Lukijat

sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Minilomanen

Ystävä kutsui tytöt ja mut mökille, lähdettiin lauantaina ja oltiin siis yksi yö. Mä huolehdin kotona että kaikki oli mukana, lakanat, lasten kamat, kaksi kylmälaukullista ruokaa, Yariksen takakontti oli täynnä, joten ei kun matkaan. Päästiin perille ja purettiin kamat, oho, mutsi jätti sitten oman reppunsa kotiin ja minilomanen meni sitten kesämekossa ja lainafleecetakissa. Onneksi ei ollut kylmä.

 Yksi yö oli ihan riittävästi, kukaan ei ehtinyt tylsistyä :), ei edes lapset, ihme kyllä! Esikoinenkin pystyi laskemaan teininaamion hetkeksi ja antautua vesileikkien virkistävään maailmaan. Meloivat lautalla, polskivat ja leikkivät vesipyssyilä. Mä pulahdin sitten alasti järveen, en viitsinyt alusvaatteita kastella kun eipä ollut vaihtoversioita. Eipä siinä mitään, mökkinaapurit eivät olleet paikalla niin sai rauhassa nakuilla :). Kova ikävä tuli repussa kotona ollutta hyttysmyrkkyä, mä kestän hieman huonosti hyttysiä, varsinkin aamulla kun vielä nukuttaisi ja 10 yksilöä inisee korvanjuuressa. No, selvisin kuitenkin illankin ilman suurempia vammoja. Kun tytöt olivat menneet nukkumaan niin sain ottaa muutaman siiderin ja kuoharia. Meillä oli tosi mukava ilta Ystävän kanssa höpötellessä. Viimeksi sovittiin että puhelimet pistetään jemmaan kun otetaan jotain, kun kokemuksesta puhelin, facebook ja alkoholi ei ole mitenkään hyvä yhdistelmä. Mutta onnistuiko? Ei oikein. No, kukaan ei kai suuttunut tällä kertaa kuitenkaan niinkuin yleensä. Yleensä kännikirjoittelun kohde on ollut Tyyppi, mutta mä tsemppasin oikein kovasti ja se sai olla rauhassa.

Yöllä oli mahtavat värit taivaanrannassa ja oli pakko ikuistaa ne kännykällä. Harmi kun ei ollut oikeaa kameraa mukana.


 No, sitten satuin nappaamaan toisenkin kuvan. Aiheutti kovasti hilpeyttä pienesti humalaisissa naisissa :). Likainen mieli, kuohari, puheenaiheena miehet niinkuin yleensä niin kyllähän tuosta rantakoivusta mies hahmotettiin. Sattui linjautumaan tuo järvessä kiven kohtaa ilmaiseva merkkikeppikin puun "osasen" kanssa samaan linjaan niin hihityksestä ei meinannut tulla loppua :)



Ja niin se viikonloppu taas meni, nopeasti, kooovin kooovin nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti