Lukijat

perjantai 28. helmikuuta 2014

Bileeeeet!

Lapset tuli viikonlopuksi, tein heti ruuan, vaihdon lötkökotivaatteet ja lueskelin päivän mainoslehdet siinä syödessäni ja PLIM! hiihtolomatapahtuma kaupungissa 20 minuutin päästä! Kysyin lapsilta että kiinnostaako niitä semmoiset esiintyjät mitä siellä oli, yksi nimellinenkin jonka minäkin tunnistin. Kuulemma kiinnosti, salaa innoissaan lähtivät. Vaihdoin farkkuihin (arvoin että kehtaanko lähteä reikäisissä kotihousuissa, mutta en sit kehdannut) mutta jätin yöpaitatyylisen paidan päälle kun takkihan siihen päälimmäiseksi tulee, tarkoitus oli vain viedä tytöt ja tulla kotiin. Ajattelin että ei ne noloa mutsiaan sinne halua.

Autossa tuli mieleen kysyä kuitenkin että haluaako ne että mä tulen kanssa. Sain vastaukseksi jotain "noo, emmä tiiä, voithan sä", eli teinikielellä melkeinpä kutsu! Tartuin siihen kun muistin että mulla sattui olemaan vaihtopaita autossa (yöpaidassa en olis kyllä tainnut kehdata :D) ja lupasin tulla jos löydän parkkipaikan. Jätin tytöt ja lähdin etsimään parkkipaikkaa, joka yllättäen löytyikin. Nopea vilkaisu ympärille ja paita pois ja uusi paita tilalle ja menoks.

Ikärajaton ja ilmainen tapahtuma oli vetänyt lapsia ja teinejä, mä olin vanhimmasta päästä. Asetuin kiltisti salin vierustalle istuksimaan mutta kyllä se musiikki sitten veti mut lavan eteen hytkymään. Mä olin tosin ekat pari tuntia se ainut joka siellä hytkyi. En kehdannut ihan täysiä vetää, joten ihan iisisti jorailin. Tytötkään ei näyttäneet nolostuvan :).

Äässiä tovin sheikattuani tunsin persauksissa hipaisun/hieraisun. Ajattelin ensin että joku meni ohi ja vahingossa hipaisi, mutta eihän se niin ollut. Lauma jotain about 13-14 vuotiaita teinipoikia oli iskenyt silmänsä mun hanuriin ja ilmeisesti niillä oli joku varjonyrkkeily mun perseen kanssa menossa. Käännyin korostetun hitaasti ja pistin poikiin tuiman tuijotuksen, ajattelin että sillä hoitui. No, pojat jatkoivat pelleilyä ja mua alkoi ottamaan kupoliin kun näyttivät vielä vaihtaneen kohdetta ikäisiinsä. Käännyin hitaasti ja sanoin pojille pari valittua sanaa siitä että jos eivät osaa käyttäytyä kunnolla niin hoidan ne ulos sieltä. Se auttoi ja saatiin jatkaa perseen ketkutusta rauhassa. Esikoinen näki välikohtauksen, kuopus ei. Kerroin kuopukselle kotona ja sanoi että oli hyvä ettei nähnyt kun se olis ollut NIIIIIIIN noloo!!!! Voi lapsi raukkaa, ei tiedä vielä noloudesta mitään :)

Pääesiintyjä, Uniikki sai muutkin sheikkaamaan ja mäkin kehtasin antaa mennä täysillä :). Rap ei ole ihan mun juttu mutta kyllä se sai jalan vipattamaan silti :). Ja tytöille tuo oli tosi kova juttu! Kiva ilta, onneksi menin mukaan! Mua tanssitti keikan jälkeenkin ja jäin ilman musiikkia jorailemaan samalla kun siirryttiin narikalle. Kuopuksen mielestä mun tanssi ilman musiikkia oli niin noloa että oli lopetettava :).

Huomenna ratsastusta ja keilausta, sunnuntaina levätään. Eipä tarvii valittaa ettei ole ollut ohjelmaa!

4 kommenttia:

  1. Tuollainen ekstemporebiletys on kivaa! Tuli mieleen viimekesäinen Antti Tuiskun ilmaiskonsertti, johon eksyttiin...

    VastaaPoista
  2. Ihme poikia siellä!

    VastaaPoista
  3. Sä olet kunnon äiskä! <3

    VastaaPoista