Lukijat

tiistai 18. helmikuuta 2014

Oih ja voih :)

Voi jestas mikä mies! Selkeästi tippaleipäaivoinen, en tiennyt että niitä löytyy miehissäkin :). Osaa puhua, osaa saada naisen tuntemaan että häntä halutaan, enkä tarkoita nyt seksuaalisesti edes. Osaa sanoa että leijuu pilvissä mun takia eikä pysty keskittymään, osaa myöntää myös että pelkää. Myöntää että hänelläkin posket kramppaavat urpon hymyn takia kun tekstaillaan. Ikävöi. Kolmen päivän tuntemisen jälkeen nämä fiilikset ja jutut mitä ollaan juteltu on aika outoja. Mutta ollaan molemmat samalla "tasolla" ihastumisen kanssa. Ehkä pitäisi jarrutella vähän, mutta ei tunnu siltä.

Töistä ei oikein tule mitään kun ajatus ei pysy kasassa, poltin näpit tänään ekaks takkaa sytyttäessä ja hetken päästä uunipellissä :). Eikä tuntunut edes missään :). Kuinka monta hymiötä on liikaa? :)

Voiko liian hyvä ollakseen totta joskus olla totta?

8 kommenttia:

 1. Toi on niin Ihanaa! Muistatko vielä mun kauan sitten postaamaani juttua, kun kerroin samasta...perunat paloi pohjaan, lihapullakastike kippasi käsilaukkuun ja sydän muljahti kierroksen aina kun tuli tekstari...etc etc. Aivan huippua aikaa! Nauti tästä tunteesta! Tulevaisuudesta ei tiedä, mutta...NYT saa nauttia!
  Happy for you!

  VastaaPoista
 2. Olet kyllä ansainnut tuon - ota kaikki irti nyt! Ei mitään jarrutteluja! Olen tosi iloinen sun puolesta, ja sen tippaleipäaivoisen miehenkin puolesta... se on löytänyt aarteen :)

  VastaaPoista
 3. Nyt on Puolis oikeat fiilikset!
  Just noin sen pitää mennä (ja antaa mennä) koska sitä alun huumaa ei voita mikään ja miitä iltoja ehtii tulla jolloin sinä kudot sukkaa ja ukkorähjäs jurottaa iltauutisten ääressä :D

  Varo kuitenkin niitä nakkejas vaikkei sun varmaan tartte niitä paljon käytellä...:P

  VastaaPoista
 4. Mulle on käyny joskus niin, että edes karkit ei mene suusta alas. Yritin syödä, mutta ne juuttui kurkkuun, kun olin niin ihastunut :)

  Silloin kun liian hyvä ollakseen on totta, niin silloin sitä hetkeä pitää elää täysillä :)

  Mahtavaa :)

  VastaaPoista
 5. Go Puolis, go! :) Hyvältä kuulostaa!

  VastaaPoista
 6. Ehottomasti nauti! Ei sitä vatsanpohjassa kutkuttavaa alkuhuumaa voi elää uudelleen.

  VastaaPoista
 7. Toi on yksi maailman parhaimpia tunteita. Nyt osui kyllä ihan oikeaan osoitteeseen. :-)

  VastaaPoista
 8. Anna mennä vaan, nauti!

  Minä keitin samassa tilassa kerran kaksi tuntia kanamunia:-)

  VastaaPoista