Lukijat

torstai 8. elokuuta 2013

Pysähtyneisyys

Mulla ei ole mitään asiaa mistä kirjoittaa. Mun elämässä ei tapahdu mitään. Töihin, kotiin, vauvan ruokkimista, yöheräämisiä, väsymystä. Pienen miehen imettäminen on raskasta. Mielummin "imettäisin" jotain vähän isompaa miestä. No niin, nyt lähti taas lapasesta. Ei tässä mitään miehiä tarvita. Seksinpuute vaivaa, paha yhtälö.

Tänään huomasin että musta on tullut vähän vanha. Ryppyjä löytyy, silmäpussit myös. No, mutta ne kertoo vaan eletystä elämästä. Tunnen itseni niin kovin vanhaksi töissä kun yli kolmekymppisiä naisia ei siellä juurikaan ole. Ne on niin ihana naiiveja vielä, olinhan mä itsekin jossain vaiheessa. Ja joissain asioissa vieläkin. 10 vuoden päästä ajattelen varmaan että olinpas mä hölmö kolmevitosena, heh :).

Töissä viihdyn aika hyvin, ei ahdista ollenkaan mennä töihin, tosin en mä vielä oikein osaa läheskään kaikkia juttuja mitä mä haluaisin osata. Välillä tuntuu että aivot on ihan jäässä, ei vaan lanttu leikkaa. No, vanhuus ei tule yksin, heh.

Päätin ilmottautua kansalaisopiston lavatanssikurssille, hurjaa. Voin ehkä päästä hyvällä tsäkällä koskettamaan miestä! Khihihih :D. En malta odottaa! Mies.... miehen tuoksu... miehen kosketus... No niin... Argh.

5 kommenttia:

  1. Vauvan ruokkimista? Onko jotain joka on mennyt ohi korviemme?

    VastaaPoista
  2. Kisuvauvaa vaan imettelen. Vielä viikko ennen kuin saa antaa kiinteempää

    VastaaPoista
  3. Mie kans jäin ihmettelemään tuota imettämistä ;) Ensin tuli mieleen, että onko tämä joku retrospektiivi vai mikä, mutta yöllä kesken unien hokasin, että kissahan oli kysymyksessä ^oo^

    Mutta muista, virtaava vesi ei haise, eli ei saa pysähtyä liian kauaksi aikaa. Ratas pyörimään!

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Tanssikurssi on jees-juttu!! Ja hei, kokeile, mitä tapahtuu, kun kassajonossa kouraset jotakin MIESTÄ....oot ainakin koskenu!
    Tai vinkkaa vähän silmää töissä...ei se ota jos ei annakaan. Voi olla että joku antaa.

    Sama puute täällä, däm!

    VastaaPoista