Lukijat

tiistai 11. helmikuuta 2014

Treffeillä

No niin, kahdet treffit takana. Eilen kävin abc:n kahviossa juomassa parin tunnin kahvit (se maksoi). Ihan jees, juttua riitti, mutta ei kyllä säkenöinyt missään. Vähän ahdisti jälkeenpäin kun se oli aika innokas. Voin mennä toisenkin kerran sen kanssa treffeille, pitää antaa vähän aikaa.

Treffit nro 2 oli sitten tänään. Pizzalla käytiin. Odotin äijää pizzerian edessä. Tuli, käveltiin ovelle, hän hieman edellä. Pysähdyttiin ovelle muutamaksi sekunniksi (tuntuu muuten ihan helvetin pitkältä ajalta). Odotin että häiskä olisi avannut oven kun edeltä meni. No juu ei. Ei siinä mitään, osaanhan mäkin sen oven avata, tasa-arvoa. Mä sitten avasin ja häiskä meni edeltä. Nauratti. Istuttiin pöytään, häiskä sanoi että tuolta tiskiltä pitää vissiin tilata. Taas muutamia piiiitkiä sekuntteja kun ajattelin että jos se menis vaikka edeltä. No paskat. Mä menin, tilasin omani ja maksoin, osasi se sitten tulla perästä ja tilata ja maksaa omansa. Juttua ei tullut kuin väkisin, oli aika tuskaista. Onneks ne pizzat sitten tuli niin sai siihen sitten keskityttyä. Veteli pizzansa ennätysajassa ja kysy että lähdettäiskö kävelemään ja katsomaan sitä palanutta koulua? No joo. Mentiin sit. Tarvoin loskassa varpaat märkinä, juttua ei kävellenkään tullut. Koulu savusi ja käännyttiin takas. Kysyi että mentäiskö juomaan yhdet? Sanoin että mä en juo kun olen autolla (hänkin kyllä oli), mutta voin tulla seuraksi. No ei sitten menty. Kysyi että missä mun auto on ja saattoi mut autolle. Diipadaapa ja morjens. Alusta loppuun kaikkine kävelyineen tasan tunti. Tehokasta.

Että semmosta. Hohhoijaa.

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä. Tuo pizzamies ei kyllä kuulostanut kovin fiksulle...

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa todella vaivaannuttavalta treffiseuralta :)

  VastaaPoista
 3. hmm mikset ite tee aloitetta jutteluissa. tai olisit nyt törmännyt ton kouluidean alkuunsa, kuulostaa perseeltä.

  VastaaPoista
 4. Totta kai mä tein juttelualotteita! Mutta kokeilepas ylläpitää keskustelua semmoisen kanssa joka vastaa yhdellä sanalla joka asiaan eikä kysy sulta mitään

  VastaaPoista
 5. Ohhoh! Mun miestenlukutaito on ilmeisesti TODELLA huono, kun en kertakaikkiaan osannut odottaa että tuo eilinen haluaisi tavata uudestaankin! Kyseli että mitä teen viikonloppuna, että jos tehtäis jotain yhdessä!

  VastaaPoista
 6. no sähän avasit sille oven ;)

  VastaaPoista