutseille ikinä mikään hyvä??

    Loistavaa, jos yhteys Vosuun pysyisi "hyvänä". Asiallista ja välttämättömät, siinä mun neuvo :) Lasten takia.

    VastaaPoista
  2. No, Vosu ei ole vielä ainakaan vastannut, ehkä sillä on ollut kiireitä, tai sitten se ei vaan halua vastata. Katsotaan. Pitää toivoa että esikoinenkin tässä jossain vaiheessa uskaltaisi riisuutua vähän tuosta talvivarustuksesta. Uimassa se kyllä pystyy hyvin käymään uimapuvussa, outoa :)

    VastaaPoista
  3. 3 viikkoa viestistä mennyt, eikä Vosu vastannut. Ei voi pakottaa.

    VastaaPoista