Lukijat

torstai 8. toukokuuta 2014

Freaking out!

Lontooseen lähtö on huomenna. Päin pläsiä on lävähtänyt jo se, että siitä tulee IHAN HELVETIN KALLISTA! Miks en valinnut jotain Prahaa matkakohteeksi, miksi??? No, onhan noita luottokortteja sitten koko kesä, syksy ja talvi aikaa maksaa... Ilmaiset kohteet on tulostettu netistä jo ja onhan niitä onneksi jonkin verran :)

Viikonloppuna tunsin outoa tunnetta polvessa. Sekin vielä, jalkapuolena reissuun. No, päätin sitten hakea tropit lääkäristä ja nyt tuntuu jo vähän paremmalta. Lääkäri kysyi että olenko ollut paljon polvillani. Melkein repesin, mutta sain pidäteltyä ja sanoin vain "eeeeen...". Housutkin vetäisin nilkoihin niin nopeasti että totesin vasta jälkeenpäin että ei vissiin olis ollut kuitenkaan tarpeen... Minkäs sitä luonnolleen voi :D. Joku rasitus siihen on iskenyt, ei onneksi pahempaa vaikka diagnosoinkin jo itselleni nivelrikon ennen lekuria.

No, panikoin nyt siis sitä että miten me päästään lentokentältä edullisesti sinne hotellille ja olen tainnut tulla siihen tulokseen että ei mitenkään. Taksi tulisi olemaan järjettömän kallis, mutta se on viimeinen vaihtoehto jos kentällä tuntuu siltä että rohkeus ei riitä seikkailuun. Kaikenlaisia linjoja ja liikennevälineitä on hirveesti, miten niistä mukamas osaa valita edullisen vaihtoehdon? Ei mitenkään näköjään! Panikoin myös sitä että miten selviän lennosta panikoimatta. Viime lennon jälkeen päätin etten ilman mömmöjä enää lennä, mutta en mä nyt voi itseäni turruttaa kun lasten kanssa olen reissussa, eli pitää vain itseni jotenkin psyykata etten rupee hepuloimaan.

Äsken siivoilin käsilaukkuani ja vastaan sieltä tuli keitetty kananmuna. Jep, keitetty kananmuna, osittain muussina. Onneksi tein sen nyt enkä mennyt lentokentän turvatarkastukseen siivoamattomalla laukulla. Mä olisin niiiin revennyt ja lapset olis NIIIIIN hävenneet! Olisivat saaneet loppuiäkseen traumat :D

Hyvin se menee, pakko sen on mennä! Enhän mä nyt perkele ekaa kertaa reissaamassa ole! *psyykkaa itseään*

11 kommenttia:

 1. Lontoossakin on varmasti mahdollisuus yhteistaksiin. Me käytimme sellaista New Yorkin reissulla ja se toimi hienosti. Varattiin se netin kautta, maksu VISA: lla ja eikun vain taksiin. Siinä oli muistaakseni maks. 12 matkustajaa eli sellainen pikkubussi. Matka kesti tietty normaalia taksimatkaa kauemman, mutta esim. meille se tuli halvemmaksi, kuin julkisilla liikkuminen.
  Mä katson, jos löydän linkin sen firman sivuille ja postaan sen sulle. Niillä oli nimittäin toimipisteitä ympäri maailmaa.

  VastaaPoista
 2. Löytyisköhän tuon linkin takaa sopiva palvelu? Ei ole kylläkään sama firma, mutta väliäkös sillä. Eipä niissä varmaan isoja hintaeroja ole.

  https://www.heathrowshuttle.com/shared-bus/heathrow--to-london/

  VastaaPoista
 3. Minä TAAS...

  Tää oli se, jotka me käytettiin.

  https://goairportshuttle.com/london_heathrow_lhr_airport_shuttle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thänks Simpukka! Vaikuttaa siltä että mä oon vähän myöhään liikkellä ton asian kanssa... Joku jonka läysin Gatwick-Stratford vaati varauksen 24 h ennempää.

   Poista
 4. Hyvin sie sieltä selviät! Oot selvinny niin monesta muustakin. Hyvää ja turvallista matkaa!

  VastaaPoista
 5. hittoettä mä repeilin konttauksilles ja käsilaukustas löytyville kananmunilles :D
  Olet sä mahdoton tapaus ja siksipä haluan toivottaa sulle sekä muksuille mitä parhainta ja turvallisinta matkaa ♥
  (muista ettei lentokentän turvatarkastuksessa tartte vetää housuja nilkkoihin :D)

  VastaaPoista
 6. Hyvää matkaa ja hyvin se menee! :)

  VastaaPoista
 7. Mä niin elän sun munas kanssa!!! Ja todellakin, Paimenen neuvo ON totta, usko sitä!!!!

  VastaaPoista
 8. Hyvin se menee!

  Ja tuolla munalla sä ansaitset Virallisen Voiton taannoin julistamassani käsilaukkuhaasteessa ;-) Onnea voittajalle ja hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 9. Noilta lentoasemilta on oikeasti tosi simppeliä matkustaa junalla lontoon keskustaan, ei huolta! :)

  VastaaPoista
 10. Sä olet kyllä niin paras! Mukavaa matkaa!!

  VastaaPoista