Lukijat

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

In löööööv...

Kyl tää on taas tätä... Vuoristorataa parhaimmillaan.

Torstaina laitoin Saunamiehelle viestiä, tyyliin säästä. Vastaukseksi diipadaapaa samasta aiheesta. Perjantaina kysyin että lähtisikö syömään tai leffaan tai jotain. Töitä, diipadaapaa, kiireitä jne. Masennus. No, kävin sitten Ystävän kanssa siellä leffassa ja illalla ryystiin kuoharinjämiä omassa ylhäisessä seurassani kunnes kymmeneltä tuli viesti että ei tästä päivästä sit tullut mitään ja selostus ajankäytöstä (eli kai se sitten oli ajatellut että voisi mun kanssa jonnekin lähteä). Muutama diipadaapaviesti edes takas ja mä avasin pelin "mä tarttisin halin"-viestillä. No, diipadaapa loppui siihen ja kutsu tuli. Mietin että lähdenkö tarpomaan sen 3 kilometriä, mutta totesin että tilaan taksin niin saan sen halin nopeammin :). Saunottiin, halittiin, pussailtiin, voi luoja että oli taas kerran ihana ilta. Pääsin tutustumaan hänen yläkertaansakin josta löytyi edesmenneen vaimon kuva. Surullista :(. En tiedä asiasta enempää, kertoo varmaan sitten kun haluaa ja on valmis. Se kaikista vaikein asia on vielä selättämättä, iso mörkö mitä mä en uskalla ottaa puheeksi vielä. Ehkä joskus, pitää antaa aikaa vaan varmaan.

Kiireetön ihana aamu. Aamukahvillekin päästiin jossain vaiheessa. Mä sain tämmöisen kupin, sattumaa vai ei, mistä hitosta noista tietää. Todennäköisesti se oli vain ensimmäinen kuppi mikä sattui käteen.


Pelottaa että satutan itseni.

14 kommenttia:

 1. No ei varmaan joo tarkota mitään tuommonen lause miehen tarjoamassa aamukahvimukissa :)))<3<3

  VastaaPoista
 2. No mut jos se vaan otti jonkun mukin missä kahvi vaan pysyy sisällä?

  VastaaPoista
 3. No oikeassahan minä olin ja olet näköjään ukkoon vaikutuksen kun tuollaisesta mukista kahvia tarjoiltiin - kyllä minä nämä jutut tiedän! :D

  VastaaPoista
 4. Komppaan täysillä Sannaa!!!!!
  Ei se olis antanut sitä kuppia, jos ei tuntita olis.

  VastaaPoista
 5. Joo mä haluun uskoo mielummin teitä enkä Ystävää joka sanoi että miehille ei oo tommosil asioil mitään merkitystä.

  VastaaPoista
 6. Mitkä lienee ystävän motiivit...

  VastaaPoista
 7. miehillä ei o tollaisilla asioilla mitään merkitystä. uskotko jo...

  VastaaPoista
 8. Kysyin omaltani, ja se kyllä sanoi, ettei antais moisessa muessa kahvia, jos ei olis tunteita...:)

  VastaaPoista
 9. Osaahan se lukee kuitenkin? Tarkottaahan tuo kuppi nyt jotain!
  Ja sitäpaitsi, jos se kuitenkin laittaa sulle viestiä ajankäytöstä ja diipadaapasta, niin ainakin se AATTELEE sua... Jos se on vaan hidas? Ja tuo maailmasta poistunut vaimo varmasti vaikeuttaa tilannetta hänenkin päässään, varsinkin, jos oot eka varteenotettava vaihtoehto. Sitäkin ehkä pelottaa...?

  VastaaPoista
 10. Komppi edellisille. Tuskin tuo muki sattumaa oli. :-)

  VastaaPoista
 11. Ihanalta kuulostaa :). ja tosiaan varmasti hänen puolelta asiaan tuo omat mutkansa se, että vaimo on edesmennyt, se on kuitenkin niin iso juttu. Toivon paljon onnellisia hetkiä teille :)

  VastaaPoista