Lukijat

torstai 6. helmikuuta 2014

Epäasiallista työkäytöstä

Sattuipa tuossa viikolla semmoinen tapahtuma töissä että kirjailenpa sen tännekin.

Eli tarvitsin yhdeltä (komealta, vähän mua nuoremmalta sinkkumieheltä) apua yhteen työasiaan. Laitoin sähköpostia että tulisiko käymään kun ehtii. Tilannetta oli edeltänyt toisesta asiasta sähköpostien vaihto, jossa tuli todettua jälleen kerran että miehet ja naiset ei vaan osaa kommunikoida silleen että tulisi ymmärrettävä lopputulos. No, hän siis tuli ja jotain läppää siinä heitti mulle ja kollegalle kun sanoin että parempi tälleen suullisesti käydä asia läpi kun ei me ymmärretä sua kirjallisesti. Hän sitten heitti että niin, oraalisesti ja kollega siihen samaan aikaan että se on Puolinaisen juttuja, tarkoittaen sitä juttua minkä takia mies kutsuttiin. "Oraalisesti" ja "Puolinaisen juttuja" yhdistyi tietenkin silleen härskisti, että lehahdin ihan punaiseksi (ei kyllä tapahdu kovinkaan usein nykyään) ja revettiin miehen kanssa nauramaan :D. Pasmat oli ihan sekaisin ja naama helotti. Koitin kääntää huomion papereihin mutta nekin oli ihan sekaisin jo kun joudun tuulettamaan niillä punaista naamaani :D. Sain itseni koottua ja asia tuli oraalisesti selvitettyä.

Perään pistin sähköpostia että jos olisin ollut tilanteen tasalla niin olisin sanonut että se on ihan yks mun lempiharrastuksista :D. Muutama pikkutuhma viesti vaihdettiin ja loppupäivä meni sitten hymyssä suin ja poskien punaa lasketellessa.

Piristävää :)

6 kommenttia:

 1. No eikös tuo ole pikemminkin piristävää työkäytöstä :D
  Saamari sentään kun olis kärpänen ja oikeassa paikassa oikeaan aikaan niin nytkin olisin voinut tiirailla katon rajasta miltä teikäläinen näyttää kun posket helottaa punaisena :D

  VastaaPoista
 2. Se on ihan kivaa, jos on otollinen oraalisesti hoideltava :)

  Suloista, että punastuit... oliko "huonetoveri" yhtään tilanteen tasalla?

  VastaaPoista
 3. Kyllä se kollega tajus, sillä on aika samanlainen huumori ku mulla :D Eihän se sitä tarkottanu tietty silleen ollenkaan, oli vain hauska sattuma :D

  VastaaPoista
 4. Mä tulin vastavierailulle.

  Vai täältä se oraalinen mies tuli... ;-)


  Parista edellisestä postauksesta sen verran, että todellakin ansaitset parempaa, joten pää pystyyn.

  Ja sitten se ilmanvaihtoputki: pyydä joku tsekkaamaan se välikatto, jooko! Mä olen tosi pahasti altistunut asuttuani homeasunnossa ja elämä ei todellakaanole helppoa. (Tosin kaikki ei altistu ja ei siellä välttis oo vielä hometta, mutta kuten Outo Paimen sanoi, kaikki ei oo kohillaan, joten mäkin huolehdin omasta näkökulmasta.)

  VastaaPoista
 5. Sun täytyy uudestaan pyytää oraalista apua kun tarvitset seuraavan kerran työpäivään piristystä :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Kiki! Aivan varmasti tulen käyttämään tota :D

  VastaaPoista