Lukijat

perjantai 30. toukokuuta 2014

Sinkkuus, seksi ja seksuaalisuuden kehittyminen

Lupasin jatkaa aiheesta ja tässä tulee pohdintaa. (ehkä hieman k-18, joten kannattaa skipata jos siltä tuntuu)

Mun historiahan ennen eroa seksin saralla oli aikamoisen lyhyt ja kuiva. Haluttomuudesta kärsin ja miehen kosketus suorastaan ällötti. Ennen avioliittoani mulla ei ollut kummoisesti kokemuksia. No, sitten tuli ero ja pian sen jälkeen tuli Tyyppi, joka opetti että millaista seksi voi olla. Kuvittelin silloin että seksi Tyypin kanssa on taivaallista. No, vähänpä tiesin, koska vasta tällä hetkellä saan sitä taivaallista :).

Tyypin aikana ja jälkeen oli miehiä, sekalainen seurakunta, suurimmaksi osaksi huonoja sängyssä. Monta pettymystä, mutta välillä sen verran helmiä että tuli jatkettua miehenmetsästystä. Opin mikä on kivaa sängyssä ja mikä ei. Osa kokemuksista olisi ehkä saanut jäädä kokematta. Tai no, ei ehkä, uskon että kaikki eron jälkeiset kokemukset ovat olleet tärkeitä. En mä niistä kaikista ylpeä ole, mutta ovat olleet osa kasvua. Tämän reilun kahden vuoden aikana olen hyväksynyt itseni, tullut rohkeammaksi, oppinut oikeasti nauttimaan hommasta enkä vain odota sitä että mies pääsee maaliinsa ja nukkumaan. Jotain on ehkä fyysisestikin naksahtanut oikeille paikoilleen tässä matkan varrella, koska ei seksi ennen tuntunut fyysisesti siltä kuin nykyään. Ehkä siihen on auttanut aika, ehkä kokemukset, mistä sitä tietää.

"Kylmät" seksisuhteetkin puolustavat paikkaansa osana sinkkuelämää, kyllä se vaan niin on, että seksi on tärkeä osa elämää, tällä hetkellä tuntuu ainakin että on ihan yksi perustarpeista. Olen elänyt kyllä vuosia (okei, 10 vuotta), jolloin seksi olisi voinut jäädä sanavarastosta kokonaan poiskin.

Pointtini oli että ilman noita seikkailujani en olisi ehkä löytänyt itseäni seksuaalisesti. Voin allekirjoittaa täysillä sen, että naisen seksuaalinen huippu on varmaankin siinä neljänkympin tietämillä. Uuh, vielä 4 vuotta aikaa parantaa, järisyttävää :D


Kelailija on onnenpoika ;)


10 kommenttia:

 1. Joo, odotappas vaan, nelikymppisenä ne tärinät vasta alkaakin :-D Jos olisin nuorena tiennyt mitä mummoikäiset kammareissaan harrastaa, niin en olisi punastelematta pystynyt silmiin katsomaan. Siinä ei muutama harmaa haituva tai lanteitten leveys haittaa kun vanhukset pistelee menemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, tarvitsee alkaa kuntoilemaan että jaksaa :D

   Poista
 2. Piti kanssa tulla sanomaan, että neli- ja viiskymppisenä vasta tietää mikä on sitä taivaallista. Tässäkin asiassa harjoitus ja elämänkokemus kehittävät mestarin. Siispä sulle tiedoksi: seksi paranee vaan iän myötä ;-)

  VastaaPoista
 3. Nyt on asia, josta en tiedä mitään, mutta sun juttujen perusteella hyvää kannatti odottaa :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä teksti koska seksi on muutakin kuin sitä varsinaista "toimintaa" ja parisuhteessa on parasta se että sitä voi paljon paremmin ja ennen kaikkea kiirehtimättä kokeilla kaikkia juttuja mistä toinen tykkää. Ainakin itse tykkään hyvin paljon olla antavana osapuolena, jolloin sen oman orgasmin saaminen ei ole välttämättä se tärkein asia. Naista on sitäpaitsi hieno "rääkätä" viemällä se melkein huipulle asti mutta ei ihan ja tätä kun jatkaa muutaman kerran, niin saa toisen lupaamaan miltei mitä tahansa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pitää kommentoida Paimenelle, että ei kannata yleistää... ihmiset ei toimi samalla tavalla :)

   Poista
 5. Kommentoin sulle joskus just eron aikana. Nyt olen ollut kohta puoli vuotta sinkkuna ja peräti kaksi olen kaatanut :D (ilta on vielä nuori ;) ) Mutta mulla on sellainen ongelma, että kroppa muistaa vielä eksän ja odottaa samanlaista. Minusta se on outoa, kai tästä pääsee avoimemmaksi? Oliko sinulla tällaista vaihetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kroppa ei oikein exää onneksi muistanut, kun niin kovin harvoin sitä seksiä hänen kanssaan harrastettiin. Eikä se ollut mitään kummoista edes :).
   Anna itsellesi aikaa äläkä väkisin etsi kokemuksia jos ei tunnu oikealta :)

   Poista
 6. Kyllä se vaan paranee vanhetessa! Itse oon nyt 55 v. ja lähiaikoina seksi on ehdottomasti ollut parasta ikinä ja kumppanikin on pysynyt samana jo kymmeniä vuosia. :D
  -täti-

  VastaaPoista