Lukijat

perjantai 2. toukokuuta 2014

Ruuhka-aika

Huhhuh, uusi työ pitäisi ottaa haltuun vanhan ohella. Edellinen palkanlaskija ehti opettaa mua pätkittäin 3 päivää. Juoksin aina toiseen toimistoon kun tältä vanhemmalta työltäni ehdin. Tuntui pahalta jättää työkaveri pulaan ja lähteä opiskelemaan. Seuraajaa mulle ei ole vielä tähän löytynyt. Kevät on kaikista kiireisintä aikaa tässä vanhassa työssäni, eli sääliksi käy tuo työkamu.

Viime viikon lopulla oli ihan "voi helvetti, miten tästä selviän"-olo, mutta nyt on ensimmäiset palkat pankkiin lähetetty. Ens viikolla lähden lomalle pariksi päiväksi juuri kun palkat on tileille menneet, eli valitukset odottaa varmaan sitten kivasti sähköpostissa kun pitkän viikonlopun vietosta tulen. Sitten seuraavien palkkojen kimppuun, hui. Kai tämä tästä suttaantuu, asia kerrallaan.

Lähden ensi viikolla lasten kanssa Lontooseen. Annoin matkan joulu/synttärilahjaksi ja nyt on lunastamisen aika. Pelottaa ja jännittää aika paljon että miten mä selviän siitä reissusta. Lentokentältä pitäisi julkisia käyttäen selvitä hotellille ja kaikkea. Huhhuh. Koskaan en ole Lontoossa käynyt, mutta kyllähän me varmaan kolme fiksua tyttöä yhdestä reissusta selvitään kun oikein tsempataan! Matka tuli kohtalaisen huonoon saumaan tuota uutta työtä ajatellen, mutta niinhän ne aina.

Hyvää toukokuun alkua! 

9 kommenttia:

 1. Palkanlaskijan kuuluu aina pitää pari päivää vapaata, kun palkat on tulleet tilille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut :D, oikea ajoitus, ottakoot muut vastaan ne pahimmat iskut :D

   Poista
 2. Mille lentokentälle menette? Jos kenttä on Heathrow, niin sieltä pääsee nopealla junalla suoraan keskustaan Paddingtonin asemalle. Muilta kentiltä sitten bussit kulkee.
  Jos muuta kysyttävää Lontoosta, niin kerro, olen asunut siellä pari vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gatwickin kentälle mennään ja hotelli sijaitsee Stratfordissa. Ylläri oli että miten kalliita hotellit Lontoossa on, joten piti valkata budjettiluokan hotelli ja semmoinen löytyi tuolta Stratfordista :D. Kommenteissa oli kuitenkin että vartissa pääsee Lontoon keskustaan, joten toivottavasti ei kovin huonossa paikassa ole :). Kaikki vinkit, linkkivinkit yms on tervetulleita!

   Poista
  2. Stratford on itäisessä Lontoossa. Tubella (eli siis Undergroundilla eli maanalaisella) on varmaan toi vartti keskustaan, matkaa noin kymmenen kilometriä. Tuolta löytyy jotain:
   http://www.visitlondon.com/discover-london/london-areas/east/stratford

   ja

   http://www.allinlondon.co.uk/tube-stratford.php

   Poista
  3. Kiitti Rantis! Tutustunpa linkkeihin :)

   Poista
 3. No nyt en ihmettele vaikka et ole ehtinyt Blogspheressä olemaankaan mutta onhan tuo virallinen elämä paljon tärkeämpää. Hieno kuulla että asiat menevät putkeen koska oot joutunut niin paljon kaikkea kokemaan.
  Kaikkea hyvää reissuun ja toivon että matkastanne tulee positiivisella tavalla ikimuistoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todennäköisempää on, että matkasta tulee Puolinaisen tapaan ikimuistoinen :D. Kiitti Paimen :)

   Poista
 4. Hei beibe, eihän se muuten Sua (meitä) olisikaan!!! ;)

  VastaaPoista