Lukijat

perjantai 6. joulukuuta 2013

Ei otsikkoa

Itsenäisyyspäivä vissiin. Itsenäisenä oon joo pysynyt tämänkin vuoden.

Eilen tuli lähdettyä ex tempore baariin. Yks äijä liimaantui muhun suunnilleen heti enkä mä osaa oikein niitä karistaa. Ihan liian lähellä oli etten lähtenyt sen mukaan, tuntuihan se läheisyys ihan hyvältä. Mutta vaikutti siltä että siitä olisi tullut vain ongelmia kun niin kovasti ehti siinä parissa tunnissa jo ihastumaan (muka) muhun siellä baarissa jo. No, vessareissulla karkasin sitten kotiin. Sika-minä. Koskaan en ole baarista ketään ottanut enkä kenenkään mukaan lähtenyt.

Ystävän kanssa on taas välit ihan perseellään. Ei ole hyvä jos sanon mielipiteeni, ainakaan jos se ei ole yhteneväinen hänen mielipiteensä kanssa. Eihän tässä muuten mitään, mutta kun pitäisi lähteä viikonlopuksi sen kanssa Kuopioon kissanäyttelyyn eikä taideta olla puheväleissä. Rasittavia nää naisten väliset jutut. Ei mitään hajua edes että monelta ollaan lähdössä. Pitää tästä lähtien pitää turpa kiinni ja ruveta jeesjees-naiseksi jolla ei oo omia mielipiteitä.

Tänään mua vituttaa.

2 kommenttia:

  1. Hyvää itsenäisyyspäivää rakas Puolinaiseni! <3

    Naisten ajatustoiminta on sen verran hämärää etten ota siihen kantaa mutta mikäli se muija alkaa käymään hermon päälle niin jätä menemättä. Ainahan niitä yllättäviä paskatauteja ilmaantuu ;D

    VastaaPoista
  2. Oletkos sää nainen enää ollenkaan elävien kirjoissa? Piti oikein valjastaa tämä vanha ruhoni liikkeelle ja lähteä tällä kipiällä selällä tien päälle kahtomaan ootko sä kunnossa..
    Ilmoittele nyt ittestäs - jookos?

    VastaaPoista